Ga naar hoofdinhoud

Vliestroom 269

Alphen aan den Rijn
€ 210.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Maisonnette woning van ca. 91 m² met een balkon van ca 10 m² groot op het zonnige zuiden en zicht op het groen

De ruimte en indeling van een eengezinswoning, maar dan in de vorm van een appartement. Vliestroom 269, is de woning die wij je te koop mogen aanbieden. De woning is gelegen op de 3e en 4e verdieping in een kleinschalig wooncomplex en heeft ruime parkeergelegenheid rondom het complex. De woning heeft ca. 91 m² woonoppervlakte met een balkon van ca. 10 m² op het zonnige zuiden. Een van de fijne kenmerken van een het type maisonnette woning als deze, is dat de woon- en slaapverdieping gescheiden zijn als het ware een gezinswoning.

Alvast een aantal pluspunten van de Vliestroom 269 op een rij:
• Ruime parkeergelegenheid rondom het complex zonder parkeervergunning
• Een eigen (fietsen) berging op de begane grond
• Een woonverdieping met een riante woonkamer en keuken
• Een balkon op het zonnige zuiden van ca. 10 m²
• Een slaapverdieping met 4 slaapkamers en een nette badkamer
• Een toilet op beide verdiepingen

De ligging van het complex is iets om blij van te worden, zo heb je in de buurt alles wat je nodig hebt. Een leuke combinatie van hoog en laagbouw afgewisseld met veel groen en speeltuinen. Op enkele minuten lopen van het complex ligt winkelcentrum ‘de Herenhof’, waar je naast 3 supermarkten ook vers- en andere winkels vindt. Bijna voor de deur is er ook een busverbinding naar het centrum en het station van Alphen aan den Rijn en een directe bus naar Schiphol Airport. Ook ben je met een vogelvlucht op de uitvalswegen richting de grote steden van de Randstad.

Wonen aan de Vliestroom…
…is wonen op een fijne locatie nabij winkelcentrum de ‘Herenhof’ & het groene ‘Weteringpark’.

De indeling is als volgt:
De begane grond:
De overdekte entree met het bellenbord, de postbussen, het trappenhuis en de lift naar de boven gelegen verdiepingen. Ook is vanaf de begane grond de eigen (fietsen) berging toegankelijk. Je hebt dus de keuze om met de trap of de lift naar de 3e verdieping te gaan, op deze verdieping bevindt zich de voordeur.

Het appartement:
Op de 3e verdieping aangekomen zijn via de galerij de voordeur en meterkast toegankelijk, dit is tevens de hoogste verdieping met toegang tot de appartementen. We betreden een ruime entree hal, vanuit hier zijn alle kamers op deze woonlaag toegankelijk inclusief de trapopgang naar boven.

De woonkamer:
Vanuit de hal betreden we de ruime woonkamer van ca. 26 m² groot. De fijne afmetingen geven je de mogelijkheid tot verschillende indelingsvarianten. Er is daarnaast een trapkast aanwezig waar je de nodige bergruimte vindt. Aan de achterzijde bevinden zich prachtige grote raampartijen, hier is ook de loopdeur naar het balkon.

De keuken:
De ruime keuken is aan de voorzijde van de woning te vinden en is toegankelijk via de hal. In de deels betegelde keuken staat een keukenblok in een rechte opstelling, met bergruimte boven en onder het werkblad. De ca. 8 m² oppervlakte geeft je ook nog de mogelijkheid uit te breiden, zo zou je er zelfs een open keuken van kunnen maken. Aan de voorzijde grote raampartijen, deze strekken over de gehele breedte en bieden je een leuk uitzicht.

De 1e verdieping:
Middels de trapopgang in de entreehal bereik je de 1e verdieping van de woning. Vanaf de overloop heb je toegang tot maar liefst 4 slaapkamers en de badkamer.

De badkamer & het toilet:
De badkamer bevindt zich in het midden van de slaapverdieping en is volledig betegeld in neutrale kleurstelling. Verder beschikt de badkamer over een douchehoek, een wastafel met een spiegel en planchet en het 2e toilet. Op de woonverdieping is het toilet toegankelijk vanuit de entreehal.

De slaapkamers:
Zowel aan de voor- als aan de achterzijde van de woning ligt een grote slaapkamer van ca. 12 m² groot. De kamer aan de voorzijde is voorzien van een wastafel met een spiegel en planchet. De andere 2 slaapkamers, hebben beide een oppervlakte van ca. 6 m². De slaapkamers beschikken over raampartijen die over de gehele breedte van de kamers strekken.

Het balkon:
Via de deur in de woonkamer bereik je het ca. 10 m² grote balkon. Je hebt hier mooi vrij uitzicht op een groenstrook met een voetbalveld en een watertje. Het zonnige balkon ligt gunstig op het zuiden, dit samen met de afmetingen zorgen ervoor dat je hier een heerlijk plekje kunt creëren.

Overige bijzonderheden:
• Wanneer u een appartement koopt bent u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De stukken van deze vereniging zijn digitaal bij ons kantoor verkrijgbaar. De servicekosten voor het appartement bedragen € 221,41 per maand. De servicekosten voor de berging bedragen € 19,46 per maand. Voorschot stookkosten € 88,= per maand.
• Om lid te worden van de Vereniging van Eigenaren betaald u eenmalig intredingskosten, de intredingskosten bedragen € 121,=
• Koper is bekend dat het pand een voormalige huurwoning van Woonforte is. Verkoper heeft koper gemeld de woning zelf nooit te hebben bewoond en dus niet kan informeren over mogelijke gebreken van de woning. Dit risico is voor koper en daar is in de koopsom rekening mee gehouden. Koper heeft de mogelijkheid om voor zijn rekening een bouwkundige keurig te laten uitvoeren. Deze keuring dient plaats te vinden voor ondertekening van de koopovereenkomst doch uiterlijk binnen één week na mondelinge overeenkomst.
• Voor de overdracht is een vaste projectnotaris aanwezig te weten notariskantoor Kroes & Partners te Alphen aan den Rijn
• Huurders van Woonforte die hun huurwoning achterlaten hebben voorrang ten opzichte van een ieder en verkrijgen een korting van € 5000,- op de koopsom.
• Als u de woning koopt gaat u akkoord met een zelfbewoningsverplichting. De zelfbewoningsverplichting houdt in dat u de woning koopt om zelf te bewonen (of u koopt het voor een eerstegraads familielid). Bij doorverkoop bent u als eigenaar verplicht om de zelfbewoningsplicht op te leggen aan een opvolgende koper (kettingbeding). Alle toekomstige eigenaren dienen de woning dus zelf te bewonen (of eerstegraads familie).
• Als u de woning koopt met de korting van € 5000,= die u als huurder van Woonforte krijgt, dan gaat u akkoord met een verblijvingsbeding. Het verblijvingsbeding houdt in dat u de woning voor minimaal 3 jaar in eigendom dient te houden. In de eerste 3 jaar blijft u er zelf wonen (of eerstegraads familie) en kunt u de woning niet boetevrij verkopen. Koopt u de woning zonder de eerder genoemde korting, dan geldt er geen verblijvingsbeding.
• Woonforte behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Kenmerken

Koopprijs € 210.000,- k.k.
Datum invoer 121 dagen geleden
Woonoppervlakte 91 m2
Aantal kamers 5
Energieklasse D

Media

Overdracht

Koopprijs € 210.000,- k.k.
Datum invoer 121 dagen geleden
Servicekosten per maand € 88,-
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouw

Bouwvorm Bestaande bouw
Bouwjaar 1973
Dak type Plat dak

Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte 91 m2
Oppervlakte externe bergruimte 8 m2
Inhoud 300 m3

Indeling

Aantal woonlagen 2
Aantal kamers 5
Aantal badkamers 1
Badkamervoorzieningen Toilet, Douche, Wastafel
Aantal woonlagen 2
Voorzieningen Gedeeltelijk gestofferd

Energie

Energieklasse D
Isolatievormen Grotendeels dubbelglas
Soorten warm water Centrale voorziening

Buitenruimte

Liggingen In woonwijk
Tuintypen Geen tuin

Schuur / berging

Totaal aantal 1
Voorzieningen Voorzien van elektra

Garage

Soorten Geen garage

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten Openbaar parkeren
Parkeren toelichting openbaar parkeerterrein bij het complex

Heeft u interesse?

Laat uw gegevens bij ons achter.

Heeft u vragen?

Vergelijkbaar in de buurt

Back To Top