Skip to content

Alphen aan den Rijn Zuidland 83

TE HUUR Luxe maisonnette nabij het centrum van Alphen aan den Rijn met 2 terrassen + eigen parkeerplaats in de garage

Comfortabel wonen in een bijzonder fraai appartement, uniek in z’n soort, met het gemak van uw eigen parkeerplaats in de ondergelegen garage. Dit appartement staat garant voor veel woongenot:

Ruimte: 2 woonlagen dus dubbel genot(!), een speelse indeling en veel woonoppervlakte. Modern en luxe: Het appartement is tot in de puntjes afgewerkt. De keuken is een plaatje en evenals het sanitair modern en strak uitgevoerd en van alle gemakken voorzien.

De indeling is als volgt:
Begane grond:
De afgesloten entree, met de brievenbussen en het bellentableau met videofooninstallatie.

Bij binnenkomst een fraaie hoge hal met lift. Direct naast de entree is de toegang tot het trappenhuis en de eigen fietsenberging met een bergvliering. U vindt de woning op de 5e en 6e verdieping. U komt het appartement binnen in de ontvangsthal met de moderne toiletruimte en de toegang tot de woonkeuken. De strakke afwerking zal u zeker niet ontgaan, zo is de gehele woning afgewerkt met een fraaie vloer, gestuukte wanden en fijn spuitwerk plafonds, moderne convectoren en luxe stompe binnendeuren.

Het unieke van dit object is de indeling. U vindt op deze verdieping het kook- en eetgedeelte. De overige vertrekken bevinden zich op de bovengelegen etage.
De woonkeuken van 40 m² heeft over de gehele breedte grote raampartijen die een prachtige lichtinval creëren. Speelse elementen zoals de open trap en het moderne kookeiland vormen een sfeervol geheel. Tevens heeft u vanuit de woonkeuken toegang tot het terras over de gehele breedte van de woning. Hier geniet u van een prachtig weids uitzicht over de groenzone Molenwetering met de grazende Galloway runderen.

De moderne keuken is voorzien van een royaal kookeiland, gecombineerd met een wandopstelling dat zorgt ervoor dat u over veel werk- en bergruimte beschikt.
U heeft de beschikking over:
• een inductiekookplaat
• een RVS afzuigkap
• een combimagnetron
• een vaatwasser
• een koel-vriescombinatie

Als u de trapopgang naar boven volgt bereikt u de woonkamer, van waaruit u toegang heeft tot de tussenhal en een van de slaapkamers. De grote woonkamer maakt diverse opstellingen mogelijk. Vanuit deze riante living met de sfeervolle inbouwspots komt u via de dubbel openslaande deuren op het zonneterras.
Het zonneterras:
Het 2e terras ligt op het zuidoosten en bevindt zich aan de woonkamerzijde van het appartement. Door de ruime afmetingen is het goed mogelijk een loungeset en eethoek op het terras te plaatsen. Door de gunstige ligging kunt u hier een groot deel van de dag van de zon genieten.

Slaapkamer 1:
Via de woonkamer komt u in de ruime en lichte masterbedroom. De hoge raampartijen geven ook hier een mooie lichtinval in de slaapkamer. De slaapkamer heeft een praktische kastenwand tot aan het plafond.

De tussenhal:
Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de tussenhal. De tussenhal biedt toegang tot de 2e slaapkamer, de badkamer, een apart toilet en een separate berg- c.q. technische ruimte.

De 2e slaapkamer:
Deze slaapkamer is gelegen aan het ruime terras. De ruimte is groot genoeg voor het plaatsen van een 2-persoonsbed, maar u kunt ook kiezen voor een heerlijke studeer- of werkkamer.
De moderne en strakke afwerking van het appartement wordt in de badkamer en toiletruimte consequent voortgezet.

De badkamer:
De vloer van de badkamer is betegeld met een mooie antracietgrijze tegel en de wanden met een strakke witte tegel. Leuk detail zijn de terugkerende grote raampartijen.
Verder is de badkamer voorzien van:
• Een royale inloopdouche met RVS afvoerdrain en handdouche
• Een dubbel wastafelmeubel
• Een designradiator

Het toilet:
De separate toiletruimte op deze verdieping is in dezelfde kleurstelling als de badkamer uitgevoerd en voorzien van een vrij hangend wandcloset met fonteintje.

De technische ruimte:
In de technische ruimte vindt u de aansluitingen voor de wasmachine en de droger, alsmede de opstelplaats voor de cv-ketel. De technische ruimte biedt u tevens extra bergruimte

Overige bijzonderheden:
– Bij de huurprijs van de woning is een privé parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage inbegrepen.
– Op de begane grond is een eigen fietsenberging met elektra (zwakstroom).
– Het gebouw is extra goed geïsoleerd gezien het recente bouwjaar van 2009. Zo zijn vloeren, muren en daken geïsoleerd en is de woning voorzien van HR++ beglazing. e.e.a. resulteert in een energielabel A.
– De woning kan ook gemeubileerd verhuurd worden dan is de huurprijs € 1.550,= per maand.

Huurvoorwaarden
Inkomenseisen
De inkomenseis is 3 x maandhuur = netto salaris of 4 x maandhuur = bruto salaris.
Hierbij mag, indien geval van een tweede inkomen van partner, het hoogste inkomen volledig meegenomen worden en het laagste voor de helft.
Aan te leveren stukken
Geïnteresseerden moeten altijd de volgende documenten aanleveren:
– Kopie geldig legitimatiebewijs
– Kopie van 3 recente loonstrookjes, op één volgende loonstroken
– Bankafschrift of print screen van bankrekening waar salaris op vermeld staat
– Recente werkgeversverklaring, niet ouder dan 3 maanden
– Recente verhuurdersverklaring/ hypotheekhouders verklaring, niet ouder dan 3 maanden
– Inschrijfformulier
– Bij definitieve verhuur uittreksel BRP (voorheen GBA)

Bent u zelfstandig ondernemer, dan geldt:
– Kopie geldig legitimatiebewijs
– Jaarrekening van de afgelopen 3 jaar
– Kopie uittreksel Kamer van Koophandel
– Accountantsverklaring
– Recente verhuurdersverklaring/ hypotheekhouders verklaring
– Inschrijfformulier

Gepensioneerden:
– Kopie geldig legitimatiebewijs
– Recent AOW overzicht
– Recent Pensioenoverzicht
– Recent Bankafschrift of print screen van bankrekening waar inkomen op vermeld staat
– Inschrijfformulier

WERKGEVERSVERKLARING
Bij het aanvraagformulier wordt een werkgeversverklaring gevraagd. Deze verklaring dient van recente datum te zijn en te zijn ondertekend door uw werkgever. Naast de werkgeversverklaring dient u drie recente loonstroken bij te voegen. Indien u geen werkgever heeft, dient u de meest recente jaaropgave van uw inkomen te overleggen. Zelfstandigen dienen een recente, door accountant of administratiekantoor opgemaakte balans en verlies- en winstrekening over een volledig boekjaar te overleggen. Tevens dient een kopie legitimatiebewijs bijgevoegd te worden.
Zowel de aanvrager als de eventuele partner dienen deze gegevens te verstrekken.
VERKLARING EIGENAAR / BEHEERDER / HYPOTHEEKHOUDERS(S)
In het aanvraagformulier wordt tevens, indien u momenteel een woning huurt, een verklaring van uw huidige verhuurder gevraagd of, indien u een eigen woning heeft, een hypotheekhouders verklaring. Ook deze verklaring dient te zijn ingevuld.
HUURPERIODE
De eventueel te sluiten huurovereenkomst geldt voor minimaal 12 maanden.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Bijzonder bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top