Skip to content

Alphen aan den Rijn Zuidland 11

3-kamer appartement mét eigen parkeerplaats en (fietsen)berging in een architectonisch hoogstaand gebouw. Energielabel A

Het appartement is perfect gesitueerd op de 3e verdieping, aan de buitenzijde van woon- en winkelcentrum Da Vinci met een geweldig ‘stads’ uitzicht over Alphen aan den Rijn. De Vereniging van Eigenaren is financieel gezond en zéér actief, dit is terug te zien in de perfecte staat van onderhoud waarin het gebouw verkeerd.

Het appartement is gesitueerd op de 3e verdieping aan de buitenzijde van woon- en winkelcentrum Da Vinci en beschikt over: 
•    De zithoek en de woonkeuken vormen op leuke wijze één geheel met een prachtig uitzicht door de volledig met ramen uitgevoerde gevel, glas tot aan de grond (!)
•    Tevens vanuit de woonkamer toegang tot de woningbrede buitenruimte
•    De luxe woonkeuken is uitgevoerd met alle benodigde inbouwapparatuur
•    De badkamer en separate toiletruimte zijn netjes betegeld
•    Het appartement beschikt over 2 slaapkamers 
•    Er is een separate wasruimte en grote vaste kast
•    Op de 1e verdieping van het complex is er een eigen parkeerplaats
•    Op de begane grond een eigen fietsenberging met bergvliering
In circa 5 minuten lopen bent u in het centrum van Alphen aan den Rijn. Naast een groot winkelaanbod kunt u zich in het centrum ook goed vermaken met meerdere terrassen (aan de Oude Rijn), restaurants of cafés, een tweetal bioscopen of het Parktheater. Eveneens op 5 minuten lopen treft u het wijkwinkelcentrum de Atlas en het NS station met trein en busverbindingen door de gehele Randstad.

Alvast binnenkijken: 
 
Wonen aan het Zuidland…
…is wonen in een architectonisch hoogstaand gebouw nabij het centrum van Alphen aan den Rijn en op loopafstand van het station.

Het ‘Da Vinci’ complex
Het complex Da Vinci ligt aan de noordzijde van de Laan der Continenten op 5 minuten loopafstand van het NS-station en het centrum van Alphen aan den Rijn. Het gebouw bevat naast 58 appartementen in het luxe segment ook 6.000 m² winkelruimte. Het hoogste punt van het gebouw is meer dan 35 m boven het maaiveld, zichtbaar via lange zichtlijnen door het ‘assenkruis’ van Alphen aan den Rijn en gesitueerd in een open groene ruimte met grote vrije afstanden. De hoogte neemt hierna af tot de hoogte van de aangrenzende bebouwing. Een uit lamellen opgebouwde gevel wikkelt zich als een half transparante rietkraag om de verschillende functies in het gebouw dat hierdoor een eenheid wordt. Deze gevel bindt en onderscheidt, bedekt en geeft bloot, geeft privacy en weert plaatselijk de zon. De holle binnengevel is ontdaan van het scherm en biedt juist volop openheid naar de zon en betrokkenheid tussen de bewoners onderling. Vijf lijstvormige en in hoogte variërende entrees markeren de statige toegangen tot de woningen en de winkels. Het complex grenst direct aan de groenzone Molenwetering met wandel en fietspaden naar het achterliggende polderlandschap. In de groenzone treft u o.m. los grazende Galloway runderen. 

De indeling is als volgt:
De begane grond:

De entree via de rondweg om het Zuidland welke overgaat in Groenzone Molenwetering en een wandel-/fietspad naar het centrum. De entree is afgesloten en is voorzien van een bellentableau met de postbussen en een videofooninstallatie. Tevens is er toegang naar de ruimte met de eigen fietsenberging, welke is voorzien van elektra en een bergvliering. 

Het appartement:
Via de ruim opgezette corridor betreedt u de entreehal van het appartement. Hier bevindt zich de mogelijkheid voor een garderobe en heeft u directe toegang tot de woonkamer, 1 van de slaapkamer, meterkast, bergkast en de technische ruimte. Het volledige appartement is smaakvol afgewerkt met een moderne laminaatvloer en mooi afgewerkte wanden en plafonds. In de technische ruimte bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine en droger, daarnaast is hier de opstelplaats voor de Cv-ketel en is er extra bergruimte.

De woonkamer:
De woonkamer vormt een oase van licht met een levendig en vrij uitzicht. De leefruimte is eenvoudig in te richten met een aparte zithoek en een eethoek in directe nabijheid van de keuken. De grote ramen, die zich uitstrekken tot aan de vloer, bieden een panoramisch uitzicht en zorgen voor een aangename hoeveelheid natuurlijk licht. Tevens bevindt zich hier een deur die toegang geeft tot het terras. Ook heeft u toegang tot de tussenhal van waar uit de separate toiletruimte, de badkamer en de 2e slaapkamer toegankelijk zijn.

De keuken:
Een luxe keuken met Siemens inbouwapparatuur. De keuken is uitgevoerd in een hoekopstelling met crèmekleurige kastfronten, rvs handgrepen en een natuurstenen werkblad. De combinatie van crèmekleurige kastfronten en houtaccenten zorgt voor een smaakvolle uitstraling.
De keuken is voorzien van de navolgende inbouwapparatuur:
•    een 5-pits gaskookplaat
•    een rvs afzuigkap
•    een vaatwasser
•    een koelkast
•    een vriezer
•    een combimagnetron
•    een oven

De badkamer en separate toiletruimte:
Vanuit de tussenhal bereikt u de badkamer. De badkamer is volledig betegeld met witte wandtegels tot aan het plafond en een mozaïek betegelde achterwand in de douche. De badkamer is daarbij voorzien van een riante inloopdouche met een glazen scheidingswand, een houtlook wastafelmeubel en een spiegelkast met verlichting. De separate toiletruimte is geheel betegeld in dezelfde kleurstelling als de badkamer en is voorzien van een vrij hangend wandcloset en een fonteintje.

De slaapkamer:
Het appartement beschikt over 2 slaapkamers van ca. 7 en 14 m² groot. De hoofdslaapkamer is strak afgewerkt en daarnaast heerlijk licht door de grote raampartijen. Daarnaast biedt het goed de mogelijkheid voor het plaatsen van een groot bed en een kledingkast. De 2e slaapkamer kan op verschillende manieren worden ingericht. Denk hierbij aan een werkkamer, een kledingkamer of kinderkamer. Ook in deze slaapkamer zijn grote raampartijen gesitueerd.

Het balkon
Het appartement beschikt over een woningbrede buitenruimte van ca. 70 cm diep.

Overige bijzonderheden: 
•    Wanneer u een appartement koopt bent u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De stukken van deze vereniging zijn digitaal via ons kantoor verkrijgbaar. 
De servicekosten voor het appartement + berging bedragen € 101,81 per maand. De servicekosten voor de parkeerplaats bedragen € 29,34 per maand

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.  
Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top