Skip to content

Alphen aan den Rijn Wilhelminalaan 63

Een riant herenhuis van 118 m² met 4 slaapkamers, een tuin én een terras op het westen aan de rand van het centrum

Wij bieden u de Wilhelminalaan 63 te koop aan, een woning aan de rand van het centrum met ca. 118 m² woonoppervlakte. De woning is gebouwd in begin 1900 en heeft van de buitenzijde een karakteristieke uitstraling, daarbij is de woning uitstekend onderhouden door de huidige bewoners. De woning biedt bijzonder veel ruimte en beschikt daardoor over een riante woonkamer, een grote keuken, 4 ruim bemeten slaapkamers en een badkamer. Daarnaast is de achterzijde van de woning gesitueerd op het westen en er zijn 2 plekken om van deze zonligging te genieten, de achtertuin én een riant terras op de 2e verdieping.

Alvast binnenkijken: https://youtu.be/gWvu34XmA-4

De woning is gesitueerd tegenover de Oude Rijn en vlakbij het Burgemeester Visserpark, ook hoeft u alleen de straat uit te lopen om het gezellige centrum van Alphen aan den Rijn te bereiken. Hier kunt u terecht voor boodschappen bij diverse verswinkels en supermarkten, maar ook zijn hier diverse leuke terrasjes aan de ‘Oude Rijn’ te vinden. Verder is recreatiegebied ‘Park Zegersloot’ maar enkele minuten van de woning verwijderd. Hier kunt u een wandeling maken rond de Zegerplas, deelnemen aan verschillende watersporten, op het terras wat drinken of zwemmen bij het recreatiestrandje.

De bereikbaarheid van de woning is fijn, zo is het station van Alphen aan den Rijn dichtbij. Hier zijn directe verbindingen met Amsterdam Schiphol, Gouda, Utrecht en Leiden. Met de auto bent u dankzij de verbindingswegen N11 en N207 snel in de grote steden van de Randstad.

De Wilhelminalaan 63, voor u samengevat:
• Een riante woonkamer van ca. 10 meter diep met openslaande deuren naar de tuin
• Een ruime keuken voorzien van inbouwapparatuur en een deur naar de tuin
• 4 ruim bemeten slaapkamers en een bergkamer
• Een badkamer met een inloopdouche en het 2e toilet
• Een achtertuin én een terras van ca. 13 m² met de zonligging west
• Een overdekte fietsen stalling in de voortuin én een 6 m² grote berging in de achtertuin

Wonen aan de Wilhelminalaan……is wonen nabij vele voorzieningen, denk hierbij aan; het Burgermeester Visserpark, het Bospark, recreatiegebied Park Zegersloot, het NS-station én het centrum van Alphen aan den Rijn met veel gezellige terrassen.

De indeling is als volgt, de begane grond:
Middels de voortuin met een overdekte plaats voor het stallen van de fietsen bereikt u de voordeur van de woning. U betreedt vervolgens een imposante lange hal met een imposante plafondhoogte van ca. 2,9 m. In deze hal heeft u de mogelijkheid voor een garderobe en is er toegang tot de meterkast, een trapkast, het toilet, de woonkamer, de keuken en middels de trapgang de 1e verdieping.

De woonkamer:
De riante woonkamer is ca. 10 m diep en heeft een totaal oppervlakte van ca. 35 m², met ook hier het hoge plafond. De ruimte biedt dankzij de fijne afmetingen vele mogelijkheden bij het indelen, zo heb je ruimte voor een ruime zit- en eethoek. Aan de voorzijde zijn 2 grote klassieke raampartijen met zicht op de straat, ook aan de achterzijde zijn grote raampartijen met hier ook openslaande deuren naar de tuin. De grote raampartijen aan de voor- en achterzijde voor veel natuurlijk licht in de woonkamer.

De keuken:
Aan het einde van de lange entreehal heeft u toegang tot de royale keuken van ca. 10 m². De keuken is uitgevoerd in het wit met een houtlook werkblad en rode tegels tegen de achterwand, ook is er een losse kastenwand aanwezig. 1 van de kasten is tevens de opstelplaats van de cv-ketel en de wasmachine. De raampartijen op de hoek van de keuken en de loopdeur met glas zorgen voor een fijne natuurlijke verlichting van de ruimte. Dankzij de loopdeur met glas heeft u ook toegang tot de tuin.

De keuken is voorzien van de navolgende inbouwapparatuur:

• 4-pits gaskookplaat
• Afzuigkap
• Oven
• Vaatwasser

De 1e verdieping:
Middels de trapopgang bereikt u de overloop van de 1e verdieping. Vanaf de overloop heeft u toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en kunt u met de trapopgang verder naar de 2e verdieping.

De slaapkamers:
Op deze verdieping bevinden zich 3 slaapkamers met de grootste aan de voorzijde, deze kamer is ca. 15 m² groot. In deze royale slaapkamer zijn een vaste kleding kast en een wastafel met meubel en een spiegel aanwezig. De andere 2 slaapkamers zijn ca. 7 en 11 m² groot, de kamer van 11 m² is gesitueerd aan de achterzijde en geeft u toegang tot een riant terras. Alle 3 de slaapkamers zijn voorzien van grote raampartijen die zorgen voor natuurlijke verlichting en de mogelijkheid tot natuurlijke ventilatie.

Het terras:
Vanuit 1 van de slaapkamers heeft u toegang tot het terras van ca. 14 m² groot. Dit riante terras is gesitueerd op het westen en is hierdoor een uitstekende plek om een extra zitje te creëren om van de zon te genieten.

De badkamer:
De badkamer aan de achterzijde van de woning en is geheel betegeld. In de badkamer zijn een riante douche hoek, het 2e toilet en een wastafel met een bijpassend meubel en spiegel aanwezig. De scheidingswand van de douche is kleurrijk betegeld met mozaïekstenen. Ook is er een klein raam aanwezig de u de mogelijkheid geeft de ruimte natuurlijk te ventileren.

De 2e verdieping:
Middels de trapopgang bereikt u de overloop van de 2e verdieping, deze verdieping is in 2017 vergroot doormiddel van een dakkapel. Vanaf de overloop heeft u toegang tot een bergruimte en de 4e slaapkamer. De 4e slaapkamer is ca. 9 m² groot en praktisch ingericht met ‘een bedstee’. In de kamer zijn veel raampartijen aanwezig die zorgen voor veel natuurlijke lichtinval en de mogelijkheid tot natuurlijke ventilatie.

De achtertuin:
De achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en gesitueerd op het westen. Achterin de tuin is een berging gesitueerd van ca. 6 m² groot, ook is er een achterom met een overkapping.

Bijzonderheden:

• De dakkapel op de 2e verdieping is in 2017 geplaatst
• In de straat heeft u een vergunning nodig om te parkeren, de kosten hier voor zijn € 47,- per vergunning met een maximum van 2

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top