Ga naar hoofdinhoud

Vliestroom 146

Alphen aan den Rijn
€ 200.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Een appartement van ca. 76 m² met 2 slaapkamers, een eigen (fietsen) berging en prachtig uitzicht vanaf de 6e verdieping

De Vliestroom 146 in een vogelvlucht:
• Voldoende vergunningsvrije parkeerplaatsen voor de deur
• Een eigen (fietsen)berging op de begane grond
• Een riante woonkamer met aansluitend de afsluitbare keuken
• 2 ruim bemeten slaapkamers
• Een geheel betegelde badkamer en een apart gelegen toiletruimte
• Ligging op de 6de verdieping waardoor je een prachtig uitzicht hebt
• Grote raampartijen en een balkon op het westen!

De ligging van het complex is iets om blij van te worden, zo heb je in de buurt alles wat je nodig hebt. Een leuke combinatie van hoog en laagbouw afgewisseld met groen en speeltuinen. Op enkele minuten wandelen van het complex vinden we het ‘Weteringpark’ met de jachthaven en de waterspeelplaats. Aan de overkant van het complex ligt winkelcentrum ‘de Herenhof’, waar je naast 3 supermarkten ook vers- en andere winkels vindt. Direct voor de deur de busverbinding tussen het centrum en het station van Alphen aan den Rijn en een directe bus naar Schiphol. Ook ben je met een vogelvlucht op de uitvalswegen N11 & N207 richting de grote steden van de Randstad.

Wonen aan de Vliestroom…
…is wonen op een fijne locatie nabij winkelcentrum de ‘Herenhof’ & het groene ‘Weteringpark’.

De indeling is als volgt:

De begane grond:
Aan de voorzijde van het appartementencomplex is een vergunningsvrij parkeerterrein. Bij de gezamenlijke entree tref je de postbussen en het bellenbord. Via een mooie grenoveerde afgesloten gezamenlijke entree bereik je een tweetal liften en het trappenhuis. De bij de woning behorende fietsenberging ligt op de 1e verdieping en is via een hellingbaan bereikbaar.

Het appartement:
Op de 6e verdieping aangekomen is de voordeur te bereiken via een overdekte galerij. Je stapt binnen in een hal waar je de mogelijkheid tot garderobe hebt. Verder is er toegang tot de meterkast en de riante woonkamer.

De woonkamer:
De woonkamer van het appartement is met een woonoppervlakte van ca. 26 m² groot te noemen. De breedte maat zorgt gezamenlijk met de diepte en de grote raampartijen voor een ruimtelijk gevoel met prachtig uitzicht, mede dankzij de ligging op de 6e verdieping. Daarbij is vanuit de woonkamer het balkon toegankelijk. Grenzend aan de woonkamer de afsluitbare keuken.

De keuken:
De keuken vind je aan de voorzijde van het appartement en is grotendeels betegeld. In de keuken is een praktische vaste kast die je extra opbergruimte biedt. De rechte keukenopstelling heeft bijbehorende onder- en bovenkasten. Je kunt deze ruimte prettig ventileren door het grote draairaam of het klepraampje. Ook zijn de aansluitingen voor de wasmachine in de keuken te vinden.

De badkamer & toiletruimte:
De badkamer is uitgevoerd met douchehoek en een wastafel met een planchet en een spiegel. De ruimte is geheel betegeld. Ook beschikt het appartement over een gescheiden toiletruimte met een fonteintje, deze ruimte is deels betegeld.

De slaapkamers:
De woning beschikt over 2 ruim bemeten slaapkamers. De grootste kamer van ca. 13 m² is aan de achterzijde gelegen en beschikt over kamer brede raampartijen. Aan de voorzijde de 2e slaapkamer, deze kamer is ca. 9 m² groot. Ook deze kamer beschikt over kamer brede raampartijen, maar in deze kamer is ook een vaste kast toegankelijk.

Het balkon:
Het (woning)brede balkon is vanuit de woonkamer toegankelijk. Het balkon heeft een gunstige ligging op het westen met middag- en avondzon, ook geniet je vanaf de 6e verdieping van een mooi uitzicht over Alphen aan den Rijn en omstreken.

Overige bijzonderheden:
• Wanneer u een appartement koopt bent u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De stukken van deze vereniging zijn digitaal bij ons kantoor verkrijgbaar. De servicekosten voor het appartement bedragen € 158,10 per maand. De maandelijkse servicekosten voor de berging bedragen € 15,16. Voorschot stookkosten ca. € 95,- per maand.
• Koper is bekend dat het pand een voormalige huurwoning van Woonforte is. Verkoper heeft koper gemeld de woning zelf nooit te hebben bewoond en dus niet kan informeren over mogelijke gebreken van de woning. Dit risico is voor koper en daar is in de koopsom rekening mee gehouden. Koper heeft de mogelijkheid om voor zijn rekening een bouwkundige keurig te laten uitvoeren. Deze keuring dient plaats te vinden voor ondertekening van de koopovereenkomst doch uiterlijk binnen één week na mondelinge overeenkomst.
• Voor de overdracht is een vaste projectnotaris aanwezig te weten notariskantoor Kroes & Partners te Alphen aan den Rijn
• Als je de woning koopt ga je akkoord met een zelfbewoningsverplichting en een verblijvingsbeding. Het verblijvingsbeding houdt in dat je de woning voor minimaal 3 jaar in eigendom dient te houden. In de eerste 3 jaar blijf je er zelf wonen (of eerstegraads familie) en kunt u de woning niet boetevrij verkopen. De zelfbewoningsverplichting houdt in dat je de woning koopt om zelf te bewonen (of je koopt het voor een eerstegraads familielid). Bij doorverkoop ben je als eigenaar verplicht om de zelfbewoningsplicht op te leggen aan een opvolgende koper (kettingbeding). Alle toekomstige eigenaren dienen de woning dus zelf te bewonen (of eerstegraads familie).
• Huurders van Woonforte die hun huurwoning achterlaten hebben voorrang ten opzichte van een ieder en verkrijgen een korting van € 5000,- op de koopsom.
• Woonforte behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Kenmerken

Koopprijs € 200.000,- k.k.
Datum invoer 294 dagen geleden
Woonoppervlakte 76 m2
Aantal kamers 3
Energieklasse C

Media

Overdracht

Koopprijs € 200.000,- k.k.
Datum invoer 294 dagen geleden
Servicekosten per maand € 95,-
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouw

Bouwvorm Bestaande bouw
Bouwjaar 1973
Dak type Plat dak

Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte 76 m2
Oppervlakte externe bergruimte 5 m2
Inhoud 242 m3

Indeling

Aantal woonlagen 1
Aantal kamers 3
Aantal badkamers 1
Badkamervoorzieningen Douche, Wastafel
Aantal woonlagen 1

Energie

Energieklasse C
Isolatievormen Grotendeels dubbelglas
Soorten warm water Centrale voorziening

Buitenruimte

Liggingen In woonwijk, Vrij uitzicht
Tuintypen Geen tuin

Schuur / berging

Totaal aantal 1
Voorzieningen Voorzien van elektra

Garage

Soorten Geen garage

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten Openbaar parkeren

Heeft u interesse?

Laat uw gegevens bij ons achter.

Heeft u vragen?

Vergelijkbaar in de buurt

Back To Top