Skip to content

Rijnsaterwoude Zonnedauwlaan 81

Gezinswoning van ca. 98 m² groot met tuin op het westen en zicht op de polder en het Braassemermeer

De woning die wij u aanbieden is gelegen in Rijnsaterwoude, een prachtig dorpje aan het Braassemmermeer. Het dorp Rijnsaterwoude is landelijk en rustig gelegen en verrassend dichtbij Alphen aan den Rijn, Leimuiden, Schiphol en Amsterdam. Een heerlijke plek voor wie houdt van rust, ruimte, watersport en een gezellige dorpssfeer en niet te ver van de stad wil wonen.

Alvast binnenkijken: https://youtu.be/LSSfLGejUVc

De Zonnedauwlaan 81 in een vogelvlucht:
• Een woonkamer met een ruime zithoek, eethoek en halfopen keuken
• Keuken in L-opstelling met inbouwapparatuur
• 3 slaapkamers en de badkamer op de 1e verdieping
• Op de 2e verdieping een extra 4e slaapkamer met een dakkapel
• Riante tuin gericht op het westen

De bereikbaarheid van de woning is bijzonder fijn. Zo bevindt zich op 7 minuten loopafstand de directe bus naar Schiphol. De kruising van de A4 en A44 ligt op 10 autominuten en voor uw dagelijkse boodschappen kunt u naar Winkelcentrum de Herenhof op 5 autominuten van de woning vandaan. Tevens bent u binnen 25 minuten op het strand van Noordwijk. Op loopafstand van de woning treft u een basisschool en kinderopvang.

Wonen aan de Zonnedauwlaan…
… is wonen in de rust van het polderlandschap, maar toch in de directe nabijheid van de grote steden van de Randstad

De indeling is als volgt, de begane grond:
Middels de eigen voortuin bereikt u de voordeur van de woning. U stapt binnen in een ruim tochtportaal met hier een garderobe mogelijkheid en toegang tot de meterkast van de woning. Als u doorloopt stapt u de woonkamer van de woning binnen.

De woonkamer:
U komt binnen in de zithoek van de woonkamer. De woonkamer is ca. 27 m² groot en beschikt over grote raampartijen aan beide zijden. Door de grote raampartijen beschikt de woonkamer over veel natuurlijke lichtinval. In de woonkamer heeft u toegang tot een praktische opbergkast. Aansluitend treft u de toegangsdeur tot de hal vanwaar u toegang heeft tot de toiletruimte en de trapopgang naar de eerste verdieping.

De keuken:
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de keuken. De half open keuken heeft een L-opstelling en is afgewerkt met witte kastfronten en houtlook werkblad. De achterdeur in de keuken zorgt er voor dat u gemakkelijk toegang heeft tot de achtertuin.
De keuken is voorzien van de navolgende inbouwapparatuur:
• 4-pits gaskookplaat
• oven
• combimagnetron
• dubbele wastafel
• koel-/vriescombinatie

De 1e verdieping:
Middels de trapopgang heeft u toegang tot de 1e verdieping. U komt aan op de overloop waar u toegang heeft tot 3 slaapkamers en een ruime badkamer. Ook kunt u via de trapopgang naar de 2e verdieping.

De slaapkamers:
Op de 1e verdieping bevinden zich drie slaapkamers. De slaapkamers hebben een oppervlakte van ca. 6, 11 en 11 m². Alle slaapkamers beschikken over draai-/kiepramen welke zorgen voor voldoende daglicht toetreding. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is voorzien van een fonteintje.

De badkamer:
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de badkamer. De badkamer is volledig betegeld met crèmekleurige tegels. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel met spiegelkast en een toilet. Het raam in de badkamer zorgt voor voldoende daglicht en geeft u de mogelijkheid de ruimte natuurlijk te ventileren. Tevens beschikt de badkamer ook over mechanische ventilatie.

De achtertuin:
Middels de achterdeur gesitueerd in de keuken bereikt u de achtertuin van de woning. De achtertuin is volledig onderhoudsvriendelijk aangelegd. Door de ligging op het westen heeft u gedurende de dag vele zonuren. Door de hoge hekken rondom de tuin beschikt u over veel privacy. Tevens bevindt zich in de tuin een stenen berging welke u voorziet van extra opbergruimte of een plek om de fietsen te stallen.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top