skip to Main Content

Dr Vlaanderenlaan 66

Koudekerk aan den Rijn
€ 325.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Een ruime eengezinswoning met veel potentie, dit door een combinatie van een uitbouw, een opbouw en de fijne ligging

Aan de Doctor Vlaanderenlaan in Koudekerk aan den Rijn bieden wij u op nummer 66 deze ruime woning aan. Het gaat om een karakteristieke tussenwoning met veel potentie. De woning is reeds op diverse fronten vergroot. Zo beschikt de woning over een ruime uitbouw op de begane grond en een dakopbouw op de tweede verdieping. Door deze verbouwingen worden alle vierkante meters maximaal benut. Hierdoor heeft u het genot van een riante extra slaapkamer en een bijzonder ruime woonkamer met een open keuken en grote bijkeuken.

Alvast binnenkijken: https://youtu.be/wMndtCSz280

Wat u mag verwachten van de Dr. Vlaanderenlaan 66:

• Een ruime voortuin naar de voordeur
• Een riante woonkamer met open keuken
• Een grote bijkeuken waar u veel mogelijkheden mee heeft
• 3 ruime slaapkamers en een kleine slaapkamer met mogelijkheid tot kantoor
• Op de tweede verdieping een dakopbouw die zorgt voor extra vierkante meters
• Een achtertuin met een berging, voorzien van extra brede deur

Naast de potentie die de woning biedt, is de woning ook zeer gunstig gelegen. De woning ligt namelijk aan het brede deel van de Dr. Vlaanderenlaan, wat zorgt voor extra parkeergelegenheid aan beide zijden van de straat. Daarnaast zijn alle benodigde voorzieningen op de hoek.
Voor een supermarkt of bakker loopt u de straat uit en dan bent u in het centrum van Koudekerk. Loopt u de andere kant op, dan komen we bij het Hofstedepark. Hier vindt u onder andere een grote speeltuin en het Prins Willem-Alexander zwembad. Als laatste bent u dankzij de uitvalswegen ook snel in de grote steden als Den Haag, Leiden en Utrecht.

Wonen aan de Dr. Vlaanderenlaan…
…is centraal wonen in Koudekerk aan den Rijn, op loopafstand van alle winkels. Daarnaast bevinden alle overige voorzieningen, zoals scholen, het zwembad en een speeltuin zich eveneens op loopafstand van de woning.

De indeling is als volgt, de begane grond:
Via de ruime voortuin bereiken we de voordeur die toegang biedt tot de ruime centrale hal van de woning. Hier bevinden zich de meterkast, de gestoffeerde trapopgang, het toilet, een trapkast en nog een kast met een toegangsdeur naar de bijkeuken. Als laatste is ook de riante woonkamer vanuit hier toegankelijk.

De woonkamer:
Door een uitbouw aan de achterzijde geniet u van een bijzonder ruime woonkamer met ca. 22 m² woonoppervlakte. Daarnaast is er aan de voorzijde een grote raampartij en zijn er vaste kasten voor extra opbergruimte. Door de fijne lengte en breedte maten zijn hier vele indelingsvarianten mogelijk.

De keuken:
De woonkamer en keuken worden door middel van een toog van elkaar gescheiden. Ook de keuken is door de uitbouw bijzonder ruim. Er is een wit keukenblok aanwezig in een rechte opstelling. Het keukenblok beschikt over een 4 pits-gaskookplat en praktische opbergruimte boven en onder het werkblad. Als laatste is er een lichtkoepel in het plafond gerealiseerd, wat zorgt voor een permanente natuurlijke lichtinval.

De bijkeuken:
Middels een deur in de keuken is de bijkeuken toegankelijk. Dit is een grote ruimte van ca. 9 m². U heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid deze ruimte bij de keuken te betrekken om zo maximaal gebruik te maken van de oppervlaktes. Ook in de bijkeuken vinden we een lichtkoepel in het plafond voor een natuurlijke lichtinval. Hier zijn bovendien de aansluitingen voor de wasmachine en droger te vinden.

De 1e verdieping:
Middels de gestoffeerde trapopgang bereiken we de overloop op de eerste verdieping. Hier vinden we drie van de in totaal vier slaapkamers, een vaste kast en de badkamer. Ook vindt u hier de trapopgang naar de tweede verdieping.
Ook de eerste verdieping biedt diverse mogelijkheden, zo is het onder andere mogelijk om een tweede toilet op deze verdieping te realiseren.

De slaapkamers:
De ruime hoofdslaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning. De kamer is ca. 11 m² en beschikt over een wastafel met wastafelmeubel en vaste kasten voor opbergruimte. Aan de voorzijde bevindt zich een slaapkamer van ca. 9 m² en ook deze beschikt over veel vaste kasten voor extra opbergruimte. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen deze te verwijderen om meer vloeroppervlakte te creëren. De derde kamer is een kleine slaapkamer van ca. 4 m² aan de achterzijde. Dit is een mooie ruimte voor bijvoorbeeld een thuiswerkkamer.

De badkamer:
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de geheel betegelde badkamer. Hier is een douche met thermostaatkraan, een planchet en een handdoekenrekje. Ook zijn er aan de bovenzijde ramen om te ventileren. Evenals de rest van de woning biedt ook de badkamer diverse mogelijkheden om geheel naar eigen wens te worden gemoderniseerd.

De 2e verdieping:
Via de gestoffeerde trapopgang en een deur bereiken we de ruime tweede verdieping. Deze verdieping is reeds vergroot door middel van de realisatie van een dakopbouw. Hierdoor biedt deze verdieping de mogelijkheid tot het creëren van een of twee extra slaapkamers. De tweede verdieping beschikt over een ruime overloop, met de opstalplaats van de CV-ketel. Daarnaast heeft u vanuit de overloop toegang tot de ruime, vierde slaapkamer.

De slaapkamer:
De slaapkamer beschikt over maar liefst 14 m² oppervlakte. Aan de tuinzijde vinden we grote raampartijen voor veel natuurlijk licht en aan de voorzijde is achter de wand veel extra opbergruimte.

De achtertuin:
De tuin van de woning is bereikbaar op twee verschillende manieren. Zo kunt u kiezen voor de toegangsdeur of door de berging via de poort. Deze deur in de berging is extra breed zodat een motor er gemakkelijk naar binnen kan. De woningbrede berging is ca. 11 m² groot.

Bijzonderheden:
• Verkoper heeft koper gemeld de woning zelf al langer dan 25 jaar niet te hebben bewoond en dus niet kan informeren over mogelijke gebreken van de woning. Dit risico is voor koper en daar is in de koopsom rekening mee gehouden. Koper heeft de mogelijkheid om voor zijn rekening een bouwkundige keurig te laten uitvoeren. Deze keuring dient plaats te vinden voor ondertekening van de koopovereenkomst doch uiterlijk binnen één week na mondelinge overeenkomst

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Kenmerken

Koopprijs € 325.000,- k.k.
Datum invoer 151 dagen geleden
Perceel oppervlakte 132 m2
Woonoppervlakte 109 m2
Aantal kamers 5
Energieklasse D

Media

Overdracht

Koopprijs € 325.000,- k.k.
Datum invoer 151 dagen geleden
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouw

Bouwvorm Bestaande bouw
Bouwjaar 1963
Dak type Zadeldak

Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte 109 m2
Oppervlakte externe bergruimte 11 m2
Perceel oppervlakte 132 m2
Inhoud 365 m3

Indeling

Aantal woonlagen 3
Aantal kamers 5
Aantal badkamers 1
Badkamervoorzieningen Douche
Voorzieningen Kluswoning

Energie

Energieklasse D
Isolatievormen Gedeeltelijk dubbelglas
Soorten warm water CV ketel

Buitenruimte

Liggingen In woonwijk
Tuintypen Achtertuin, Voortuin
Kwaliteit Normaal
Positie West

Schuur / berging

Totaal aantal 1
Voorzieningen Voorzien van elektra

Garage

Soorten Geen garage

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten Openbaar parkeren

Heeft u interesse?

Laat uw gegevens bij ons achter.

Heeft u vragen?

Vergelijkbaar in de buurt

Back To Top