Skip to content

Alphen aan den Rijn Thorbeckestraat 65

Bieden vanaf: € 275.000,= k.k.

3-kamer appartement van ca. 72 m2 in het centrum van Alphen aan den Rijn met 3 balkons, waarvan 1 op het zuiden
Aan de Thorbeckestraat is op de 3e (top) verdieping nummer 65 gelegen. Het appartement biedt u onder meer een heerlijk ruime woonkamer, 2 slaapkamers, een keuken, een fietsen berging in het souterrain en 3 balkons waarvan 1 op het zonnige zuiden.

Alvast binnenkijken: https://youtu.be/1ID-YBKLTZo

De woning is gelegen op een steenworp afstand van het bruisende centrum van Alphen aan den Rijn. Om de hoek van het complex treft u het gezellige Thorbeckeplein met een tweewekelijkse vers markt, een zeer divers winkelaanbod en horecagelegenheden met leuke terrassen aan de Oude Rijn. Bovendien wordt er momenteel hard gewerkt aan de uitstraling van gemeente Alphen aan den Rijn, zo is eerder recreatiegebied ‘De Zegersloot’ onder handen genomen (ook op 5 min loop afstand!) en wordt de komende periode het centrum met o.m. het overdekte winkelcentrum ‘De Aarhof’ in een modern jasje gestoken. Daarbij krijgt u vanaf het balkon aan de voorzijde een fris uitzicht op het nieuwbouwproject ‘De Kroon van Alphen’. Ook de bereikbaarheid van de woning is bijzonder fijn. Zo is het NS-station van Alphen aan den Rijn op slecht enkele minuten fietsen van de woning gelegen. Vanaf hier heeft u directe verbindingen met steden als Utrecht en leiden. Gaat u liever met de auto, dan brengen de nabijgelegen uitvalswegen u snel in alle grote steden van de Randstad.

Een impressie van de Thorbeckestraat 65:
• Het complex wordt beheerd door een actieve en gezonde Vereniging van Eigenaren
• Het appartement heeft de ideale ligging aan de rand van het stadscentrum van Alphen aan den Rijn
• Woningdiepe woonkamer met aan beide zijden een balkon
• Afsluitbare keuken met balkon
• Een badkamer en separate toiletruimte
• 2 fijne slaapkamers
• 3 balkons waarvan 1 op het zonnige zuiden
• Een ruime berging in de onderbouw

Wonen aan de Thorbeckestraat is…
…is wonen nabij het vernieuwde stadcentrum van Alphen aan den Rijn met verschillende voorzieningen op loopafstand van de woning.

De indeling is als volgt:

De begane grond:
De centrale entree met de postbussen, een trap naar de fietsenbergingen en het trappenhuis naar de bovengelegen verdiepingen. Het appartementencomplex is aan de buitenzijde goed onderhouden, zo zijn de kozijnen van kunststof met dubbel isolatieglas. De berging op de begane grond is ca. 6 m² groot.

Het appartement:
Op de 3e verdieping aangekomen heeft u toegang tot de meterkast en de voordeur van het appartement. U komt de woning binnen in een ruim opgezette hal met hier de mogelijkheid voor een garderobe. Vanuit deze hal heeft u toegang tot alle vertrekken van deze woning, te weten; 2 slaapkamers, de badkamer, de toiletruimte, de keuken en de woonkamer. Ook is er een praktische vaste kast aanwezig.

De woonkamer:
De woonkamer strekt zich over de gehele diepte van het appartement met aan beide zijden grote raampartijen. De raampartijen zorgen voor veel lichtinval en leuk zicht over de wijk, tevens is aan iedere zijde een loopdeur naar een balkon gesitueerd. De 32 m² grote woonkamer biedt u ruimte voor een ruime zit- en eethoek, maar ook een 3e slaap- of werkkamer behoort tot de mogelijkheid.

De keuken:
De keuken is uitgevoerd in een rechte opstelling met bergruimte in de kasten boven en onder het werkblad. Ook is er aan een zijde een barretje gecreëerd. Aan de achterzijde zorgen de raampartijen voor veel lichtinval, ook is hier een loopdeur naar het 3e balkon gesitueerd.

De keuken is voorzien van de navolgende inbouwapparatuur:
• Oven
• 4-pits afzuigkap
• Afzuigkap
• Koel-/vriescombinatie

De badkamer en toiletruimte:
Het appartement is voorzien van een badkamer en een separate toiletruimte. Beide ruimtes zijn geheel betegeld in dezelfde kleurstelling, met een dambord motief op de vloer. De badkamer is voorzien van een ruime douchehoek, een wastafel en een spiegel met planchet. In de toiletruimte is ook een fonteintje aanwezig.

De slaapkamers:
Het appartement beschikt over 2 slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde is ca. 9 m² groot, de kamer aan de achterzijde ca. 10. Beide slaapkamers zijn voorzien van een vaste kast voor extra opbergruimte en er zijn draai-/kiepramen aanwezig om de ruimtes te ventileren.

De balkons:
De woning beschikt over maar liefst 3 balkons. Het grootste balkon ligt aan de voorzijde van de woning en is toegankelijk vanuit de woonkamer. Dit balkon is tevens gesitueerd op het zonnige zuiden. Het 2e balkon ligt aan de achterzijde en is ook bereikbaar vanuit de woonkamer. Het 3e balkon ligt ook aan de achterzijde en is toegankelijk vanuit de woonkamer.

Overige bijzonderheden:
• Wanneer u een appartement koopt bent u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De stukken van deze vereniging zijn digitaal via ons kantoor verkrijgbaar. De servicekosten voor het appartement bedragen € 170,- per maand.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top