skip to Main Content

Word jij onze nieuwe collega ?

Word jij de nieuwe collega van het Koppes verkoopteam, Koppes Makelaardij een toonaangevende, actieve woningmakelaardij gevestigd in Alphen aan den Rijn en werkzaam in de Randstad. Een gepassioneerd verkoopteam van 20 collega’s zet zich in een prettige werksfeer in voor professionele en vakkundige dienstverlening aan onze opdrachtgevers. Naast de regionale particuliere woningmarkt hebben wij een gespecialiseerde nieuwbouwafdeling, verhuurafdeling, verzorgen wij vastgoedmanagement en geven (beleggings)adviezen.

Om ons administratieve team uit te breiden zijn wij op zoek naar een enthousiaste ambitieuze telefoniste/receptioniste/secretaresse (minimaal MBO nivo)

Bij een brede belangstelling hoort ook kennis van social media en computers. Kwaliteit in de dienstverlening aan onze cliënten staat bij ons uitdrukkelijk voorop! Wij bieden je graag een leuke en leerzame werkomgeving in een enthousiast team.

Ben je geïnteresseerd in deze leuke en afwisselende full time baan, mail dan je sollicitatie met CV en pasfoto naar info@koppesmakelaardij.nl

 

Bekijk alle nieuwsberichten

L’Entrée nog 2 appartementen beschikbaar

L'Entrée is het laatste appartementencomplex dat aan de Aziëlaan in Alphen aan den Rijn wordt…

Lees meer

Tudortuinen Waddinxveen, laatste koopakte getekend

Vandaag is de laatste koopakte van het project Tudortuinen in Park Triangel Waddinxveen ondertekend !…

Lees meer
Back To Top