Ga naar hoofdinhoud

Tsarenhof 131

Alphen aan den Rijn
€ 205.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

3-kamer appartement met een balkon op het westen en energielabel A, direct naast winkelcentrum de Herenhof

Wij bieden je de Tsarenhof 131 te koop aan, een appartement van ca. 59 m² groot. De woning beschikt over 2 slaapkamers, een badkamer, een apart gelegen toilet, een woonkamer met een openkeuken, een balkon én een eigen (fietsen)berging. De woning gelegen op een uitstekende locatie. Wanneer je het appartementencomplex uitloopt ben je direct bij wijkwinkelcentrum ‘De Herenhof’, dit winkelcentrum bied je o.a. supermarkten en verswinkels, zoals een groenteboer, een slager en een ambachtelijke bakker. Naast dit winkelcentrum zijn ook verschillende basis- en middelbare scholen in de buurt te vinden en het zwembad de Aquarijn. De bereikbaarheid is goed te noemen met op loopafstand directe busverbindingen naar Schiphol, het NS station en centrum van Alphen aan den Rijn. Met de auto ben je met een vogelvlucht op de N207 en de N11, zo ben je snel in alle grote steden in de Randstad.

De Tsarenhof 131 voor jou samengevat:
• Een eigen (fietsen)berging in de onderbouw
• 2 slaapkamers
• Een badkamer en een apart gelegen toilet
• Een ruime woonkamer met een open keuken
• Een balkon op het westen
• Energielabel A !!!
• Een fijne locatie naast winkelcentrum de Herenhof

Wonen aan de Tsarenhof…
…is wonen in een kleinschalig appartementencomplex op een steenworpafstand van de Herenhof. Hier vind je o.a. supermarkten en verswinkels, zoals een groenteboer, een slager en een ambachtelijke bakker.

De indeling is als volgt:
De begane grond:
Rondom het complex zijn er veel vergunningsvrije parkeerplaatsen. Aan de voorzijde bevinden zich het bellenbord en de brievenbussen, ook heb je hier toegang tot het complex. Vanuit de centrale hal kun je met de trapopgang naar de boven gelegen verdieping, maar je kunt ook naar de onderbouw. Hier bevinden zich de eigen (fietsen) bergingen.

Het appartement:
We nemen je mee naar de 1e verdieping van het complex, hier is via de galerij het appartement toegankelijk. Je betreedt de woning in een lange entreehal met de mogelijkheid voor een kapstok en toegang tot de meterkast. Ook heb je toegang tot alle ruimtes van het appartement, te weten; 2 slaapkamers, de badkamer, het apart gelegen toilet en de woonkamer met openkeuken.

De woonkamer:
De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement. De ruimte is ca. 28 m² groot, dit is inclusief de open keuken. De grote open ruimte zorgt voor leuk contact tussen woonkamer en keuken, ook kunt u de ruimte hierdoor optimaal benutten. Je kunt bijvoorbeeld een fijne zit- en eethoek creëren. Aan de achterzijde bevindt zich ook een grote raampartij, hierdoor is er een prettige lichtinval.

De keuken:
De openkeuken is uitgevoerd met een keukenblok in rechte opstelling met lichte kastfronten. Tegen de wand is de keuken deels betegeld. Ook is er een deur naar een praktische bergruimte, dit is ook de opstelplaats van de HRE cv-ketel. Aan de achterzijde zijn grote raampartijen en een loopdeur met glas, via deze deur kan je naar het balkon.

De badkamer & het toilet:
De badkamer is modern betegeld in een neutrale kleursteling. In de badkamer zijn een wastafel, een spiegel met planchet en een inloopdouche met scheidingswand aanwezig. Ook bevinden zich hier de aansluitingspunten voor de wasmachine. Naast de badkamer ligt de toiletruimte. De toiletruimte is deels betegeld in dezelfde kleurstelling als de badkamer, ook is er een fonteintje aanwezig.

De slaapkamers:
Beide slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van het appartement en zijn ca. 5 en 12 m² groot. Beide slaapkamers zijn voorzien van raampartijen die open gezet kunnen worden en voorzien zijn van ventilatieroosters. Hierdoor kan je de slaapkamers natuurlijk ventileren.

Het balkon:
Het appartement beschikt over een balkon van ca. 4 m² groot. De ligging van het balkon is prettig, namelijk op het westen. Hierdoor kan je genieten van de middag- en avondzon.

Overige bijzonderheden:
• Wanneer u een appartement koopt bent u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De stukken van deze vereniging zijn digitaal bij ons kantoor verkrijgbaar. De servicekosten voor het appartement bedragen € 114,61 per maand. De servicekosten voor de berging bedragen € 9,69.
• Om lid te worden van de Vereniging van Eigenaren betaald u eenmalig intredingskosten, de intredingskosten bedragen € 102,85.
• Koper is bekend dat het pand een voormalige huurwoning van Woonforte is. Verkoper heeft koper gemeld de woning zelf nooit te hebben bewoond en dus niet kan informeren over mogelijke gebreken van de woning. Dit risico is voor koper en daar is in de koopsom rekening mee gehouden. Koper heeft de mogelijkheid om voor zijn rekening een bouwkundige keurig te laten uitvoeren. Deze keuring dient plaats te vinden voor ondertekening van de koopovereenkomst doch uiterlijk binnen één week na mondelinge overeenkomst.
• Voor de overdracht is een vaste projectnotaris aanwezig te weten notariskantoor Kroes & Partners te Alphen aan den Rijn
• Huurders van Woonforte die hun huurwoning achterlaten hebben voorrang ten opzichte van een ieder en verkrijgen een korting van € 5000,- op de koopsom.
• Als u de woning koopt gaat u akkoord met een zelfbewoningsverplichting. De zelfbewoningsverplichting houdt in dat u de woning koopt om zelf te bewonen (of u koopt het voor een eerstegraads familielid). Bij doorverkoop bent u als eigenaar verplicht om de zelfbewoningsplicht op te leggen aan een opvolgende koper (kettingbeding). Alle toekomstige eigenaren dienen de woning dus zelf te bewonen (of eerstegraads familie).
• Als u de woning koopt met de korting van € 5000,= die u als huurder van Woonforte krijgt, dan gaat u akkoord met een verblijvingsbeding. Het verblijvingsbeding houdt in dat u de woning voor minimaal 3 jaar in eigendom dient te houden. In de eerste 3 jaar blijft u er zelf wonen (of eerstegraads familie) en kunt u de woning niet boetevrij verkopen. Koopt u de woning zonder de eerder genoemde korting, dan geldt er geen verblijvingsbeding.
• Woonforte behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Kenmerken

Koopprijs € 205.000,- k.k.
Datum invoer 160 dagen geleden
Woonoppervlakte 59 m2
Aantal kamers 3
Energieklasse A

Media

Overdracht

Koopprijs € 205.000,- k.k.
Datum invoer 160 dagen geleden
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouw

Bouwvorm Bestaande bouw
Bouwjaar 1989
Dak type Plat dak

Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte 59 m2
Oppervlakte externe bergruimte 5 m2
Inhoud 194 m3

Indeling

Aantal woonlagen 1
Aantal kamers 3
Aantal badkamers 1
Badkamervoorzieningen Wastafel, Inloopdouche, Wasmachineaansluiting
Aantal woonlagen 1
Voorzieningen Gedeeltelijk gestofferd

Energie

Energieklasse A
Isolatievormen Grotendeels dubbelglas
Soorten warm water CV ketel

Buitenruimte

Liggingen In woonwijk
Tuintypen Geen tuin

Schuur / berging

Totaal aantal 1
Voorzieningen Voorzien van elektra

Garage

Soorten Geen garage

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten Openbaar parkeren

Heeft u interesse?

Laat uw gegevens bij ons achter.

Heeft u vragen?

Vergelijkbaar in de buurt

Back To Top