Skip to content

Gouda Louise de Colignystraat 106

3/4-kamer HOEK-appartement, 2 balkons en energielabel A+ nabij het stadscentrum van Gouda.

Ben je op zoek naar een betaalbare woning op een rustige locatie in de directe nabijheid van winkels en alle andere dagelijkse voorzieningen? Zoekt u dan niet verder! Deze 3/4-kamer portiekwoning maakt onderdeel uit van een jaren ’50 complex met beneden- en bovenwoningen. Het complex wordt momenteel klaargestoomd voor de toekomst, zo is het complex recent voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing en ventilatieroosters en dakisolatie. Daarbij is het buitenschilderwerk bijgewerkt, is er spouwmuurisolatie aangebracht en zijn de woningen voorzien van mechanische ventilatie. In het appartement zit tevens een HRE cv-ketel.

De Louise de Colignystraat 106, in het kort:
• Ruime woonkamer en 2 slaapkamers, met de mogelijkheid voor een 3e
• Badkamer en separate toiletruimte
• Een ruim opgezette afsluitbare keuken
• 2 balkons, waarvan 1 op het westen
• Plus: een eigen (fietsen)berging in het souterrain
• Een HRE ketel uit 2019 en energielabel A+!
Het appartementencomplex is breed opgezet aan de Louise de Colignystraat en aan de groene Willem de Zwijgersingel wat centraal in Gouda ligt. Het complex is gesitueerd in de buurt “Ouwe Gouwe”, deze buurt wordt omschreven als gezellig en karaktervol. Op loopafstand bereikt u een winkelgebied en via een wandelroute de historische binnenstad en de grote fraaie Markt van Gouda. Het centraal station is eveneens snel bereikbaar en heeft goede OV-verbindingen naar o.m. Rotterdam. Tevens bevinden zich “om de hoek” de Goudse Schouwburg en ‘het Huis van de Stad’. Kortom, veel vermaak en voor ieder wat wils. Mocht u de stad willen ontvluchten, dan zijn de Reeuwijkse plassen gesitueerd met recreatie- en watersport-mogelijkheden op een kleine 10 min. fietsen.

Wonen aan de Louise de Colignystraat is…
…is wonen in een goed onderhouden appartementencomplex nabij de historische binnenstad van Gouda

De indeling is als volgt:
De begane grond:

Toegang tot het complex middels de overdekte en afgesloten entree met de brievenbussen en het bellentableau. Aan de voorzijde treft de woning veel parkeergelegenheid (zonder parkeervergunning). U komt het complex binnen in de portiek met toegang tot de bovengelegen etages, alsmede een trap naar beneden alwaar de inpandige (fietsen)bergingen gesitueerd zijn. Het appartement is gesitueerd op de 2e verdieping.

Het appartement:
U komt het appartement binnen in de entreehal met toegang tot de woonkamer, de keuken, de separate toiletruimte, de slaapkamers en de meterkast. Op de vloer ligt een mooie houtlook laminaatvloer die terug komt in alle leefruimtes.

De woonkamer:
De woonkamer is ca. 25 m² groot en is gesitueerd aan de voorzijde van het appartement met uitzicht op de straat. De tussenmuur is doorgebroken waardoor één royale ruimte is ontstaan, indien gewenst kunt u hier op eenvoudige wijze een 3e slaapkamer realiseren. De woonkamer heeft een extra raampartij doordat het een hoekwoning betreft. De woonkamer is voorzien van een (originele) ingebouwde kast. Tevens heeft u vanuit de woonkamer toegang tot 1 van de balkons.

De keuken:
De ruime afsluitbare keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is uitgevoerd met een eenvoudig wit keukenblok voorzien van een afzuigkap. In de keuken bevinden zich de opstelplaats van de HRE cv-ketel uit 2019 en de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Ook heeft u vanuit hier toegang tot het 2e balkon.

De badkamer & het toilet:
De badkamer is bereikbaar via de hoofdslaapkamer en de keuken. De ruimte is voorzien van een wastafel en douchegelegenheid. De separate toiletruimte is bereikbaar vanuit de hal en is deels betegeld.

De slaapkamers:
Het appartement beschikt over 2 slaapkamers. Direct bij binnenkomst zit aan uw rechterhand de 1e slaapkamer van ca. 5 m² groot. Als u verder doorloopt komt u bij de 2e en grootste slaapkamer van ca. 10 m² groot. Vanuit de grootste slaapkamer heeft u tevens toegang tot de badkamer. Beide slaapkamers zijn voorzien van kunststof kozijnen met draai-/kiepramen.?

De balkons:
De woning is voorzien van 2 balkons, de 1e is toegankelijk vanuit de woonkamer. Dit balkon is gelegen op het westen, u kunt hier vanaf de middag tot in de avond heerlijk van de zon genieten. Het 2e balkon is toegankelijk vanuit de keuken, dit balkon is op het oosten gesitueerd.

Overige bijzonderheden:
• Wanneer u een appartement koopt bent u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De stukken van deze vereniging zijn digitaal via ons kantoor verkrijgbaar. De servicekosten voor het appartement bedragen € 78,45 per maand. De servicekosten voor de berging bedragen € 5,52.
• De woning is altijd verhuurd door de eigenaar derhalve kan hij koper niet informeren over de eigenschappen c.q. gebreken van het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader komen partijen overeen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening zijn van koper. Om dit risico te beperken stelt verkoper koper in de gelegenheid een bouwkundige inspectie te laten uitvoeren.
• U koopt de woning in deze huidige staat, diverse zaken aan de woning dienen gemoderniseerd c.q. onderhouden te worden in de prijsstelling is hier rekening mee gehouden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top