skip to Main Content

Bram van Veldestraat 3.

Zoeterwoude
€ 995,- p/m
Verhuurd

Omschrijving

NIEUWBOUW HUURAPPARTEMENTEN RIJNZIGT

In Zoeterwoude aan de Hoge Rijndijk op het voormalig bedrijfsterrein van Omtzigt Bouwmaterialen realiseert Bouwbedrijf Niersman, een comfortabel appartementencomplex in een groene en waterrijke woonomgeving. Het complex van 13 huurappartementen is gebouwd naar een ontwerp van Pact3D Hoogmade.

INSTAPKLAAR 3-KAMERAPPARTEMENT
Via de centrale entree bereikt u met de lift of de trap de 1e verdieping en de entree tot Bram van Veldestraat 3. Het 3-kamerappartement beschikt over twee fijne slaapkamers, een lichte woonkamer met complete open keuken, een badkamer, wasruimte en buitenruimte. Het appartement is voorzien van een keuken met inbouwapparatuur, een PVC vloer, afgewerkte witte wanden en gordijnrails, instapklaar dus! Het appartement heeft een eigen fietsenberging en een eigen parkeerplaats op de begane grond.
De kosten voor de eigen parkeerplaats bedragen € 30,- per maand, de maandelijkse servicekosten zijn berekend op € 60,- per maand.
De appartementen zijn momenteel in aanbouw, de oplevering wordt verwacht in augustus 2021. Gezien de bouwwerkzaamheden en de veiligheid is het nog niet mogelijk om de appartementen te bezichtigen.

Keuken
De woningen zijn voorzien van een keuken met daarin:
• Koelkast met vriezer
• Combi oven
• Vaatwasser
• Composietstenen werkblad
• Gaskookplaat

Afwerking
Woningen zijn voorzien van:
• PVC Tarkett vloer
• Gordijnrails
• Afgewerkte witte wanden
• Compleet uitgevoerde badkamer
• Gezamenlijke lift

Wonen in Zoeterwoude
Zoeterwoude ligt in het prachtige polderlandschap van het Groene Hart, te midden van de grote steden Amsterdam, Leiden, Utrecht en Den Haag. Zoeterwoude is een prettige en groene plek om te wonen in de luwte van de stad Leiden. Vanaf de prachtige locatie aan de Oude Rijn bent u op 5 fietsminutenafstand van de uitgestrekte groene polders alwaar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Wilt u iets anders dan rust om te ontspannen, dan kan dat ook! Het bruisende centrum van Leiden bereikt u immers in slechts 15 minuten fietsen.
Zoeterwoude biedt ruim voldoende mogelijkheden tot ontspannen, hoe u dat doet is aan u! Door de centrale ligging in de Randstad bent u vanuit Zoeterwoude binnen enkele minuten op de uitvalswegen A4 en N11 vanwaar u eenvoudig en snel alle grote steden in de Randstad en Schiphol bereikt. Tevens is er door deze strategische ligging aan de A4 en de N11 veel bedrijvigheid in het dorp met onder meer een brouwerij van Heineken en de Rijneke Boulevard. Deze boulevard is een strook met 40 grote winkels gericht op bezoekers uit de hele regio.

Wonen in Zoeterwoude betekent dus meer dan alleen wonen in een groene en waterrijke omgeving. U zult blij verrast worden door het feit dat Zoeterwoude ontzettend levendig is! Alle voorzieningen bevinden zich in de directe omgeving en dus op de fietsafstand van elkaar. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in een van de talloze winkels in het dorp, ook is er een basisschool, een peuterspeelzaal en zijn er diverse kinderopvangcentra aanwezig. Lokale saamhorigheid wordt vergroot in het dorp door voor en met de bevolking activiteiten te organiseren. In het weekend zijn er genoeg mogelijkheden om naar hartenlust van uw hobby te genieten. Er is een actief verenigingsleven onder de Rijndijkers, zo zijn er verschillende voetbal-, tennis en muziekverenigingen en langs de rivier een groot aantal jachthavens.

Ontwerp
Een historische invulling, met lucht en ruimte aan de oever van de Oude Rijn, een gevarieerd ontwerp met een modern woningaanbod, dat was wat Thijs en Bastiaan van Wieringen voor ogen hadden toen de eerste plannen voor de locatie Rijnzigt ontstonden. Het familiebedrijf Pact3D is als ontwerper al decennia lang actief op het gebied van woning¬ en appartementenbouw en heeft hierbij altijd een goede inpassing in de bestaande omgeving en een prettig woongevoel voor de gebruikers voor ogen.
Al 150 jaar is aan de Oude Rijn in Zoeterwoude de firma Omtzigt gevestigd. Op deze historische industriële locatie wordt het project Rijnzigt gerealiseerd met een knipoog naar het verleden van bedrijvigheid langs de Nederlandse rivieren. Het ontwerp van Rijnzigt is geïnspireerd op historische pakhuizen fabrieksbebouwing langs rivieren, zoals die op veel plaatsen in het land te vinden is.

HUURVOORWAARDEN

Inkomenseisen
De inkomenseis is 3 x maandhuur = netto salaris of 4 x maandhuur = bruto salaris.
Hierbij mag, indien geval van een tweede inkomen van partner, het hoogste inkomen volledig meegenomen worden en het laagste voor de helft.
Aan te leveren stukken
Geïnteresseerden moeten altijd de volgende documenten aanleveren:
– Kopie geldig legitimatiebewijs
– Kopie van 3 recente loonstrookjes, op één volgende loonstroken
– Bankafschrift of print screen van bankrekening waar salaris op vermeld staat
– Recente werkgeversverklaring, niet ouder dan 3 maanden
– Recente verhuurdersverklaring/ hypotheekhouders verklaring, niet ouder dan 3 maanden
– Inschrijfformulier
– Bij definitieve verhuur uittreksel BRP (voorheen GBA)

Bent u zelfstandig ondernemer, dan geldt:
– Kopie geldig legitimatiebewijs
– Jaarrekening van de afgelopen 3 jaar
– Kopie uittreksel Kamer van Koophandel
– Accountantsverklaring
– Recente verhuurdersverklaring/ hypotheekhouders verklaring
– Inschrijfformulier

Gepensioneerden:
– Kopie geldig legitimatiebewijs
– Recent AOW overzicht
– Recent Pensioenoverzicht
– Recent Bankafschrift of print screen van bankrekening waar inkomen op vermeld staat
– Inschrijfformulier

WERKGEVERSVERKLARING
Bij het aanvraagformulier wordt een werkgeversverklaring gevraagd. Deze verklaring dient van recente datum te zijn en te zijn ondertekend door uw werkgever. Naast de werkgeversverklaring dient u drie recente loonstroken bij te voegen. Indien u geen werkgever heeft, dient u de meest recente jaaropgave van uw inkomen te overleggen. Zelfstandigen dienen een recente, door accountant of administratiekantoor opgemaakte balans en verlies- en winstrekening over een volledig boekjaar te overleggen. Tevens dient een kopie legitimatiebewijs bijgevoegd te worden.
Zowel de aanvrager als de eventuele partner dienen deze gegevens te verstrekken.

VERKLARING EIGENAAR / BEHEERDER / HYPOTHEEKHOUDERS(S)
In het aanvraagformulier wordt tevens, indien u momenteel een woning huurt, een verklaring van uw huidige verhuurder gevraagd of, indien u een eigen woning heeft, een hypotheekhouders verklaring. Ook deze verklaring dient te zijn ingevuld.

HUURPERIODE
De eventueel te sluiten huurovereenkomst geldt voor minimaal 18 maanden.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Bijzonder bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening

Kenmerken

Huurprijs € 995,- p/m
Datum invoer 242 dagen geleden
Woonoppervlakte 71 m2
Aantal kamers 3

Media

Overdracht

Huurprijs € 995,- p/m
Datum invoer 242 dagen geleden
Servicekosten per maand € 90,-
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg

Bouw

Bouwvorm Nieuwbouw
Bouwjaar 2020
Dak type Plat dak

Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte 71 m2
Oppervlakte externe bergruimte 5 m2
Inhoud 213 m3

Indeling

Aantal woonlagen 1
Aantal kamers 3
Aantal badkamers 1
Badkamervoorzieningen Douche, Wastafel
Aantal woonlagen 1
Voorzieningen Gedeeltelijk gestofferd

Energie

Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Soorten warm water CV ketel

Buitenruimte

Liggingen In woonwijk
Tuintypen Geen tuin

Schuur / berging

Totaal aantal 1
Voorzieningen Voorzien van elektra

Garage

Soorten Parkeerplaats

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten Openbaar parkeren, Op eigen terrein

Heeft u interesse?

Laat uw gegevens bij ons achter.

Heeft u vragen?

Vergelijkbaar in de buurt

Back To Top