Skip to content

Sassenheim Snip 81

Fraai en luxe 3-kamer appartement (van ca. 68 m2) met groot balkon op het westen en zicht op het achterliggende waterpartij.

Het luxe appartementencomplex Davidia is gebouwd in 2012 en is gesitueerd in een rustige woonomgeving. Het appartement is gunstig gelegen op de 2e en hoogste etage met een opvallend uitzicht over een groenrijke omgeving. Het appartement beschikt over een overdekte parkeerplaats en op diezelfde verdieping een (fietsen)berging met stroomaansluiting.

Alvast binnenkijken: https://youtu.be/JIw5JfiPrTU
 
Het appartement in een vogelvlucht:

• Modern afgewerkt 3-kamer appartement
• Luxe keuken met diverse inbouwapparatuur
• Ruime woonkamer van ca. 23 m2 (excl. open keuken)
• Laminaatvloer welke doorloopt door de gehele woning
• Strak afgewerkte badkamer
• Royaal zonnig balkon met uitzicht
• Uitstekend geïsoleerd
• Op loopafstand van supermarkt en het centrum
• Vaste parkeerplaats in een afgesloten parkeergarage

De locatie van het appartementencomplex is ideaal te noemen. U bevindt zich hier op loopafstand van supermarkt Hoogvliet, het gezellige centrum, het NS-station en uitvalsweg A-44. Daarnaast bevindt u zich in een kindvriendelijke woonwijk maar heeft u toch een weids uitzicht over een groenrijke omgeving en de duinen in de verte.

Wonen aan de Snip
… is wonen in een kindvriendelijk opgezette woonwijk met verschillende voorzieningen op loopafstand van de woning

De indeling is als volgt:
De begane grond:
Toegang tot het complex middels de entree met postbussen en het video/beltableau. Als u door de entreedeur loopt komt u in de ruim opgezette en strak afgewerkte ontvangsthal met trappenhuis en de lift. Middels de lift of de trapopgang heeft u toegang tot de overdekte parkeergarage en (fietsen)berging.

Het appartement:
De overdekte galerij van deze woning valt op door zijn charme. Met een hoog puntdak en een brugachtig effect biedt het niet alleen bescherming tegen de elementen, maar voegt het ook een vleugje elegantie toe aan de entree van het huis.

Bij binnenkomst stapt u in de ruime hal vanwaar u toegang heeft tot alle vertrekken van de woning: direct links de badkamer, direct rechts de separate toiletruimte, de 2 slaapkamers en de woonkamer. De woning is strak afgewerkt met drempelloos laminaatvloer welke strekt door de gehele woning en muren in neutrale kleurstelling.

De woonkamer:
Middels de toegangsdeur bereikt u de woonkamer van het appartement. De woonkamer is ruim te noemen en beschikt over ca. 23 m2 (excl. de open keuken). Het ruimtelijke gevoel wordt versterkt door de grote raampartijen welke strekken tot de grond. De opstelling van de woonkamer leent zich uitstekend voor een riante zithoek en voldoende ruimte voor een grote eettafel. Vanaf de woonkamer heeft u goed zicht op het achtergelegen groengebied.

De keuken:
In deze woning treft u een open keuken in een rechte opstelling. De keuken is voorzien van strakke witte kastfronten en een stijlvol zwart werkblad. Deze goed uitgeruste keuken biedt alle gemakken voor kookliefhebbers. Bovendien heeft u direct naast de keuken toegang tot een handige berging.
De keuken is voorzien van de navolgende zaken:

• RVS afzuigkap
• Koel-/vries combinatie
• Combi magnetron
• 5-pits gaskookplaat

De badkamer & separate toiletruimte:
Ook de badkamer van dit appartement is netjes afgewerkt. De vloer is betegeld met moderne zwarte vloertegels en de wand is tot aan het plafond betegeld met grote witte wandtegels. De kamers is ingericht met ruime douchecabine, wastafel met spiegel en een opbergkast. De badkamer kan geventileerd worden door middel van een mechanische ventilatie. De separate toiletruime is voorzien van dezelfde vloertegels en de wanden zijn tot de helft betegeld met witte wandtegels. De toiletruimte is voorzien van een fonteintje.

De slaapkamer:
Deze woning beschikt over twee slaapkamers. De hoofdslaapkamer heeft een oppervlakte van ongeveer 13 vierkante meter en de tweede slaapkamer heeft een oppervlakte van ongeveer 8 vierkante meter. Beide slaapkamers hebben draai-/kiepramen die uitkijken op het groengebied aan de achterzijde. De kamers zijn netjes en goed afgewerkt.

Het balkon:
Een van de grote voordelen van deze woning is het ruime balkon. Vanaf hier heeft u een prachtig weids uitzicht over het groengebied aan de achterzijde, wat zorgt voor een ontspannende en rustgevende sfeer. Door de openslaande deuren kan je het balkon betrekken bij de woonkamer.

De berging en parkeerplaats:
Middels de weg aan de voorzijde van het appartementencomplex heeft u toegang tot de overdekte parkeergarage en (fietsen) berging.

Overige bijzonderheden:
• Wanneer u een appartement koopt bent u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De stukken van deze vereniging zijn digitaal via ons kantoor verkrijgbaar. De servicekosten voor het appartement bedragen € 157,- per maand.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top