Skip to content

Alphen aan den Rijn Willem de Zwijgerlaan 17

3-kamer appartement aan de rand van het centrum van Alphen aan den Rijn met 2 balkons en een eigen (fietsen)berging

Het appartement dat wij u aanbieden is gelegen op de 2e verdieping van het kleinschalige appartementencomplex dat bestaat uit vier woonlagen. De ligging van het complex is zeer gunstig, aan de rand van het centrum van Alphen aan den Rijn met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. Daarnaast woont u hier op slechts enkele minuten lopen van het levendige, vernieuwde stadscentrum van Alphen aan den Rijn met een divers winkel- en horeca aanbod. Zoekt u toch wat meer rust?
Aan de andere zijde van de Oranje Nassausingel is de Sportlaan met vele verenigingen en vindt u het groene recreatiegebied Park Zegersloot met de wel bekende Zegerplas. Een locatie waar vele Alphenaren graag komen om een rondje te lopen of mogelijk zelfs te waterskiën.
Daarnaast is het appartement makkelijk te bereiken. Het NS-station is dan ook maar enkele minuten fietsen. Hier zijn directe verbindingen met o.a. Utrecht, Leiden en Amsterdam Schiphol. Met de auto bent u snel in alle grote steden van de Randstad dankzij de N207 en N11.

Alvast binnenkijken: https://youtu.be/e0TqzWFcFKk

Vooruitlopend op de volledige beschrijving benoemen wij graag alvast enkele kenmerken:
• Het complex is gesitueerd aan een doorgaande weg, nabij winkel- en groenvoorzieningen en met voldoende parkeergelegenheid achter het complex
• De keuken is voorzien van apparatuur
• Een badkamer met douchegelegenheid en wastafelmeubel
• 2 slaapkamers, waarvan 1 ensuite met de woonkamer verbonden
• Openslaande deuren naar het balkon aan de woonkamer, 2e balkon aan de keuken
• Een gescheiden toiletruimte
• Bergruimte in de vaste kast en berging op de begane grond

Wonen aan de Willem de Zwijgerlaan…
…is centraal wonen in Alphen aan den Rijn nabij sport-, natuur- en winkelgelegenheid.

De indeling is als volgt:

De begane grond:
Achter het complex is een vergunningsvrij parkeerterrein. U komt het complex binnen middels de afgesloten entree, waar u ook de postbussen treft. Bij binnenkomst heeft u de mogelijkheid om naar het souterrain te gaan waar zich de bergingen bevinden of met de trapopgang omhoog naar het appartement.

Het appartement:
Vanuit het trappenhuis bereikt u de 2e woonlaag met de voordeur van het appartement. Bij binnenkomst treft u een lange entreehal. Vanuit deze hal heeft u toegang tot de woonkamer, een vaste kast (met de cv-ketel), de meterkast, de 1e slaapkamer, de toiletruimte en de keuken.

De woonkamer:
Het appartement beschikt over een woonkamer met een lichte laminaatvloer en strakke wanden. Aan de voorzijde grote raampartijen die zorgen voor veel natuurlijk licht. Hier ook openslaande deuren naar het balkon. Aan de woonkamer grenst een slaapkamer ensuite die door veel andere bewoners bij de woonkamer is getrokken, zo creëer je een grotere woonkamer me een totale oppervlakte van ca. 29 m².

De keuken:
De keuken bevindt zich aan de achterzijde van het appartement en zou desgewenst afgesloten kunnen worden. De keuken is uitgevoerd in een rechte opstelling met witte kastfronten en een zwart werkblad, ook is er aan de andere zijde nog extra opbergruimte. Aan de achterzijde zorgen raampartijen en een loopdeur met glas voor veel natuurlijke lichtinval. Ook bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine en droger in de keuken.

De keuken is voorzien van de navolgende apparatuur:
• Oven
• Vaatwasser
• Inductiekookplaat
• Geïntrigeerde afzuigkap
• Koel-vriescombinatie

De badkamer & toiletruimte:
De badkamer is toegankelijk via de grootste slaapkamer en ligt aan de achterzijde van het appartement. De badkamer is geheel betegeld met een betonlook tegel. Daarnaast zijn er een mooie zwarte regendouche, een betonlook wastafelmeubel, een zwarte wastafel en kraan, een spiegel en een zwarte designradiator aanwezig. De toiletruimte is toegankelijk vanuit de entreehal en is voorzien van dezelfde betonlook tegel als de badkamer.

De slaapkamer:
De woning beschikt over 2 riante slaapkamers van ca. 10 en 12 m² groot. De grootste slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement en geeft toegang tot de badkamer. De 2e slaapkamer is toegankelijk vanuit de entreehal en is gesitueerd aan de voorzijde. Beide slaapkamers zijn voorzien van raampartijen die zorgen voor natuurlijk licht en de mogelijkheid tot natuurlijke ventilatie.

De twee balkons:
Het appartement beschikt over 2 balkons. Het 1e balkon is gevestigd op het zuiden en is te bereiken doormiddel van openslaande deuren in de woonkamer. Het 2e balkon is aan de rustige achterzijde gelegen.

Overige bijzonderheden:
• Wanneer u een appartement koopt bent u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De stukken van deze vereniging zijn digitaal via ons kantoor verkrijgbaar. De servicekosten voor het appartement bedragen € 136,60 per maand. De servicekosten voor de berging bedragen € 17,08.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top