Skip to content

Alphen aan den Rijn Witte de Withstraat 36

3/4 kamerwoning 63 m² + zolder van 31 m², met een balkon én een berging

Aan de Witte de Witthstraat is op de 1e verdieping met huisnummer 36 bieden wij je een leuk appartement te koop aan. De Witte de Withstraat is gebouwd als kleinschalig appartementencomplex met 2/3 woonlagen. Deze bovenwoning heeft met zijn ligging op de 1e verdieping uitzicht over de achterliggende woonwijk. Ook heeft het appartement een (fietsen)berging. Het appartement beschikt over maar liefst 3 slaapkamers!

Wat kan je verwachten:
• Een woonkamer met de mogelijkheid te worden verruimd
• Een afsluitbare keuken met toegang tot het balkon
• 3 slaapkamers
• Badkamer met aparte toiletruimte
• Op enkele minuten lopen van het centrum
• Mogelijkheid voor het realiseren van extra woonoppervlakte door de zolder van ca. 31 m² middels een vaste trap en dakramen en/of dakkapel bij de woning te betrekken

Het kleinschalige appartementencomplex is zeer gunstig gelegen. Zo is het vanaf het appartement maar enkele minuten lopen naar het centrum van Alphen aan den rijn. We vinden hier verschillende winkel- en horeca gelegenheden, maar ook zijn hier supermarkten en verswinkels. Niet veel verder is ook het station van Alphen aan den Rijn gelegen, hier vinden we directe verbindingen naar Schiphol, Leiden en Utrecht. Ook met de auto bent u snel in de grote steden, dit doormiddel van de verbindingswegen de N11 en de N201.

Wonen aan de Witte de Withstraat…
…is wonen nabij het (deels) vernieuwde stadscentrum van Alphen aan den Rijn én het NS-station.

De indeling is als volgt:
De begane grond:
Je komt binnen middels de afgesloten entree, waar je ook de deurbellen en postbussen vindt. Bij binnenkomst neem je de trap naar boven naar bovenwoning met huisnummer 36.

Het appartement:
Bij binnenkomst in de portiek tref je in de centrale hal de voordeuren van de 2 begane grond woningen en de trapopgang naar de 2 bovenwoningen. Bij binnenkomst in de woning, de hal met toegang tot de meterkast, de afsluitbare keuken, het toilet, 2 van de 3 slaapkamers en de woonkamer met de aangrenzende slaapkamer.

De woonkamer:
De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en te bereiken via de hal. Aan de voorzijde van de woonkamer grote raampartijen die ervoor zorgen dat er veel natuurlijke lichtinval is, ook zit hier een ventilatierooster in voor de natuurlijke ventilatie. Er is een mogelijkheid om naast gelegen slaapkamer bij de woonkamer te betrekken. Dit om optimaal gebruik te maken van de oppervlaktes en zo een leuk zit- en eetgedeelte te creëren.

De keuken:
De afsluitbare keuken van ca. 7 m² is aan de achterzijde van de woning gelegen. De keuken is voorzien van een keukenblok in rechte opstelling met praktische bergruimte boven en onder het werkblad. Daarnaast is de keuken ook nog eens uitgerust met een vaste kast, zo is er hier genoeg bergruimte.
Tevens hier de opstelplaats van de cv-ketel. Vanuit de keuken is er toegang tot het balkon.

De badkamer en de toiletruimte:
De badkamer is bereikbaar via de keuken en de hoofdslaapkamer. De ruimte is voorzien van een wastafel en douchegelegenheid. De woning beschikt over een apart gelegen toiletruimte die te bereiken is via de hal.

De slaapkamer:
De woning beschikt over 3 slaapkamers, waarvan 2 via de hal toegankelijk. De grootste slaapkamer is aan de achterzijde gelegen met ca. 10 m² woonoppervlakte, deze kamer heeft een vaste kast en toegang tot de badkamer. De andere kamer die toegankelijk is via de hal, is ca 9 m² groot. De 3e slaapkamers is toegankelijk via de woonkamer en is ca. 8 m² groot.
De slaapkamers zijn voorzien van grote raampartijen en kunnen natuurlijk worden geventileerd.

De zolder:
Het appartement heeft een groot voordeel. Middels een vlizotrap is de zolder toegankelijk. De zolder beschikt over veel ruimte en kan worden ingedeeld naar eigen behoefte.

Het balkon
Het appartement beschikt over 1 balkon. Het balkon is gesitueerd aan de achterzijde van het complex en staat gericht op het oosten. Het balkon is toegankelijk middels de keuken van het appartement.

Overige bijzonderheden:
• Wanneer u een appartement koopt bent u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De stukken van deze vereniging zijn digitaal bij ons kantoor verkrijgbaar. De servicekosten voor het appartement bedragen € 169,97 per maand. De servicekosten voor de berging bedragen € 9,12.
• Om lid te worden van de Vereniging van Eigenaren betaald u eenmalig intredingskosten, de intredingskosten bedragen € 108,90.
• Koper is bekend dat het pand een voormalige huurwoning van Woonforte is. Verkoper heeft koper gemeld de woning zelf nooit te hebben bewoond en dus niet kan informeren over mogelijke gebreken van de woning. Dit risico is voor koper en daar is in de koopsom rekening mee gehouden. Koper heeft de mogelijkheid om voor zijn rekening een bouwkundige keurig te laten uitvoeren. Deze keuring dient plaats te vinden voor ondertekening van de koopovereenkomst doch uiterlijk binnen één week na mondelinge overeenkomst.
• Voor de overdracht is een vaste projectnotaris aanwezig te weten notariskantoor Kroes & Partners te Alphen aan den Rijn
• Huurders van Woonforte die hun huurwoning achterlaten hebben voorrang ten opzichte van een ieder en verkrijgen een korting van € 5000,- op de koopsom.
• Als u de woning koopt gaat u akkoord met een zelfbewoningsverplichting. De zelfbewoningsverplichting houdt in dat u de woning koopt om zelf te bewonen (of u koopt het voor een eerstegraads familielid). Bij doorverkoop bent u als eigenaar verplicht om de zelfbewoningsplicht op te leggen aan een opvolgende koper (kettingbeding). Alle toekomstige eigenaren dienen de woning dus zelf te bewonen (of eerstegraads familie).
• Als u de woning koopt met de korting van € 5000,- die u als huurder van Woonforte krijgt, dan gaat u akkoord met een verblijvingsbeding. Het verblijvingsbeding houdt in dat u de woning voor minimaal 3 jaar in eigendom dient te houden. In de eerste 3 jaar blijft u er zelf wonen (of eerstegraads familie) en kunt u de woning niet boetevrij verkopen. Koopt u de woning zonder de eerder genoemde korting, dan geldt er geen verblijvingsbeding.
• Woonforte behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top