skip to Main Content

Louise de Colignystraat 30

Gouda
€ 160.500,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Opgelet, unieke kans! 3-kamer portiekwoning met 2 balkons nabij het stadscentrum
Zoek je een betaalbare starterswoning of gewoon een mooi appartement op een geweldige locatie? Dan is dit je kans!!

Alvast binnenkijken: https://youtu.be/oiWoUeneg6U

De 3-kamer portiekwoning die wij u aanbieden is gesitueerd op de tweede verdieping en beschikt over een aparte (fietsen)berging in de onderbouw. Het betreft een voormalige huurwoning welke nog geheel naar eigen smaak kan worden afgewerkt en ingericht. De huidige eigenaar draagt zorg voor het verduurzamen van het appartementencomplex. Zo zal het complex worden voorzien van nieuwe kunststof kozijnen met HR++ beglazing en ventilatieroosters, spouwmuurisolatie en dakisolatie. Daarnaast worden alle appartementen voorzien van mechanische ventilatie en zullen er diverse schilderwerkzaamheden aan de buitenzijde van het complex worden uit-gevoerd. Daarnaast is het aangeboden appartement reeds voorzien van een nieuwe HRE cv-ketel (2018!).

Klinkt bovenstaande u als muziek in de oren? Hieronder volgt een opsomming van de indeling:
• Bijzonder ruime, tweedelige woonkamer met balkon (west)
• Een keuken met balkon (oost)
• 2 slaapkamers
• Badkamer en een separate toiletruimte
Kortom, een perfect starters appartement op de ideale locatie!

De ligging is centraal in Gouda in de buurt Ouwe Gouwe, een gezellige karaktervolle buurt. De complexen zijn gesitueerd aan de breed opgezette Louise de Colignystraat en aan de groene Willem de Zwijgersingel. Aan het einde van de straat bevindt zich een winkelgebied. Via een mooie wandelroute bereik je de historische binnenstad en de grote fraaie Markt van Gouda. Het centraal station is eveneens snel bereikbaar en heeft goede OV-verbindingen naar onder meer Rotterdam. Tevens bevinden zich “om de hoek” de Goudse Schouwburg en ‘het Huis van de Stad’. Kortom, veel vermaak en voor ieder wat wils. Zin om de dagelijkse drukte te ontvluchten? Op een kleine 10 min. fietsen zijn de Reeuwijkse plassen gesitueerd met recreatie- en watersportmogelijkheden.

De indeling is als volgt, de begane grond:
Toegang tot het complex middels de overdekte en afgesloten entree met de brievenbussen en het bellentableau. Uw auto kunt u in de directe omgeving parkeren (zonder parkeervergunning). U komt het complex binnen in de portiek met toegang tot de bovengelegen etages, alsmede een trap naar beneden alwaar de inpandige (fietsen)bergingen gesitueerd zijn. Het appartement is gesitueerd op de bovenste etage.

Het appartement: U komt het appartement binnen in de hal met toegang tot de woonkamer, de keuken, de toiletruimte, de slaapkamers en de meterkast. De woonkamer is gesitueerd aan de voorzijde van het appartement met uitzicht op de straat. Indien gewenst is het mogelijk om de slaapkamer hiernaast erbij te trekken om één royale ruimte te realiseren. Vanuit hier heeft u toegang tot het op het westen gelegen balkon.

De keuken:
De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is uitgevoerd met een eenvoudig keukenblok. Hier tevens de HR cv-ketel, de aansluitingen voor de wasmachine, een deur naar de badkamer en een deur met toegang tot het balkon. Het balkon is gesitueerd op oosten.

De slaapkamers:
Het appartement beschikt over twee (slaap)kamers. De hoofdslaapkamer aan de achterzijde heeft een extra toegangsdeur naar de badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde kan desgewenst worden samengevoegd met de woonkamer.

De badkamer & het toilet:
De badkamer is bereikbaar via de keuken en de hoofdslaapkamer. De ruimte is voorzien van een wastafel en douchegelegenheid. Het aparte toiletruimte is bereikbaar vanuit de hal.

Overige bijzonderheden:
– U koopt de woning in deze huidige staat, diverse zaken aan de woning dienen gemoderniseerd c.q. onderhouden te worden in de prijsstelling is hier rekening mee gehouden
– Zoals reeds in de brochure vermeld draagt de huidige eigenaar via de VvE zorg voor het verduurzamen van het appartementencomplex. Een overzicht van de geplande werkzaamheden zijn genoteerd in de stukken van de Vereniging van Eigenaren
– Wanneer u een appartement koopt bent u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De stukken van deze vereniging zijn digitaal opvraagbaar via ons kantoor.
– De bijdrage voor de actieve Vereniging van Eigenaren bedraagt € 75,- per maand
– De woning is altijd verhuurd door de eigenaar derhalve kan hij koper niet informeren over de eigenschappen c.q. gebreken van het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader komen partijen overeen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening zijn van koper. Om dit risico te beperken stelt verkoper koper in de gelegenheid een bouwkundige inspectie te laten uitvoeren.
– Het transport van de woning zal plaatsvinden bij notariskantoor Team Notarissen te Maastricht

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Kenmerken

Koopprijs € 160.500,- k.k.
Datum invoer 476 dagen geleden
Woonoppervlakte 53 m2
Aantal kamers 3

Media

Overdracht

Koopprijs € 160.500,- k.k.
Datum invoer 476 dagen geleden
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouw

Bouwvorm Bestaande bouw
Bouwjaar 1955
Dak type Plat dak

Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte 53 m2
Oppervlakte externe bergruimte 5 m2
Inhoud 159 m3

Indeling

Aantal woonlagen 1
Aantal kamers 3
Badkamervoorzieningen
Aantal woonlagen 1
Voorzieningen Gedeeltelijk gestofferd

Energie

Isolatievormen Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbelglas
Soorten warm water CV ketel

Buitenruimte

Liggingen In woonwijk
Tuintypen Geen tuin

Schuur / berging

Totaal aantal 1
Voorzieningen Voorzien van elektra
Isolatievormen Geen isolatie

Garage

Soorten Geen garage

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten Openbaar parkeren
Parkeren toelichting vrij parkeren

Heeft u interesse?

Laat uw gegevens bij ons achter.

Heeft u vragen?

Vergelijkbaar in de buurt

Back To Top