Skip to content

Alphen aan den Rijn Sweelinckplein 92

3/4-kamerappartement (ca. 99 m² woonoppervlakte) met een balkon op het ZUIDEN

Royaal 3/4-kamerappartement op de 7de woonverdieping met een balkon op het zuiden. Bent u op zoek naar een gelijkvloerse woning met een fabuleus uitzicht van Amsterdam tot Rotterdam? Laat dit 3/4-kamerappartement dan zeker niet aan u voorbij gaan! Het appartement ligt in een uitstekend onderhouden appartementencomplex in de ruim opgezette en groene wijk Ridderveld. Winkelcentra de Ridderhof en de Herenhof, gezondheidsvoorzieningen en openbaar vervoer liggen in de directe nabijheid van het appartement. De Vereniging van Eigenaren is actief en financieel gezond, tevens is er aan de achterzijde van het complex veel parkeergelegenheid op het grote parkeerterrein. Dit ruime appartement is gelegen op de 7e woon-verdieping en kenmerkt zich door haar royale afmetingen en grote raampartijen.

Alvast binnenkijken: https://youtu.be/yeO6MeDTp0g

De indeling is als volgt:
• Riante woonkamer met ca. 30 m2 woonoppervlatek excl. de kamer ensuite
• Een keuken die desgewenst afgesloten kan worden
• 2 slaapkamers + de kamer ensuite
• Een groot balkon op het zuiden
• Badkamer met een ruime inloopdouche en een separate toiletruimte
• Daarnaast is er een grote inpandige berging aanwezig én beschikt het appartement over een eigen (fietsen)berging met elektra op de begane grond
• Aluminium kozijnen met isolatieglas aan de zuidzijde

Wonen op het Sweelinckplein 92…
…is wonen in de componistenbuurt met parkeerterrein aan de voorzijde van het complex.

In de nabijheid van het complex treft u 2 winkelcentra voor de dagelijkse boodschappen.

De indeling is als volgt:
De afgesloten entree, de centrale hal met de postbussen. Hier is de lift en het trappenhuis naar de bovengelegen etages. De centrale entree heeft een lichte en nette uitstraling. Naast de centrale entree is de toegang tot de gang met de (fietsen) bergingen. De eigen entree met bij binnenkomst een ruime hal met berging (inloop/ garderobekast), vanuit hier heeft u toegang tot alle vertrekken in het appartement. Een leuk detail aan de hal is de glazen wand die de woonkamer en de hal met elkaar verbind en voor een heerlijke lichttoetreding zorgt. Met de keukendeur open heeft u een heerlijk ‘doorzon’ appartement!

De woonkamer:
Vanuit de hal heeft u toegang tot de ruime woonkamer van ca. 30 m² groot. De woonkamer is een oase van licht dankzij de grote raampartijen. Ook heeft u hier mooi uitzicht op de groenstrook. Vanuit de woonkamer heeft u een open doorloop naar de zijkamer welke zich leent voor een extra zithoek of eetkamer/ woonkeuken. Vanuit hier is de toegang tot het balkon op het zuiden en de extra toegang tot de badkamer. De kozijnen en de deur naar het balkon zijn uitgevoerd in aluminium.

De keuken:
De afsluitbare keuken is grotendeels betegeld en voorzien van een wit keukenblok met een dubbele spoelbak. Ook vanaf hier heeft u prachtig zicht op de buurt.

De badkamer en toiletruimte:
De badkamer is te bereiken vanuit zowel de hal als de woon-/zijkamer en is volledig betegeld in een lichte kleurstelling, voorzien van een wastafel met meubel en een riante inloopdouche. Tevens in de badkamer de aansluiting voor de wasmachine. Naast de badkamer is de separate toiletruimte met fonteintje.

De slaapkamers:
Het appartement is thans ingericht met 2 slaapkamers. Deze bevinden zich beiden aan de “koele” kant van het complex, de noordzijde. Op een eenvoudige wijze kan de zijkamer in de woonkamer als 3de slaapkamer dienen.

Het balkon:
Het balkon is overdekt en ruim bemeten. Door de ligging op het zuiden kunt u op dit balkon de gehele dag van de zon genieten.

Overige bijzonderheden:
• Wanneer u een appartement koopt bent u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De stukken van deze vereniging zijn digitaal te verkrijgen via ons kantoor. De servicekosten voor het appartement bedragen € 225,49 per maand, dit bedrag is exclusief voorschot stookkosten. De servicekosten voor de berging bedragen € 15,55.
• Het maandelijks voorschot voor stookkosten bedraagt € 150,=
• Koper is bekend dat het pand een voormalige huurwoning is. Verkoper heeft koper gemeld de woning zelf nooit te hebben bewoond en dus niet kan informeren over mogelijke gebreken van de woning. Dit risico is voor koper en daar is in de koopsom rekening mee gehouden. Koper heeft de mogelijkheid om voor zijn rekening een bouwkundige keurig te laten uitvoeren. Deze keuring dient plaats te vinden voor ondertekening van de koopovereenkomst doch uiterlijk binnen één week na mondelinge overeenkomst.
• De transportakte wordt verzorgd door notaris Hermans & Schuttevaer te Utrecht.
• Het hoofddak van het complex is in 2002 vervangen, de liften zijn in 2003 verbouwd.
• Recent is groot schilderonderhoud aan het betonwerk aan de zuidzijde uitgevoerd.
• Recent zijn is de verwarming- en warmwater voorziening vernieuwd en energie zuinig gemaakt
• De zuidzijde van het appartement is voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing.
• De kozijnen aan de noordzijde kunnen tegen een meerprijs van € 14.278,= inclusief btw vervangen worden door kunststof kozijnen met HR++ beglazing. Het huidig voorlopig energielabel G veranderd dan direct in C.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top