Ga naar hoofdinhoud

Sweelinckplein 22

Alphen aan den Rijn
€ 27.500,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Bieden vanaf € 27.500,= k.k.

Garagebox centraal in Alphen aan den Rijn, aan het Sweelinckplein 22 Centraal gelegen garagebox, ruim bemeten!

In de componistenbuurt van Alphen aan den Rijn bieden wij u een garagebox voor uw auto en/of overige bergruimte aan. De garagebox maakt deel uit van een VvE die beheer voert over het wooncomplex en de garageboxen. De garagebox is gelegen op het openbare parkeerterrein van het Sweelinckplein en is hierdoor 24/7 toegankelijk.

Vanaf het parkeerterrein wordt u met enkele meters op de Bachsingel begeleid naar het kruispunt van de Burgemeester Bruins Slotsingel. Vanaf hier is de N207 binnen een vogelvlucht toegankelijk en bent u binnen een mum van tijd in de steden als Amsterdam, Leiden, Gouda en ook in de buurtdorpen rondom Alphen aan den Rijn.

De afmetingen: ca. 2.81 x 5.64 meter met plaats voor een personenauto en overige bergruimte. De hoogte betreft ca. 2 meter (laagste punt).

Kortom, een garagebox gelegen op een goede locatie!

Overige bijzonderheden:
• Wanneer u een garagebox koopt bent u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De stukken van deze vereniging via ons op kantoor digitaal te verkrijgen. De servicekosten voor de garage bedragen € 27,02 per maand.
• De overdrachtsbelasting op een garage is 8%

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Kenmerken

Koopprijs € 27.500,- k.k.
Datum invoer 128 dagen geleden

Media

Overdracht

Koopprijs € 27.500,- k.k.
Datum invoer 128 dagen geleden
Servicekosten per maand € 34,-
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouw

Bouwvorm Bestaande bouw

Oppervlakte & inhoud

Inhoud 0 m3

Indeling

Aantal woonlagen 0
Badkamervoorzieningen

Buitenruimte

Tuintypen Geen tuin

Schuur / berging

Totaal aantal 0

Garage

Soorten Geen garage
Totaal aantal garages 0
Oppervlakte 0 m2
Capaciteit 1

Heeft u interesse?

Laat uw gegevens bij ons achter.

Heeft u vragen?

Vergelijkbaar in de buurt

Back To Top