Skip to content

Utrecht Van Weerden Poelmanlaan 36

BELEGGINGSOBJECT:
BIJZONDER RUIM EN LICHT 4-KAMERAPPARTEMENT MET BALKON EN FIETSENBERGING IN EEN POPULAIRE WIJK

In dé torenflat aan de rand van de westkant van Utrecht bieden wij een heerlijk ruim en licht 4-kamer hoekappartement (ca. 96 m2) te koop aan. Vanuit het appartement kan men genieten van de prachtige skyline van de stad Utrecht. Mede door de ontwikkeling van het stationsgebied en de Veilinghaven is de gezelligheid van de binnenstad en het Centraal Station ook nabij.
Het gebouw is gelegen op korte afstand van het winkelcentrum aan de Händelstraat in Oog in Al en ook nabij het grootwinkelcentrum Hammarskjöldhof. Uitvalswegen, openbaar vervoer, wijkparken en andere belangrijke voorzieningen zijn om de hoek gelegen. De omgeving biedt voldoende parkeermogelijkheden. Het appartement beschikt over een balkon en een eigen afgesloten berging alsmede een algemene fietsenberging in de onderbouw.

De indeling is als volgt:

Begane grond
Fraaie afgesloten centrale entree met de brievenbussen, het intercomsysteem en met de toegang tot de liften en de fietsenberging.

Vierkamerappartement gelegen op de 6e verdieping:
Vanuit de centrale hal op de 6e verdieping is de toegang tot het appartement met hal, toegang tot de separate toiletruimte. Een tussendeur geeft toegang tot een royale verbindingsgang van waaruit alle vertrekken bereikbaar zijn.

De woonkamer:
De woonkamer is door de hoekligging heerlijk licht en biedt voldoende ruimte voor een fijne zithoek en een royale eettafel. Vanuit de woonkamer is een deur naar het aangrenzende balkon met een mooi uitzicht over de stad.

De slaapkamers:
Het appartement beschikt over 3 royale slaapkamers. Eén van de slaapkamers heeft een wastafel en een ruime bergkast.

De keuken:
Het appartement heeft een separate keuken, uitgevoerd met een keukenblok met bovenkastjes, een geiser, een gasfornuis met oven en een koel/vriescombinatie.

De badkamer:
De eenvoudige geheel betegelde badkamer is voorzien van een wastafel, een doucheruimte en de aansluiting voor de wasmachine.

Berging:
In de onderbouw van het complex bevindt zich de eigen fietsenberging.

Bijzonderheden:
• Eventueel ook geschikt voor gedeeltelijk eigen gebruik
• De servicekosten bedragen € 222,12 per maand.
• Het voorschot voor de verwarming bedraagt € 64 ,48 per maand.
• Het voorschot water en/of elektra bedraagt € 103,- per maand.
• Energielabel: voorlopig label E
• Het appartementencomplex beschikt over een eigen huismeester.
• Wanneer u een appartement koopt wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren (VvE). Op verzoek zijn de stukken van de VvE ter inzage.

Extra bijzonderheden:
Het appartement is verhuurd (geen kamerverhuur).
De inkomsten aan kale huur bedragen momenteel : € 1.039,44 per maand. (huurcontract is ter inzage beschikbaar) Daarnaast betalen de huurders een gedeelte van de servicekosten (€ 111,06), de kosten verwarming en elektra.
Eén van de kamers komt per 1 september a.s. beschikbaar. Zoekt u voor één van uw kinderen woonruimte, dan is dit de kans want per 1 september a.s. komt er 1 kamer vrij. Zoekt u een verhuurd appartement dan zorgt huidige eigenaar voor een volledig verhuurd appartement en/of geeft een huurgarantie.

Heeft u vragen, neem dan contact op met het makelaarskantoor voor meer informatie.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top