Skip to content

Alphen aan den Rijn W.M.C. Regtstraat 1B

3-kamer appartement met een zonnig dakterras van ca. 47 m² in het bruisende centrum van Alphen aan den Rijn

In het centrum van Alphen aan den Rijn, op een unieke locatie treft u dit leuke 3-kamer appartement van ca. 68 m² groot op de hoek van de W.M.C. Regtstraat 1B en de Hooftstraat. Het appartement ligt niet alleen op een dynamische locatie in het centrum van Alphen aan den Rijn, maar beschikt ook nog over een riant dakterras van ca. 47 m². Om de hoek van het complex treft u het gezellige Thorbeckeplein met een tweewekelijkse vers markt, een zeer divers winkelaanbod en horecagelegenheden met leuke terrassen aan de Oude Rijn.

Alvast binnenkijken: https://youtu.be/4oRUIecVTRg

Een impressie van de W.M.C. Regtstraat 1B:
• Wonen in het bruisende centrum van Alphen aan den Rijn
• (fietsen)berging op de begane grond
• Een riante woonkamer met glazenschuifpui
• Een open keuken met diverse inbouwapparatuur
• 2 ruime slaapkamers
• Een badkamer en een separate toiletruimte
• Een zonnig dakterras van maar liefst 47 m²

Ook de bereikbaarheid van de woning is bijzonder fijn. Zo is het NS-station van Alphen aan den Rijn op slecht enkele minuten fietsen van de woning gelegen. Vanaf hier heeft u directe verbindingen met steden als Utrecht en Leiden. Gaat u liever met de auto, dan brengen de nabijgelegen uitvalswegen u snel in alle grote steden van de Randstad.

Wonen aan de W.M.C. Regtstraat…
…is wonen in het bruisende centrum van Alphen aan den Rijn met een divers winkelaanbod, een 2-weekelijkse markt en verschillende leuke horecagelegenheden aan de Oude Rijn.

De indeling is als volgt, de begane grond:
Aan de W.M.C. Regtstraat is de overdekte entreegelegen, hier treft u ook de bel en postbus. Via een trapopgang bereikt u de 1e verdieping, hier bevindt zich het appartement. Ook ligt de (fietsen)berging op de begane grond. De berging is ca. 3 m² groot, voorzien van elektra en toegankelijk aan de zijkant van het complex.

Het appartement:
Op de 1e verdieping aangekomen is de voordeur van het appartement bereikbaar via het grote dakterras. U komt het appartement binnen in een ruime ontvangsthal met de mogelijkheid voor een garderobe. Ook heeft u vanuit de entreehal toegang tot de toiletruimte, de woonkamer met open keuken en de meterkast. De meterkast is tevens de opstelplaats van de cv-ketel. Het appartement beschikt tevens over een alarmsysteem en een intercominstallatie.

De woonkamer:
Het appartement beschikt over een riante woonkamer met een open keuken. De woonkamer is prachtig licht dankzij de witte wanden en de grote glazen schuifpui. De glazen schuifpui kan bij mooi weer open gezet worden, zo verlengt u de woonkamer naar het dakterras. Op de vloer ligt een houtlook laminaatvloer en de woonkamer is voorzien van inbouwspots. Verder heeft u vanuit de woonkamer toegang tot de 2 slaapkamers.

De keuken:
Het appartement is voorzien van een nette keuken in een rechte opstelling. De kastfronten zijn uitgevoerd in het hoogglans grijs met een donker werkblad. De vele kasten zorgen voor veel praktische werkruimte, het werkblad biedt voldoende werkruimte. Ook de keuken wordt verlicht door inbouwspots.

De keuken is voorzien van de navolgende inbouwapparatuur:
• Koelkast
• Vaatwasser
• Oven
• 4-pits gaskookplaat
• Afzuigkap

De slaapkamers:
Het appartement beschikt over 2 slaapkamers van ca. 8 en 13 m² groot. Beide slaapkamers zijn voorzien van een grote raampartij, hierdoor heeft u natuurlijke licht toetreding en de mogelijkheid tot natuurlijke ventilatie. Vanuit de grootste slaapkamer is ook de badkamer toegankelijk middels een schuifdeur.

De badkamer:
Vanuit de grootste slaapkamer bereikt u de badkamer. De badkamer is geheel betegeld in een neutrale kleurstelling en is voorzien van comfortabele vloerverwarming. In de badkamer is een ruime douchehoek aanwezig, een wastafelmeubel, een spiegelkast met verlichting en extra kolomkast aanwezig. Ook bevinden zich hier de aansluitingen voor de wasmachine.

Het dakterras:
Het appartement heeft een uniek kenmerk, namelijk een dakterras van maar liefst ca. 47 m² groot. Dankzij de grote afmetingen en de vrije ligging geniet u op dit terras van bijzonder veel zonuren. Er is momenteel nog geen afscheiding tussen huisnummer 1A en 1B, dit kan na overleg binnen de VvE gezamenlijk gerealiseerd worden. Ook is er een elektrisch bedienbaar zonnescherm en een buitenkraan aanwezig.

Bijzonderheden:
• Wanneer u een appartement koopt bent u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De Vereniging van Eigenaren van dit appartement is momenteel in oprichting. De stukken waaronder de splitsingsakte, die reeds beschikbaar zijn, zijn digitaal via ons kantoor verkrijgbaar. De servicekosten worden nader bepaald op de volgende vergadering van de VvE.
• Koper is bekend dat het pand een voormalige huurwoning is. Verkoper heeft koper gemeld de woning zelf nooit te hebben bewoond en dus niet kan informeren over mogelijke gebreken van de woning. Dit risico is voor koper en daar is in de koopsom rekening mee gehouden. Koper heeft de mogelijkheid om voor zijn rekening een bouwkundige keurig te laten uitvoeren. Deze keuring dient plaats te vinden voor ondertekening van de koopovereenkomst doch uiterlijk binnen één week na mondelinge overeenkomst.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top