Ga naar hoofdinhoud

Venusstraat 46

Alphen aan den Rijn
€ 215.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

3-kamerappartement (85 m² woonoppervlakte) met een ruim balkon en eigen berging

De woning die wij je aanbieden is gelegen aan de Venusstraat en ligt op de 1ste verdieping. De wijk is gerealiseerd met mooie siervijvers, groenstroken en volgroeide beplanting. Daarbij kent de wijk een speelse opzet met afwisselend hoog- en laagbouw. Zowel aan de voor- als de achterzijde van het complex is een vergunningsvrij parkeerterrein.

Het appartement kort en bondig samengevat:
• Een afsluitbare keuken
• De badkamer met douchegelegenheid en een wastafel
• Separate toiletruimte
• 2 riante slaapkamers
• Een eigen extra grote (fietsen) berging van 9 m² op de begane grond
• Vergunningsvrij parkeren
• Ruim balkon

De Venusstraat heeft een gunstige ligging in Alphen aan den Rijn. Voor de dagelijkse boodschappen tref je op enkele fietsminuten de winkelcentra de ‘Herenhof’ en de ‘Ridderhof’ alwaar je een diversiteit aan supermarkten, (vers)winkels en drogisterijen vindt. Bovendien is het complex gesitueerd aan de rand van een natuurrijke omgeving, recreatiegebied ‘Park Zegersloot’. Het recreatiegebied biedt verschillende voorzieningen, denk aan: wandel-, fiets- en ruiterpaden, speeltoestellen, horecagelegenheden, watersporten, buitensport gebied en een (honden)strand. Het levendige (stads)hart van Alphen aan den Rijn is op slechts 5 minuten fietsen te vinden. Met de bushalte voor de deur is er ook een goede busverbinding naar het NS-station

Wonen aan de Venusstraat…
…Is wonen nabij talloze voorzieningen, waaronder recreatie gebied Park Zegersloot.

De indeling is als volgt:

De begane grond:
Het complex is toegankelijk via de afgesloten entree, met hier de postbussen en het bellenbord. Via de trap of aanwezige liften begeleiden we je naar de 1ste verdieping. Via de buitenzijde van het complex zijn de (fietsen)bergingen toegankelijk.

Het appartement:
Via de keurig onderhouden galerij bereik je de entree tot het appartement. Bij binnenkomst de entreehal met garderobemogelijkheid en de toegangsdeuren naar de keuken en de woonkamer. Via de woonkamer bereik je tevens een tussenhal naar de 2 slaapkamers, de toiletruimte en de badkamer.

De woonkamer:
De woonkamer van ca. 25 m² is gedurende de dag heerlijk licht door het brede raampartij op het zuiden. Door de kamerbreedte van 4 meter is deze ruimte op verschillende manieren in te richten. De keuken kan op eenvoudige wijze bij de woning betrokken worden. Vanuit de woonkamer zijn het balkon en de keuken toegankelijk.

De keuken:
De keuken is ligt aan de voorzijde van het appartement en is toegankelijk via de hal en woonkamer. De keuken is grotendeels betegeld en uitgevoerd met een keukenblok in een rechte opstelling. De grote raampartijen zorgen voor een fijne licht toetreding en geven zicht op de wijk. De keuken kan eenvoudig bij de woonkamer betrokken worden om een nog ruimtelijker gevoel te creëren.

De badkamer & het toilet:
De geheel betegelde badkamer is vanuit de hal toegankelijk. Hier bevinden zich de douche, een wastafel en een spiegel met planchet. De toiletruimte is gescheiden van de badkamer en is voorzien van een fonteintje.

De slaapkamers:
Het appartement geeft je de beschikking over 2 riante slaapkamers, dit waren er voorheen 3. De grootste slaapkamer is aan de achterzijde van het appartement gelegen. De slaapkamer is ca. 15 m² groot, dit grote oppervlakte is ontstaan door het samenvoegen van 2 slaapkamers. Met een tussenwand is dit ook eenvoudig weer te herstellen. De slaapkamer aan de voorzijde is ca. 14 m² groot, deze kamers is tevens gelegen aan de koele kant (het noorden).

Het balkon
Door de grote raampartijen in de woonkamer is er een fijn contact met het balkon. Vanaf het balkon heb je goed zich op het achter gelegen speeltuintje. Ook geven de afmetingen je de ruimte hier een zitje te creëren. Tevens is het balkon gesitueerd op het zonnige zuiden, dit maakt samen dat je hier heerlijk de hele middag van de zon kunt genieten.

Overige bijzonderheden:
• Wanneer u een appartement koopt bent u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De stukken van deze vereniging zijn digitaal bij ons kantoor verkrijgbaar. De servicekosten voor het appartement bedragen € 229,45 per maand. De servicekosten voor de berging bedragen € 18,68 per maand. Voorschot stookkosten ca. € 100,= per maand.
• Koper is bekend dat het pand een voormalige huurwoning van Woonforte is. Verkoper heeft koper gemeld de woning zelf nooit te hebben bewoond en dus niet kan informeren over mogelijke gebreken van de woning. Dit risico is voor koper en daar is in de koopsom rekening mee gehouden. Koper heeft de mogelijkheid om voor zijn rekening een bouwkundige keurig te laten uitvoeren. Deze keuring dient plaats te vinden voor ondertekening van de koopovereenkomst doch uiterlijk binnen één week na mondelinge overeenkomst.
• Voor de overdracht is een vaste projectnotaris aanwezig te weten notariskantoor Kroes & Partners te Alphen aan den Rijn
• Als u de woning koopt gaat u akkoord met een zelfbewoningsverplichting en een verblijvingsbeding. Het verblijvingsbeding houdt in dat u de woning voor minimaal 3 jaar in eigendom dient te houden. In de eerste 3 jaar blijft u er zelf wonen (of eerstegraads familie) en kunt u de woning niet boetevrij verkopen. De zelfbewoningsverplichting houdt in dat u de woning koopt om zelf te bewonen (of u koopt het voor een eerstegraads familielid). Bij doorverkoop bent u als eigenaar verplicht om de zelfbewoningsplicht op te leggen aan een opvolgende koper (kettingbeding). Alle toekomstige eigenaren dienen de woning dus zelf te bewonen (of eerstegraads familie).
• Huurders van Woonforte die hun huurwoning achterlaten hebben voorrang ten opzichte van een ieder en verkrijgen een korting van € 5000,= op de koopsom.
• Woonforte behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Kenmerken

Koopprijs € 215.000,- k.k.
Datum invoer 378 dagen geleden
Woonoppervlakte 85 m2
Aantal kamers 3
Energieklasse E

Media

Overdracht

Koopprijs € 215.000,- k.k.
Datum invoer 378 dagen geleden
Servicekosten per maand € 100,-
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouw

Bouwvorm Bestaande bouw
Bouwjaar 1966
Dak type Plat dak

Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte 85 m2
Oppervlakte externe bergruimte 11 m2
Inhoud 276 m3

Indeling

Aantal woonlagen 1
Aantal kamers 3
Aantal badkamers 1
Badkamervoorzieningen Douche, Wastafel, Wasmachineaansluiting
Aantal woonlagen 1
Voorzieningen Gedeeltelijk gestofferd

Energie

Energieklasse E
Isolatievormen Grotendeels dubbelglas
Soorten warm water Centrale voorziening

Buitenruimte

Liggingen In woonwijk, Vrij uitzicht
Tuintypen Geen tuin

Schuur / berging

Totaal aantal 1
Voorzieningen Voorzien van elektra

Garage

Soorten Geen garage

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten Openbaar parkeren

Heeft u interesse?

Laat uw gegevens bij ons achter.

Heeft u vragen?

Vergelijkbaar in de buurt

Back To Top