Skip to content

Waddinxveen Hugo Poortmanstraat 35

Te huur luxe energiezuinige eengezinswoning in het project de Triangel te Waddinxveen.

Een huurwoning die helemaal klaar is voor de toekomst. Een huis met alle ruimte in het nieuwbouwproject De triangel is de woonwijk voor gezinnen!

Deze energiezuinige eengezinswoning biedt u o.m. een ruime woonkamer, een open moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur, 3 royale slaapkamers, een luxe uitgevoerde badkamer op de 1e verdieping en een ruime 2e verdieping met een flinke bergruimte. Tevens is er de zonnige achtertuin met fietsenberging en achterom. Altijd al een bewoner willen zijn van een huurwoning met lage energielasten, dit is uw kans. Ervaar het nu zelf!

De indeling is als volgt:
Begane grond: Toegang tot de woning middels de overdekte entree. Bij binnenkomst de ruime hal met hier de toiletruimte, de trapopgang naar de 1e verdieping, en de deur naar de woonkamer. De toiletruimte is modern uitgevoerd met een vrij hangend wandcloset en een fonteintje.

De woonkamer: Een heerlijk lichte, en tuingerichte woonkamer! Alle wanden in de woning zijn keurig afgewerkt en de vloeren zijn voorzien van PVC. U beschikt over voldoende ruimte om een separate zit-en eethoek naar uw eigen smaak te realiseren. Aansluitend treft u aan de voorzijde de compleet uitgevoerde keuken met inbouwapparatuur. Ook erg praktisch: de woonkamer is voorzien van een ruimte trapkast voor de nodige bergruimte. De gehele begane grond en 1e verdieping zijn voorzien van vloerverwarming.

De keuken: Een moderne luxe keuken welke in een hoekopstelling is uitgevoerd met witte fronten en RVS handgrepen.
De keuken is voorzien van de navolgende inbouwapparatuur:
• Een inductie kookplaat
• Een wasemkap
• Een koelkast
• Een vaatwasser
• En een combimagnetron.

1e verdieping: Als u de trapopgang in de hal naar boven volgt bereikt u de royale 1e verdieping. Hier 3 ruime slaapkamers, de moderne badkamer, en de trapopgang naar de 2e verdieping. De slaapkamers zijn heerlijk licht door de vele raampartijen.

De badkamer: De modern uitgevoerde badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, spiegel, radiator, luxe douchecabine (hardglas) en thermostaatkraan en een tweede toilet. De gehele badkamer is betegeld tot het plafond.

2e verdieping: De 2e verdieping is een royale ruimte met speels oplopende plafondhoogte. De 2e verdieping biedt ook plaats aan uw wasmachine en droger.

Tuin: Een heerlijke en zonnige achtertuin met een terras. Achterin de tuin treft u een berging welke is voorzien van elektra.

Overige informatie:
Zeer energiezuinige woning
De woning is voorzien van zonnenpanelen en een warmte pomp
De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met trippleglas beglazing, vloerisolatie, muurisolatie en dakisolatie

HUURVOORWAARDEN
INKOMENSEISEN
Eénverdiener 3,5 x bruto maandhuur als inkomenseis (incl. vaste toeslagen en vakantiegeld).
Tweeverdieners. Het tweede bruto salaris telt voor 1/3 mee (uitzondering: beide AOW, dan worden beide salarissen volledig meegerekend.) Eén maand borg.
ZZP’ers. Dezelfde eis met een verhoogde borg van 3 maanden.

AAN TE LEVEREN STUKKEN
Geïnteresseerden moeten altijd de volgende documenten aanleveren:
– Kopie geldig legitimatiebewijs
– Kopie van 3 recente loonstrookjes, op één volgende loonstroken
– Bankafschrift of print screen van bankrekening waar salaris op vermeld staat
– Recente werkgeversverklaring, niet ouder dan 3 maanden
– Recente verhuurdersverklaring/ hypotheekhouders verklaring, niet ouder dan 3 maanden
– Inschrijfformulier
– Bij definitieve verhuur uittreksel BRP (voorheen GBA)

Bent u zelfstandig ondernemer, dan geldt:
– Kopie geldig legitimatiebewijs
– Jaarrekening van de afgelopen 3 jaar
– Kopie uittreksel Kamer van Koophandel
– Accountantsverklaring
– Recente verhuurdersverklaring/ hypotheekhouders verklaring
– Inschrijfformulier

Gepensioneerden:
– Kopie geldig legitimatiebewijs
– Recent AOW overzicht
– Recent Pensioenoverzicht
– Recent Bankafschrift of print screen van bankrekening waar inkomen op vermeld staat
– Inschrijfformulier

WERKGEVERSVERKLARING
Bij het aanvraagformulier wordt een werkgeversverklaring gevraagd. Deze verklaring dient van recente datum te zijn en te zijn ondertekend door uw werkgever. Naast de werkgeversverklaring dient u drie recente loonstroken bij te voegen. Indien u geen werkgever heeft, dient u de meest recente jaaropgave van uw inkomen te overleggen. Zelfstandigen dienen een recente, door accountant of administratiekantoor opgemaakte balans en verlies- en winstrekening over een volledig boekjaar te overleggen. Tevens dient een kopie legitimatiebewijs bijgevoegd te worden. Zowel de aanvrager als de eventuele partner dienen deze gegevens te verstrekken.

VERKLARING EIGENAAR / BEHEERDER / HYPOTHEEKHOUDERS(S)
In het aanvraagformulier wordt tevens, indien u momenteel een woning huurt, een verklaring van uw huidige verhuurder gevraagd of, indien u een eigen woning heeft, een hypotheekhouders verklaring. Ook deze verklaring dient te zijn ingevuld.

Back To Top