Skip to content

Alphen aan den Rijn Van Boetzelaerstraat 12H

Te huur: een modern centrum appartement

“Vanaf nu woon je in een nieuw complex uit 2023 midden in het bruisende centrum”

Uw dagelijkse boodschappen voortaan op loopafstand:

Aan de Van Boetzelaerstraat 12H in Alphen aan den Rijn wordt u op dit moment een prachtig
3-kamer nieuwbouwappartement aangeboden, midden in het centrum van Alphen aan den Rijn.
Het appartement is onderdeel van een nieuw appartementsgebouw, gerealiseerd in 2023 en is zeer energiezuinig gebouwd. Het complex is o.a. voorzien van een eigen parkeerterrein, automatische toegangsdeuren, nette gemeenschappelijke ruimten, een lift, een gemeenschappelijke fietsenberging en privé bergingen voor de bewoners.

Locatie:
De ligging van het complex is uitstekend: U gaat namelijk wonen in het bruisende stadscentrum
van Alphen aan den Rijn. Het vernieuwde centrum is voorzien van grootschalig winkelgelegenheid waaronder mode-, vers- en hobbywinkels in combinatie met sfeervolle horecagelegenheden. Grenzend aan het centrum ligt het centraal station van Alphen aan den Rijn van waaruit u een goede verbinding heeft naar onder meer de steden Leiden, Gouda en Utrecht. Ook is ontspanning dichtbij, het is namelijk enkele minuten lopen naar het recreatiegebied Zegersloot. Hier kunt u wandelen door het groen of neerstrijken op een leuk terras aan het meer.

De woning:
Het gloednieuwe appartement van ca. 99 m2 groot is onder architectuur ontworpen. Op de begane grond beschikt het appartement over 2 eigen parkeerplaatsen en een eigen berging. Ook is er een gezamenlijke fietsenstalling op de begane grond. Via een mooie daktuin op de 1e verdieping is het appartement toegankelijk. Het appartement beschikt over 2 ruime slaapkamers, een badkamer, een separate toiletruimte, een separate was-/technische ruimte, een woonkamer, een moderne half open keuken met inbouwapparatuur, een balkon én een terras van ca. 12 m² groot grenzend aan de daktuin. Het appartement wordt verwarmd door middel van comfortabele vloerverwarming. Tevens wordt er door de verhuurder nog een mooie houtlook pvc-vloer gelegd.

Wonen aan de Van Boetzelaerstraat…

…is wonen in een nieuw complex uit 2023 midden in het bruisende centrum van
Alphen aan den Rijn, met leuke horecagelegenheden met terrassen aan de Oude Rijn.

Ook het Thorbeckeplein ligt op een steenworpafstand van de woning, hier wordt onder meer 2x per week een (vers)markt georganiseerd.

De begane grond:
Aan de voorzijde heeft u middels een overdekte entree toegang tot het complex, hier bevinden zich ook de postbussen en het bellentableau. Op de begane grond heeft u toegang tot de gemeenschappelijke fietsenberging en de privé bergingen. Middels de trapopgang of de lift kunt u vervolgens naar de bovengelegen verdieping.

Het appartement:
Op de 1e verdieping aangekomen treft u een prachtige daktuin vanuit waar de rondom gelegen appartementen toegankelijk zijn. Aan deze daktuin grenst tevens een ruim terras van
ca. 12 m² groot. U betreedt het luxe appartement in een ruime entreehal met de mogelijkheid voor een garderobe, toegang tot de meterkast en de doorloop naar een tussenhal. Vanuit deze tussenhal zijn alle kamers in het appartement toegankelijk. U bereikt vanuit hier de 2 ruime slaapkamers, de luxe badkamer, de toiletruimte, een separate was-/technische ruimte en de ruime woonkamer met luxe, half open keuken met diverse inbouwapparatuur.

De woonkamer:
De woonkamer van ca. 25 m² groot biedt u dankzij de fijne afmetingen veel mogelijkheden bij het indelen. Aan de achterzijde zijn 2 raampartijen aanwezig die over de gehele lengte van de gevel strekken. De raampartijen hebben een draai- en kiepstand en zijn dus op diverse manieren te gebruiken. Daarnaast heeft u vanuit de woonkamer toegang tot het balkon. Ook geniet u dankzij de raampartijen van veel natuurlijk licht.
In de woonkamer is er bovendien een doorloop naar de half open keuken.

De keuken:
De keuken is gesitueerd aan de voorzijde van het appartement. De keuken is uitgevoerd in een rechte opstelling met witte kastfronten, rvs-handgrepen en een zwart werkblad. Er zijn 2 houtlook bovenkasten die passen bij de houtlook kastenwand aan de andere zijde van de het keukenblok.
De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur:

• Een combi-/stoomoven
• Een koel-vriescombinatie
• Een vaatwasser
• Een 4-zones inductiekookplaat
• Een afzuigkap

Ook in de keuken zijn er prachtige grote raampartijen, waardoor u ook hier geniet van een mooie natuurlijke lichtinval. Hier is tevens een loopdeur naar de daktuin.

De slaapkamers:
Het appartement beschikt over 2 ruim bemeten slaapkamers. De grootste slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde en is ca. 18 m² groot. De slaapkamer aan de voorzijde is ca. 13 m² groot. Beide slaapkamers zijn voorzien van prachtig grote raampartijen die van het plafond tot aan de grond rijken. De achterste slaapkamer biedt tevens toegang tot het balkon middels het draai-/kiepraam.

De badkamer en de toiletruimte:
De badkamer heeft een luxe uitstraling dankzij het wandtegelwerk. De zandkleurige tegel tegen de wand zorgt voor een mooi contrast met de donkere vloertegel. In de badkamer zijn een ruime inloopdouche met glazen scheidingswand, 2 wastafels, een spiegel met verlichting en een designradiator aanwezig.
De separate toiletruimte is in dezelfde kleurstelling betegeld en voorzien van een vrijhangend wandcloset en een fonteintje.?

Het balkon:
Het balkon is ca. 4 m² groot en is toegankelijk vanuit de grootste slaapkamer en de woonkamer. Vanaf het balkon heeft u leuk zicht op de altijd bruisende Van Boetzelaerstraat.

De 2 parkeerplaatsen en de berging:
Aan de achterzijde van het complex heeft u bij dit appartement de beschikking over 2 eigen parkeerplaatsen. En dat midden in het centrum! 1 van de parkeerplaatsen is tevens overdekt.
Ook heeft u aan de achterzijde toegang tot de gezamenlijke fietsenberging. Hier heeft u ook toegang tot uw privé berging van ca. 5 m² groot.

HUURVOORWAARDEN

Om in aanmerking te komen voor deze huurwoning dient u rekening te houden met een aantal voorwaarden:
• De huurperiode is minimaal 1 jaar en maximaal 2 jaar
• De borg bedraagt 1 maand huur
• Huurder dient te tekenen voor het huishoudelijk regelement.

Inkomenseisen
De inkomenseis is 2,5 x maandhuur = netto salaris of 3 x maandhuur = bruto salaris.
Hierbij mag, indien geval van een tweede inkomen van partner, het hoogste inkomen volledig meegenomen worden en het laagste voor de helft.
Aan te leveren stukken
Geïnteresseerden moeten altijd de volgende documenten aanleveren:
• Veilige kopie identiteitsbewijs, zijnde een geldig paspoort of identiteitskaart zie www.rijksoverheid.nl of gebruik de app KopieID.
• Kopie van 3 recente loonstrookjes, op één volgende loonstroken
• Bankafschrift of print screen van bankrekening waar salaris op vermeld staat
• Recente werkgeversverklaring, niet ouder dan 3 maanden
• Recente verhuurdersverklaring/ hypotheekhouders verklaring, niet ouder dan
3 maanden
• Inschrijfformulier
• Een uittreksel BKR. Op te vragen via www.bkr.nl.
• Bij definitieve verhuur uittreksel BRP (voorheen GBA)

Bent u zelfstandig ondernemer, dan geldt:
• Kopie geldig legitimatiebewijs
• Jaarrekening van de afgelopen 3 jaar
• Kopie uittreksel Kamer van Koophandel
• Accountantsverklaring
• Recente verhuurdersverklaring/ hypotheekhouders verklaring
• Inschrijfformulier

Gepensioneerden:
• Kopie geldig legitimatiebewijs
• Recent AOW overzicht
• Recent Pensioenoverzicht
• Recent Bankafschrift of print screen van bankrekening waar inkomen op vermeld staat
• Inschrijfformulier

Eigen vermogen:
Als u niet geheel aan onze inkomensnorm voldoet, maar u beschikt over eigen vermogen dan kan hier bij de aanvraag rekening mee worden gehouden. Ook dit bekijken we per individueel geval.

WERKGEVERSVERKLARING
Bij het aanvraagformulier wordt een werkgeversverklaring gevraagd. Deze verklaring dient van recente datum te zijn en te zijn ondertekend door uw werkgever. Naast de werkgeversverklaring dient u drie recente loonstroken bij te voegen. Indien u geen werkgever heeft, dient u de meest recente jaaropgave van uw inkomen te overleggen. Zelfstandigen dienen een recente, door accountant of administratiekantoor opgemaakte balans en verlies- en winstrekening over een volledig boekjaar te overleggen.
Tevens dient een kopie legitimatiebewijs bijgevoegd te worden. Zowel de aanvrager als de eventuele partner dienen deze gegevens te verstrekken.

VERKLARING EIGENAAR / BEHEERDER / HYPOTHEEKHOUDERS(S)
In het aanvraagformulier wordt tevens, indien u momenteel een woning huurt, een verklaring van uw huidige verhuurder gevraagd of, indien u een eigen woning heeft, een hypotheek-houders verklaring. Ook deze verklaring dient te zijn ingevuld. Indien u samen met een partner gaat huren, dan wordt deze ook getoetst. Dit houdt in, dat hij of zij dezelfde aanvraag gegevens dient in te leveren. Wilt u later een eventuele partner medehuurder laten worden, dan moet u dit apart melden en aanvragen. Heeft u iemand nodig die voor u garant staat, dan wordt deze ook getoetst.

Incomplete inschrijfformulieren kunnen wij niet in behandeling nemen. Een aanvraag kan zonder opgaaf van redenen worden afgewezen. De aanvrager zal een huurovereenkomst tekenen conform het model dat bij de desbetreffende verhuurder gebruikelijk is.

Back To Top