Ga naar hoofdinhoud

Wagenmaker 149

Alphen aan den Rijn
€ 220.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

3-kamer appartement 65 m², in een goed onderhouden complex met een balkon op het ZUIDEN

Wagenmaker 149 is een ruim appartement in een goed onderhouden complex, dit is terug te zien in de nette algemene ruimten. Dit complex is gelegen in een buurt met voornamelijk laagbouw en veel groen. Voor de deur van het complex is er voldoende parkeergelegenheid op het vergunningsvrije parkeerterrein. Ook zijn er naast de vele groenvoorzieningen in de buurt veel speeltuintjes, 2 basisscholen en een kinderdagverblijf.

Een klein voorproefje van de Wagenmaker 149:
• Een eigen (fietsen) berging op de begane grond
• Een ruime woonkamer met aansluitend de open keuken
• 2 ruim bemeten slaapkamers
• Een nette badkamer en aparte toiletruimte
• Een balkon op het zonnige zuiden

Op enkele minuten wandelen van het complex is het ‘Weteringpark’ gelegen, met hier de jachthaven, leuke wandelroutes en de waterspeelplaats. Aan de overkant van het complex ligt winkelcentrum ‘de Herenhof’, waar je naast 3 supermarkten ook vers- en andere winkels vindt. Direct voor de deur de busverbinding tussen het centrum en het station van Alphen aan den Rijn en een directe bus naar Schiphol. Ook ben je met een vogelvlucht op de uitvalswegen richting de grote steden van de Randstad.

Wonen aan de Wagenmaker…
…is wonen in een ruim opgezette buurt met veel groen voorzieningen. Zo is het groene ‘Weteringpark’ met verschillende wandelpaden, speeltuintjes en de jachthaven maar op enkele minuten lopen van het complex gelegen. Voor de dagelijkse boodschappen kun je dan weer terecht aan de overkant van het complex bij winkelcentrum de ‘Herenhof’.

De indeling is als volgt:

De begane grond:
Voor het complex het vergunningsvrije parkeerterrein. Je komt vervolgens bij de portiekdeur met hier ook de postbussen en het bellenbord. Je komt binnen in een goed onderhouden centrale hal vanuit waar de eigen (fietsen) bergingen ook toegankelijk zijn. Met de trapopgang naar boven bereik je de 1e verdieping van het complex, hier is nummer 149 gelegen. In de hal bevindt zich een kast, dit is de opstelplaats van de cv-ketel.

Het appartement:
Je komt het appartement binnen in de entreehal met hier de mogelijkheid tot garderobe en toegang tot bijna alle ruimten. Achtereenvolgens: de aparte toiletruimte, de badkamer, de woonkamer en 1 van de 2 slaapkamers. In de hal ligt een keurige laminaat vloer die doorloopt in de woonkamer en de aansluitende open keuken.

De woonkamer:
De woonkamer is ca. 25 m² groot en biedt dankzij de fijne lengte- en breedte maten verschillende mogelijkheden bij het indelen. De combinatie van de lichte wanden met moderne laminaatvloer bieden een mooie basis. Aan de achterzijde een grote raampartij, wat zorgt voor een prettige natuurlijke verlichting. Aansluitend aan de woonkamer is de open keuken te vinden. Ook is er toegang tot het balkon en de grootste slaapkamer.

De keuken:
De open keuken is deels betegeld in een lichte kleurstelling. Er staat een wit keukenblok in een rechte opstelling met praktische bergruimte boven en onder het werkblad. Er is een raampartij aanwezig voor de ventilatie en lichtinval. Ook is vanaf hier het balkon toegankelijk. Met lekker weer kan de balkondeur heerlijk opengezet worden tijdens het koken.

De badkamer & het toilet:
De badkamer is via de hal toegankelijk en keurig strak en neutraal betegeld. In de badkamer een douchehoek met glazenscheidingswand, een wastafel en een spiegel met planchet. Ook is hier de aansluiting voor de wasmachine te vinden en hangt er een radiator. Naast de badkamer is de aparte toiletruimte te vinden.

De slaapkamers:
Beide slaapkamers zijn aan de achterzijde van de woning gelegen. De grootste is toegankelijk via de woonkamer en heeft een oppervlakte van ca. 13 m². De 2e slaapkamer is ca. 8 m² groot en toegankelijk via de entreehal. Beide kamers zijn voorzien van een draai- en een klapraam, zo kunnen de kamers goed geventileerd worden.

Het balkon:
Het balkon is ca. 5 m² groot en toegankelijk via de woonkamer / keuken. Het balkon is gelegen op het zonnige zuiden en geeft je de uitgelezen kans hier een heerlijk zitje te creëren om van de zon te genieten.

Overige bijzonderheden:
• Wanneer u een appartement koopt bent u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De stukken van deze vereniging zijn digitaal bij ons kantoor verkrijgbaar.
De servicekosten voor het appartement bedragen € 130,66 per maand. De servicekosten voor de berging bedragen € 12,06.
• Koper is bekend dat het pand een voormalige huurwoning van Woonforte is. Verkoper heeft koper gemeld de woning zelf nooit te hebben bewoond en dus niet kan informeren over mogelijke gebreken van de woning. Dit risico is voor koper en daar is in de koopsom rekening mee gehouden. Koper heeft de mogelijkheid om voor zijn rekening een bouwkundige keurig te laten uitvoeren. Deze keuring dient plaats te vinden voor ondertekening van de koopovereenkomst doch uiterlijk binnen één week na mondelinge overeenkomst.
• Voor de overdracht is een vaste projectnotaris aanwezig te weten notariskantoor Kroes & Partners te Alphen aan den Rijn
• Als u de woning koopt gaat u akkoord met een zelfbewoningsverplichting en een verblijvingsbeding. Het verblijvingsbeding houdt in dat u de woning voor minimaal 3 jaar in eigendom dient te houden. In de eerste 3 jaar blijft u er zelf wonen (of eerstegraads familie) en kunt u de woning niet boetevrij verkopen. De zelfbewoningsverplichting houdt in dat u de woning koopt om zelf te bewonen (of u koopt het voor een eerstegraads familielid). Bij doorverkoop bent u als eigenaar verplicht om de zelfbewoningsplicht op te leggen aan een opvolgende koper (kettingbeding). Alle toekomstige eigenaren dienen de woning dus zelf te bewonen (of eerstegraads familie).
• Huurders van Woonforte die hun huurwoning achterlaten hebben voorrang ten opzichte van een ieder en verkrijgen een korting van € 5000,= op de koopsom.
• Woonforte behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Kenmerken

Koopprijs € 220.000,- k.k.
Datum invoer 122 dagen geleden
Woonoppervlakte 65 m2
Aantal kamers 3
Energieklasse B

Media

Overdracht

Koopprijs € 220.000,- k.k.
Datum invoer 122 dagen geleden
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouw

Bouwvorm Bestaande bouw
Bouwjaar 1985
Dak type Plat dak

Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte 65 m2
Oppervlakte externe bergruimte 8 m2
Inhoud 206 m3

Indeling

Aantal woonlagen 1
Aantal kamers 3
Aantal badkamers 1
Badkamervoorzieningen Douche, Wastafel, Wasmachineaansluiting
Aantal woonlagen 1
Voorzieningen Gedeeltelijk gestofferd

Energie

Energieklasse B
Isolatievormen Dubbelglas
Soorten warm water CV ketel

Buitenruimte

Liggingen In woonwijk, Vrij uitzicht
Tuintypen Geen tuin

Schuur / berging

Totaal aantal 1
Voorzieningen Voorzien van elektra

Garage

Soorten Geen garage

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten Openbaar parkeren

Heeft u interesse?

Laat uw gegevens bij ons achter.

Heeft u vragen?

Vergelijkbaar in de buurt

Back To Top