Skip to content

Alphen aan den Rijn Venusstraat 102

BIEDEN VANAF: € 250.000,= k.k.

Ruim 4-kamerappartement (83 m2 woonoppervlakte) met een ruim balkon en eigen (fietsen) berging

Deze woning is gelegen aan de Venusstraat op de 3e verdieping. De wijk wordt gekenmerkt door fraaie siervijvers, groenstroken en volgroeide beplanting. De wijk heeft een speelse opzet met afwisselend hoog- en laagbouw. Zowel aan de voor- als achterzijde van het complex is er ruimte om vergunningsvrij te parkeren.
Het appartement kan als volgt worden samengevat:
• Een ruime woonkamer met toegang tot het balkon
• Een extra ruime keuken
• Een badkamer met een douche, wastafel en aansluiting voor wasmachine en droger
• Een separaat toilet
• 3 slaapkamers
• Een eigen (fietsen)berging van 10 m² op de begane grond
• Vergunningsvrij parkeren
De Venusstraat heeft een gunstige locatie in Alphen aan den Rijn. Voor dagelijkse boodschappen zijn de winkelcentra ‘Herenhof’ en ‘Ridderhof’ met diverse supermarkten, winkels en drogisterijen op slechts enkele minuten fietsen te bereiken. Daarnaast grenst het complex aan het natuurrijke recreatiegebied ‘Park Zegersloot’, waar u kunt genieten van wandel-, fiets- en ruiterpaden, speelvoorzieningen, horecagelegenheden, watersportactiviteiten, buitensportmogelijkheden en een hondenstrand. Het bruisende stadscentrum van Alphen aan den Rijn is ook slechts 5 minuten fietsen verwijderd. Bovendien biedt de bushalte voor het complex een goede verbinding naar het NS-station.

De indeling is als volgt:
De begane grond:
Het complex is toegankelijk via de afgesloten entree, met hier de postbussen en het bellenbord. Via de trap of aanwezige liften begeleiden we u naar de 3e verdieping. Via de buitenzijde van het complex is uw eigen (fietsen)berging toegankelijk.

Het appartement:
Via de overdekte galerij bereikt u de entree van het appartement. Bij binnenkomst bevindt u zich in een ruime entreehal met een handige garderobe en toegangsdeuren naar de woonkamer. Vanuit de woonkamer heeft u tevens toegang tot een tussenhal, die leidt naar de 3 slaapkamers, de toiletruimte en de badkamer.

De woonkamer:
De woonkamer, met een oppervlakte van circa 26 m2, heeft gedurende de dag veel natuurlijk licht dankzij de brede raampartij aan de achterzijde. Met een indrukwekkende kamer lengte en breedte, biedt deze ruimte diverse mogelijkheden voor inrichting.
De wanden zijn strak gestuukt en de keuken is stijlvol geïntegreerd in de woonkamer, waardoor een naadloze overgang is gecreëerd. Vanuit de woonkamer heeft u bovendien directe toegang tot het balkon en de tussenhal.

De keuken:
De hoekkeuken is naadloos geïntegreerd in de woonkamer. De keuken kenmerkt zich door strakke witte kastfronten en een stijlvol grijs werkblad, waardoor hij niet alleen functioneel, maar ook een moderne uitstraling geeft aan de ruimte. Vanuit deze keuken kunt u bovendien genieten van een fraai uitzicht op het aangrenzende groen naast het complex.

De keuken is voorzien van de navolgende inbouwapparatuur:
• Koelkast
• Vriezer
• Combi-oven (2022)
• Inductie kookplaat (2022)
• Vaatwasser

De badkamer en separate toiletruimte:
In de badkamer wordt modern design gecombineerd met functionaliteit. De grijze vloertegels vormen een stijlvolle basis en lopen naadloos over in de witte wandtegels die reiken tot aan het plafond. Deze frisse en strakke afwerking zorgt voor een tijdloze uitstraling.
De badkamer is voorzien van alle gemakken, inclusief de aansluiting voor een wasmachine en droger, wastafelmeubel, spiegel, inloopdouche en design radiator.
De aandacht voor detail en de consistente stijl worden voortgezet in de separate toiletruimte, die eveneens modern is afgewerkt in dezelfde verfijnde stijl als de badkamer. Hierdoor vormen beide ruimtes een harmonieus geheel en dragen ze bij aan de algehele luxe en uitstraling van de woning.

De slaapkamer:
Dit appartement beschikt over drie slaapkamers, waardoor er voldoende slaap- of leefruimte is. De hoofdslaapkamer, gelegen aan de voorzijde van het appartement, heeft een oppervlakte van ongeveer 10 m2. Daarnaast zijn er nog twee extra slaapkamers, met respectievelijke afmetingen van ongeveer 7 en 9 m2. Deze kamers zijn via de centraal gelegen hal toegankelijk en kunnen naar eigen wens worden ingericht. Momenteel wordt de derde slaapkamer gebruikt als werkruimte, maar deze kan net zo goed dienen als extra slaapkamer, afhankelijk van uw behoeften.

Het balkon:
Dankzij de royale raampartijen in de woonkamer ontstaat er een aangename verbinding met het balkon. Vanaf het balkon heeft u een prachtig uitzicht op het speelpleintje dat zich achter het appartementencomplex bevindt. De ruime afmetingen van het balkon bieden de mogelijkheid om hier een comfortabele half-/overdekte zithoek te realiseren.

Overige bijzonderheden:
• Wanneer u een appartement koopt bent u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De stukken van deze vereniging zijn digitaal via ons kantoor verkrijgbaar.
De servicekosten voor het appartement bedragen € 234,70 per maand. De servicekosten voor de berging bedragen € 19,10 per maand. Het maandelijkse voorschot voor de stookkosten € 110,-

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top