Ga naar hoofdinhoud

Wederikstraat 7

Alphen aan den Rijn
€ 215.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Ruime maisonnette (gezins)woning van ca. 98 m² met maar liefst 3 balkons

De ruime maisonnettewoning die wij je aanbieden is gelegen aan de Wederikstraat op de 1e en 2e verdieping van het complex. Het appartementencomplex heeft een vergunningsvrije parkeerplaats en heeft een zeer gunstige ligging. Je hoeft alleen maar de weg over te steken om bij het winkelcentrum ‘De Ridderhof’ te komen, hier vind je o.a. verswinkels, supermarkten en een snackbar. Ook vinden we op enkele minuten basisscholen, zwembad ‘Aquarijn’ én recreatie gebied ‘Park Zegersloot’. Recreatiegebied Park Zegersloot staat bekend om de rust, veel groen, gezellige horeca en watersport mogelijkheden. Kortom alles wat je nodig hebt op loopafstand zodat je jezelf nooit hoeft te vervelen.

Een kleine vooruitblik op wat komen gaat:
• Vergunningsvrij parkeren voor de deur
• Een eigen (fietsen) berging op de begane grond
• 2 woonverdiepingen met 4-kamers, waarvan 3 slaapkamers
• 1 riante badkamer en een toilet op beide verdiepingen
• 3 balkons (!!)

Centraal wonen: Bij het winkelcentrum ‘De Ridderhof’ vinden we een busverbinding naar het station van Alphen aan den Rijn. Vanuit het station is er een directe treinverbinding met Utrecht en Leiden en een busverbinding naar Schiphol. Ook bent u met de auto snel op de verbindingswegen N11 & N207 naar de grote steden van de Randstad.

Wonen aan de Wederikstraat…
…is wonen nabij alle basis behoeftes. Maar ook rust en ontspanning voor de vrije uurtjes zijn dichtbij!

De indeling is als volgt:
De begane grond:
Naast het complex is een vergunningsvrij parkeerterrein waarna we doorlopen naar de overdekte entree, hier vinden we het bellentableau en de postbussen. Ook de bergingen zijn op de begane grond te vinden. Om vervolgens bij de voordeur van het appartement te komen heb je de keuze tussen een tweetal liften of het trappenhuis.

Het appartement:
Via de inpandige gang komen we bij de voordeur van het appartement. Je komt binnen op de 2e verdieping, hier tref je 2 slaapkamers waarvan 1 ook toegang heeft tot het balkon op deze verdieping. Ook is hier het eerste toilet te vinden en de trap naar de 1e (woon) verdieping waar je de 3e slaapkamer, de badkamer, de woonkamer en de keuken aan treft.

De slaapkamers:
De eerste 2 slaapkamers zijn te vinden op de 2e verdieping (waar je binnen komt). De grootste heeft een woonoppervlakte van ca. 14 m² en geeft toegang tot het balkon over de gehele breedte van de woning. De 2e slaapkamer is daarnaast te vinden en is ca. 9 m² groot. De 3e slaapkamer vinden we op de 1e verdieping en beschikt over ca. 11 m² woonoppervlakte. Alle 3 de kamers beschikken over grote raampartijen die over de gehele breedte van de kamers strekken.

De woonkamer:
De woonkamer heeft een woonoppervlakte van maar liefst 27 m² met opbergruimte in de vorm van een vaste kast. De kamer heeft grote raampartijen over de gehele breedte en hier is ook toegang tot het riante balkon aan de voorzijde. De woon-kamer kan desgewenst nog verggroot worden door de glas pui naar de hal te verwijderen en zo nog een extra eet-/werkhoek te creëren. Dit levert je ca. 12 m² vloeroppervlakte extra op.

De keuken:
De deels betegelde keuken is voorzien van een wit keukenblok. Het keukenblok staat in een rechtte opstelling met praktische bergruimte onder en boven het werkblad. Ook is er vanaf hier toegang tot het 3e balkon. De ca. 8 m² woonoppervlakte biedt je verschillende mogelijkheden om uit te breiden.

De badkamer:
De badkamer is geheel betegeld in een neutrale kleurstelling. In de badkamer is een douche gelegenheid, maar ook een 2e toilet, een wastafel met spiegel en planchet én de aansluitpunten voor de wasmachine en droger. Ook op de 2e verdieping is er een aparte toiletruimte, zo heb je op elke verdieping een toilet.

De balkons:
Iets wat je niet vaak ziet is een appartement met 3 balkons De grootste is toegankelijk vanuit de woonkamer en is ca. 10 m² groot, het bovengelegen balkon is ca. 7 m² groot. Het 3e balkon aan de keuken is aan de west kant gelegen, zo kun je ook tijdens het koken heerlijk even de deur open zetten. Ook dit balkon heeft een oppervlakte van ca. 7 m².

Overige bijzonderheden:
• Wanneer u een appartement koopt bent u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De stukken van deze vereniging zijn digitaal via ons kantoor verkrijgbaar. De servicekosten voor het appartement bedragen € 235,04 per maand. Het voorschot voor de stookkosten is ca. € 146,64 per maand.
• Koper is bekend dat het pand een voormalige huurwoning van Woonforte is. Verkoper heeft koper gemeld de woning zelf nooit te hebben bewoond en dus niet kan informeren over mogelijke gebreken van de woning. Dit risico is voor koper en daar is in de koopsom rekening mee gehouden. Koper heeft de mogelijkheid om voor zijn rekening een bouwkundige keurig te laten uitvoeren. Deze keuring dient plaats te vinden voor ondertekening van de koopovereenkomst doch uiterlijk binnen één week na mondelinge overeenkomst.
• Voor de overdracht is een vaste projectnotaris aanwezig te weten notariskantoor Kroes & Partners te Alphen aan den Rijn
• Huurders van Woonforte die hun huurwoning achterlaten hebben voorrang ten opzichte van een ieder en verkrijgen een korting van € 5000,- op de koopsom.
• Als u de woning koopt gaat u akkoord met een zelfbewoningsverplichting. De zelfbewoningsverplichting houdt in dat u de woning koopt om zelf te bewonen (of u koopt het voor een eerstegraads familielid). Bij doorverkoop bent u als eigenaar verplicht om de zelfbewoningsplicht op te leggen aan een opvolgende koper (kettingbeding). Alle toekomstige eigenaren dienen de woning dus zelf te bewonen (of eerstegraads familie).
• Als u de woning koopt met de korting van € 5000,= die u als huurder van Woonforte krijgt, dan gaat u akkoord met een verblijvingsbeding. Het verblijvingsbeding houdt in dat u de woning voor minimaal 3 jaar in eigendom dient te houden. In de eerste 3 jaar blijft u er zelf wonen (of eerstegraads familie) en kunt u de woning niet boetevrij verkopen. Koopt u de woning zonder de eerder genoemde korting, dan geldt er geen verblijvingsbeding.
• Woonforte behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Kenmerken

Koopprijs € 215.000,- k.k.
Datum invoer 254 dagen geleden
Woonoppervlakte 98 m2
Aantal kamers 4
Energieklasse G

Media

Overdracht

Koopprijs € 215.000,- k.k.
Datum invoer 254 dagen geleden
Servicekosten per maand € 146,-
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouw

Bouwvorm Bestaande bouw
Bouwjaar 1974
Dak type Plat dak

Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte 98 m2
Oppervlakte externe bergruimte 8 m2
Inhoud 313 m3

Indeling

Aantal woonlagen 2
Aantal kamers 4
Aantal badkamers 1
Badkamervoorzieningen Toilet, Douche, Wastafel, Wasmachineaansluiting
Aantal woonlagen 2
Voorzieningen Gedeeltelijk gestofferd

Energie

Energieklasse G
Isolatievormen Grotendeels dubbelglas
Soorten warm water Centrale voorziening

Buitenruimte

Liggingen In woonwijk, Vrij uitzicht, Beschutte ligging
Tuintypen Geen tuin

Schuur / berging

Totaal aantal 1
Voorzieningen Voorzien van elektra

Garage

Soorten Geen garage

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten Openbaar parkeren

Heeft u interesse?

Laat uw gegevens bij ons achter.

Heeft u vragen?

Vergelijkbaar in de buurt

Back To Top