Skip to content

Alphen aan den Rijn Zambiapark 40

Bieden vanaf € 400.000,= k.k.

Ruime energiezuinige label A gezinswoning van 113 m² aan het Zambiapark, met een diepe achtertuin op het zuidwesten en een eigen parkeerplaats.

Alvast binnenkijken: https://youtu.be/WlaGfqJ23P4

Midden in de geliefde woonwijk Kerk & Zanen vindt u het Zambiapark 40, een woning van ca. 113 m² groot met een berging en parkeerplaats op eigen terrein. De ligging van deze ruime gezinswoning is buitengewoon kindvriendelijk te noemen. Zo is er een leuke speeltuin met groot speelveld praktisch in uw voortuin gesitueerd. Hier kunt u uw kinderen zorgeloos laten spelen terwijl u een oogje in het zeil houd tijdens het koken. Iets verder treft u ook het leuke Europapark met o.a. een voetbalveld, skatebaan en tennisbaan. Daarnaast zijn er in de omgeving, op loopafstand verschillende basisscholen te vinden.

Ook zijn de voorzieningen voor diverse dagelijkse behoeftes dichtbij, zo is het maar enkele minuten lopen naar wijkwinkelcentrum ‘De Atlas’. Hier vinden we een supermarkt, verswinkels en een drogisterij. Ook is het maar enkele minuten lopen/fietsen naar het station van Alphen aan den Rijn. Vanuit hier heeft u een directe verbinding met grote steden als Leiden, Utrecht en Amsterdam. Met de auto bent u ook snel op de N11 en N207, vanuit hier zijn bijna alle grote steden te bereiken.

Wat kunt u verwachten van het Zambiapark 40?
• Een woonkamer op het zuiden met de mogelijkheid voor een uitbouw
• Een openkeuken met zicht op het Zambiapark
• 3 slaapkamers op de 1e verdieping
• Een badkamer met douchehoek en een ligbad
• Een 2e verdieping met de 4e slaapkamer en uitbreidingsmogelijkheid voor een 5e kamer
• Een ca. 10 m diepe achtertuin op het zuidwesten
• Een (fietsen)berging van ca. 6 m² groot en
• Een parkeerplaats op eigenterrein
• Energielabel A

Wonen aan het Zambiapark…
…is wonen midden in de geliefde woonwijk Kerk & Zanen, met een speelveld en speeltuin in de voordeur. Maar ook vlakbij het Europapark met een recreatie strandje, speelpleinen, wandel- en fietspaden en een zelfs hondenstrandje. Ook zijn er jaarlijks leuke evenementen met o.m. Koningsdag en een foodtruck festival.

De indeling is als volgt, de begane grond:
Via de voortuin bereikt u de voordeur van de woning. Bij binnenkomst betreedt u de hal met garderobe mogelijkheid en toegang tot de toiletruimte met fonteintje, de meterkast, de trap naar de 1e verdieping en de woonkamer. U kunt ook via het achterom. Hier heeft u een parkeerplaats op eigen terrein, waarna u via de tuin de achterdeur bereikt.

De woonkamer:
De woonkamer van ca. 24 m² groot is tuingericht en heerlijk licht door de grote raampartijen. Er is een praktische trapkast aanwezig en een deur naar de achtertuin. U beschikt hier over voldoende ruimte om een riante zit- en eethoek te creëren. Heeft u behoefte aan meer ruimte? Gezien de diepte van de tuin zou de woonkamer met gemak verder uitgebouwd kunnen worden.

De keuken:
De open keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en uitgevoerd met een eenvoudig wit keukenblok met veel kastruimte. Leuk detail is het grote raam aan de voorzijde, vanuit hier heeft u een uitzicht op het Zambiapark.

De 1e verdieping:
Via de trapopgang bereikt u de overloop van de 1e verdieping. Vanaf de overloop heeft u toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de 2e verdieping.

De slaapkamers:
2 slaapkamers (7 & 13 m²), waaronder de hoofdslaapkamer, zijn aan de achterzijde gesitueerd. De 3e slaapkamer (12 m²) ligt aan de voorzijde. Alle 3 de slaapkamers zijn voorzien van grote raampartijen met ventilatieroosters.

De badkamer:
De badkamer is in lichte kleurstelling uitgevoerd en voorzien van een douchecabine, een 2e toilet, een wastafel en een spiegel met planchet. Ook is er mechanische ventilatie en een raam voor natuurlijke ventilatie.

De 2e verdieping:
Via de trapopgang bereikt u de 2e verdieping van de woning. De riante overloop is de opstelplaats van de cv-ketel en hier zijn de aansluitingen voor de wasmachine en droger gesitueerd. Ook treft u hier veel bergruimte. De 4e slaapkamer van ca. 10 m² groot is toegankelijk op deze verdieping. Door het plaatsen van een dakkapel aan de voor- en/of achterzijde kunt hier een 5e grote slaapkamer realiseren.

De achtertuin:
De ca. 10 meter diepe achtertuin biedt door zijn diepte en ligging op het zuidwesten veel zonuren! De achtertuin is deels betegeld met aan weerszijde groenborders. Aan de achterzijde van de tuin is er een stenen berging van ca. 6 m² groot met elektra aanwezig. Hier ook een poort naar uw parkeerplaats op eigen terrein. Door het hebben van een parkeerplaats op eigen terrein heeft u de mogelijkheid hier een laadpaal voor een elektrische auto te plaatsen.

Bijzonderheden:
• Koper is bekend dat het pand een voormalige huurwoning is. Verkoper heeft koper gemeld de woning zelf nooit te hebben bewoond en dus niet kan informeren over mogelijke gebreken van de woning. Dit risico is voor koper en daar is in de koopsom rekening mee gehouden. Koper heeft de mogelijkheid om voor zijn rekening een bouwkundige keurig te laten uitvoeren. Deze keuring dient plaats te vinden voor ondertekening van de koopovereenkomst doch uiterlijk binnen één week na mondelinge overeenkomst.
• Voor het opmaken van de leveringsakte is een vaste project notaris aangesteld
• Bij overeenstemming zal er een koopovereenkomst conform NVM-model opgemaakt worden, aangevuld met een aantal specifieke clausules (model is op kantoor aanwezig)
• Voor de overdracht is een vaste projectnotaris aanwezig, te weten: notariskantoor Van Agt en Dussel Notarissen

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top