Skip to content

Alphen aan den Rijn Wagenmaker 89

Studio (met mogelijkheid voor afgesloten slaapkamer) van ca. 36 m2 in een goed onderhouden appartementencomplex

Wagenmaker 89 is een appartement in een goed onderhouden complex, dit is terug te zien in de nette algemene ruimten. Dit complex is gelegen in een buurt met voornamelijk laagbouw en veel groen, zo ligt er voor de deur een groenzone en een speeltuin. Bij het complex is er voldoende parkeergelegenheid op vergunningsvrije parkeerplaatsen. Ook zijn er naast de vele groenvoorzieningen in de buurt veel speeltuintjes, 2 basisscholen en een kinderdagverblijf.

Een klein voorproefje van de Wagenmaker 89:
• Goed onderhouden appartementencomplex
• Efficiënte indeling
• Volledig in te richten naar eigen wens
• Woonkamer met een aangrenzende slaapkamer
• Eigen fietsenberging

Op enkele minuten wandelen van het complex is het ‘Weteringpark’ gelegen, met hier de jachthaven, leuke wandelroutes en de waterspeelplaats. Aan de overkant van het complex ligt winkelcentrum ‘de Herenhof’, waar je naast 3 supermarkten ook vers- en andere winkels vindt.
Direct voor de deur de busverbinding tussen het centrum en het station van Alphen aan den Rijn en een directe bus naar Schiphol. Ook ben je met een vogelvlucht op de uitvalswegen richting de grote steden van de Randstad.

Wonen aan de Wagenmaker…
…is wonen in een ruim opgezette buurt met veel groen voorzieningen. Zo is het groene ‘Weteringpark’ met verschillende wandelpaden, speeltuintjes en de jachthaven maar op enkele minuten lopen van het complex gelegen. Voor de dagelijkse boodschappen kun je dan weer terecht aan de overkant van het complex bij winkelcentrum de ‘Herenhof’.

De indeling is als volgt:

De begane grond:
Voor het complex het vergunningsvrije parkeerterrein. Je komt vervolgens bij de portiekdeur met hier ook de postbussen en het bellenbord. Je komt binnen in een goed onderhouden centrale hal vanuit waar de eigen fietsen bergingen ook toegankelijk zijn. Met de trapopgang naar boven bereikt u woning. In de hal de opstelplaats van de cv-ketel

Het appartement:
Je komt het appartement binnen in de entreehal met hier de mogelijkheid tot garderobe en toegang tot alle ruimten. Achtereenvolgens: de badkamer, de meterkast, de cv-ruimte en de woonkamer.

De woonkamer:
De woonkamer van deze studio is een lichte en uitnodigende ruimte van ca. 19 m2. De open indeling creëert een gevoel van ruimte en veelzijdigheid welke je kunt aanpassen naar eigen stijl en behoeften. Aangrenzend aan de woonkamer tref je de open keuken en de slaapkamer van de studio.

De keuken:
De keuken maakt onderdeel uit van de woonkamer en is uitgevoerd met een modern keukenblok.

De badkamer:
De badkamer is bereikbaar via de tussenhal. De ruimte is voorzien van een wastafel en douchegelegenheid en het toilet. Verder is de badkamer volledig betegeld met witte wandtegels en grijze vloertegels

De slaapkamer:
De slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en beschikt over circa 10 m2 woonoppervlakte. Het is mogelijk om de ruimte af te sluiten Door middel van het plaatsen van een tussenmuur.

Overige bijzonderheden:
• Wanneer u een appartement koopt bent u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De stukken van deze vereniging zijn digitaal bij ons kantoor verkrijgbaar. De servicekosten voor het appartement bedragen voor 2023 € 76,99 per maand. De servicekosten voor de berging bedragen € 12,48.
• Koper is bekend dat het pand een voormalige huurwoning van Woonforte is. Verkoper heeft koper gemeld de woning zelf nooit te hebben bewoond en dus niet kan informeren over mogelijke gebreken van de woning. Dit risico is voor koper en daar is in de koopsom rekening mee gehouden. Koper heeft de mogelijkheid om voor zijn rekening een bouwkundige keurig te laten uitvoeren. Deze keuring dient plaats te vinden voor ondertekening van de koopovereenkomst doch uiterlijk binnen één week na mondelinge overeenkomst.
• Voor de overdracht is een vaste projectnotaris aanwezig te weten notariskantoor Kroes & Partners te Alphen aan den Rijn
• Huurders van Woonforte die hun huurwoning achterlaten hebben voorrang ten opzichte van een ieder en verkrijgen een korting van € 5000,- op de koopsom.
• Als u de woning koopt gaat u akkoord met een zelfbewoningsverplichting. De zelfbewoningsverplichting houdt in dat u de woning koopt om zelf te bewonen (of u koopt het voor een eerstegraads familielid). Bij doorverkoop bent u als eigenaar verplicht om de zelfbewoningsplicht op te leggen aan een opvolgende koper (kettingbeding). Alle toekomstige eigenaren dienen de woning dus zelf te bewonen (of eerstegraads familie).
• Als u de woning koopt met de korting van € 5000,- die u als huurder van Woonforte krijgt, dan gaat u akkoord met een verblijvingsbeding. Het verblijvingsbeding houdt in dat u de woning voor minimaal 3 jaar in eigendom dient te houden. In de eerste 3 jaar blijft u er zelf wonen (of eerstegraads familie) en kunt u de woning niet boetevrij verkopen. Koopt u de woning zonder de eerder genoemde korting, dan geldt er geen verblijvingsbeding.
• Woonforte behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top