Skip to content

Hazerswoude-Rijndijk Jan Luykenstraat 7

Goed gesitueerde eengezinswoning (89 m²) met veel potentie woonoppervlakte en een ruime tuin op het zuidwesten

Wij bieden u de Jan Luykenstraat 7 te koop aan, een uitgebouwde eengezinswoning met een woonoppervlakte van ca. 89 m². De woning biedt u onder meer een halfopen keuken, een eethoek, een zithoek, een tuinkamer, 3 slaapkamers en een bergzolder met potentie. Zoals meerdere woningen in de straat hebben gedaan kan hier door middel van een dakopbouw een extra verdieping worden gerealiseerd. De tuin van de woning is heerlijk ruim en bovendien gunstig gesitueerd op het zuidwesten. U kunt hier dus verschillende zitjes creëren om van de zonuren te genieten. Ook heeft u in de tuin toegang tot een (fietsen)berging van ca. 8 m².

Alvast binnenkijken: https://youtu.be/PxPFpUjzAkY

De woning kent een fijne ligging in rustige buurt met veel groen. Op steenworp afstand van de woning vinden we de winkelstraat van Hazerswoude-Rijndijk waar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. Daarnaast treft u op enkele minuten basisscholen en diverse sportaccommodaties, zoals de lokale voetbalclub en tennisvereniging. Ook de bereikbaarheid is goed, middels het openbaar vervoer is er namelijk een goede verbinding met steden als Alphen aan den Rijn, Zoetermeer en Leiden. Met enkele autominuten bereikt u bovendien de N11 die u snel naar alle grote steden van de Randstad brengt.

Een beknopte samenvatting van de Jan Luykenstraat 7:

• Een ruime, uitgebouwde woonkamer met een leuke zit- en eethoek
• Een tuinkamer die bij de keuken betrokken kan worden
• Een half open keuken met toegang tot de tuin
• 3 slaapkamers op de 1e verdieping
• Een badkamer en vaste kast op de 1e verdieping
• Een bergzolder met veel mogelijkheden
• Een tuin gesitueerd op het zuidwesten
• Een (fietsen)berging van ca. 8 m² groot
• Wonen op loopafstand van de winkelstraat

De indeling is als volgt, de begane grond:
Via een goed onderhouden en fraaie, groene voortuin bereikt u de voortuin van de woning. U komt binnen in een entreehal met de mogelijkheid voor een garderobe. Ook heeft u hier toegang tot een trapkast, de toiletruimte, de woonkamer en de trapopgang naar de 1e verdieping. De toiletruimte is deels betegeld en voorzien van een fonteintje.

De woonkamer:
De woning beschikt over een ruime L-vormige woonkamer. De vorm van de woonkamer maakt hem praktisch in te delen met een ruime zit- en eethoek. Aan de voorzijde vindt u een grote raampartij, hierdoor is de woonkamer licht en heeft u leuk zicht op de voortuin. Aan de achterzijde heeft u toegang tot de tuinkamer en de halfopen keuken.

De tuinkamer:
De tuinkamer is aangebouwd en beschikt over een prettig formaat. De uitbouw wordt gescheiden van de woonkamer door een raam en loopdeur met glas. Aan de achterzijde heeft u toegang tot de tuin, hiernaast is ook een groot raampartij gesitueerd. Deze ruimte zou ook bij de keuken of de woonkamer betrokken kunnen worden om zo een woonkeuken of extra grote woonkamer te realiseren.

De keuken:
De halfopen keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is uitgevoerd in een rechte opstelling. De keuken is deels betegeld en de kastfronten zijn licht uitgevoerd. Aan de achterzijde bevinden zich raampartijen en een loopdeur met glas, hierdoor is er een prettige lichttoetreding en heeft u toegang tot de tuin.

De 1e verdieping:
Via de trapopgang in de hal bereikt u de overloop van de 1e verdieping. Vanaf de overloop heeft u toegang tot de 3 slaapkamers, de badkamer en een vaste kast. Ook is via een vlizotrap de bergzolder bereikbaar. Meerdere bewoners in de straat hebben een dakopbouw en een vaste trap geplaatst, zo creëert u een volwaardige 2e verdieping.

De slaapkamers:
De woning beschikt over 3 slaapkamers. De grootste slaapkamer is ca. 11 m² groot en ligt aan de achterzijde, deze kamer beschikt over een vaste kast. De naast gelegen kamer is ca. 5 m² groot. De kamer aan de voorzijde beschikt ook over een vaste kast en is ca. 10 m² groot. Alle slaapkamers zijn voorzien van grote raampartijen, wat zorgt voor een prettige lichtinval.

De badkamer:
De badkamer bevindt zich in het midden van de 1e verdieping en is geheel betegeld in een neutrale kleurstelling. In de badkamer zijn een douchehoek, een designradiator, een wastafel en een spiegel met planchet aanwezig.

De achtertuin:
De tuin aan de achterzijde ligt vrij en op het zuidwesten. De combinatie van de vrije ligging en de gunstige zonligging maakt dat u hier bijna de hele dag van de zon kunt genieten. De tuin is ook bereikbaar via een achterom, hierdoor kunt u met uw fiets de (fietsen)berging van ca. 8 m² bereiken. ?

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top