Ga naar hoofdinhoud

Stellingmolen 59

Alphen aan den Rijn
€ 299.000,- k.k.

Omschrijving

HOEK appartement 74 m² met een eigen (fietsen)berging en balkon op het westen in de geliefde woonwijk ‘Beerendrecht’

Wij mogen u de Stellingmolen 59 aanbieden, een riant hoek appartement. Het appartement is gelegen in een keurig onderhouden complex met een financieel gezond en een actieve Vereniging van Eigenaars. Aan de achterzijde van het complex is er voldoende parkeergelegenheid op het vergunningsvrije parkeerterrein. En dat allemaal op een uitstekende locatie! U woont hier op een rustige locatie in de geliefde woonwijk ‘Beerendrecht’ op loopafstand van het centrum van Alphen aan den Rijn met hier verschillende supermarkten en leuke horecagelegenheden met terrasjes aan de Oude Rijn. Voor het authentieke stadspark Rijnstroom hoeft u de weg maar over te steken en ook loopt u binnen enkele minuten naar de sportvelden en recreatiegebied ‘Zegersloot’. De Stellingmolen ligt op slechts 2 à 3 autominuten van de kruising N11 en N207 vanaf waar u de grote steden als Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam binnen 30 min. kunt bereiken. Tevens bevindt zich op enkele minuten fietsen het trein- en busstation van Alphen aan den Rijn met ook hier goede OV verbindingsmogelijkheden door de gehele Randstad.

Alvast binnenkijken: https://youtu.be/HAv8xC6KZVY

Stellingmolen 59 in een notendop:
• Ideale ligging in de geliefde woonwijk ‘Beerendrecht’
• Een afsluitbare keuken
• 2 ruime slaapkamers
• Een badkamer en separaat toilet
• Een extra breed balkon op het westen

Wonen op de Stellingmolen …….
…is wonen in de geliefde woonwijk ‘Beerendrecht’ met het centrum van Alphen aan den Rijn, stadspark Rijnstroom, recreatiegebied Zegersloot én de sportvelden op slechts enkele minuten van de woning.

De indeling is als volgt:

De begane grond:
Aan de achterzijde van het complex is er de mogelijkheid uw auto vergunningsvrij te parkeren, ook kunt u dan via de achterzijde het complex betreden. Gaat u via de voorzijde, dan is hier een overdekte entree met de postbussen en het bellentableau. Tevens is er op de begane grond toegang tot de eigen (fietsen) bergingen. U kunt middels een lift of de trapopgang naar de boven gelegen etages, met op de 2e etage nummer 59.

Het appartement:
Op de 2e etage aangekomen is het appartement bereikbaar middels een goed onderhouden galerij. Het appartement is als laatst op de galerij gesitueerd, hierdoor loopt er niemand voor uw woning langs. U betreedt de woning in een ruime entreehal met hier de mogelijkheid tot garderobe en toegang tot de meterkast. Ook zijn bijna alle kamers toegankelijk vanuit deze hal, te weten; de afsluitbare keuken, een slaapkamer, de badkamer, het separate toilet en de woonkamer.

De woonkamer:
U betreedt vanuit de hal een ruim bemeten woonkamer van ca. 25 m². De fijne lengte- en breedte maten bieden u voldoende ruimte een zit- en eethoek te creëren. Aan de achterzijde is een groot raampartij gesitueerd, deze zorgt voor een fijne natuurlijke verlichting en geeft zicht op de groene boomtoppen. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot 1 van de slaapkamers, deze kunt u eventueel nog bij de woonkamer betrekken.

De keuken:
De afsluitbare keuken is toegankelijk via de entreehal en is deels betegeld. De keuken is voorzien van een wit keukenblok in een L-vormige opstelling, tevens is de keuken voorzien van een afzuigkap en is er een raampartij die zorgt voor een prettige lichtinval en extra ventilatie. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een riante bergkast, dit is tevens de opstelplaats van de cv-ketel.

De badkamer & het toilet:
De badkamer is toegankelijk op 2 manieren, namelijk via de hal en een slaapkamer. De badkamer is grotendeels betegeld in een lichte kleurstelling en uitgevoerd met een hoekdouche, een wastafel en spiegel met planchet. Ook is in de badkamer de aansluiting voor de wasmachine te vinden, deze kan ook in de bergkast in de keuken geplaatst worden. Vanuit de hal is er ook toegang tot de separate toiletruimte.

De slaapkamer:
Het appartement heeft 2 ruim bemeten slaapkamers. De grootste is gelegen aan de voorzijde van de woning en is ca. 12 m² groot. De 2e slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde en is ca. 11 m² groot. Deze kamer geeft naast toegang tot de badkamer en ook toegang tot het balkon. Deze kamer zou ook bij de woonkamer betrokken kunnen worden of ideaal zijn als werkkamer.

Het balkon:
Het balkon is ca. 7 m² groot en gesitueerd op het westen, de fijne afmetingen en zonligging maken dat u hier een heerlijk zitje kunt creëren. Daarnaast heeft u door de hoekligging van het appartement aan 2 zijdes volledig vrij zicht. Voor zowel de woonkamer als op het balkon is zonwering aanwezig.

Overige bijzonderheden:
• De VvE heeft de lift en het schilderwerk in 2018 vernieuwd.
• Wanneer u een appartement koopt bent u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De stukken van deze vereniging zijn digitaal bij ons kantoor verkrijgbaar. De servicekosten bedragen € 120,61 per maand.
• Koper is bekend dat het pand een voormalige huurwoning is. Verkoper heeft koper gemeld de woning zelf nooit te hebben bewoond en dus niet kan informeren over mogelijke gebreken van de woning. Dit risico is voor koper en daar is in de koopsom rekening mee gehouden. Koper heeft de mogelijkheid om voor zijn rekening een bouwkundige keurig te laten uitvoeren. Deze keuring dient plaats te vinden voor ondertekening van de koopovereenkomst doch uiterlijk binnen één week na mondelinge overeenkomst.
• Koper aanvaardt de milieukundige toestand en eventuele aanwezigheid van asbest alsmede de gevolgen van door huurders achtergelaten vloerbedekking. Koper kan nimmer verkoper voor eventuele gevolgen van de milieukundige toestand aanspreken en vrijwaart verkoper voor alle aanspraken dienaangaande.
• Bij overeenstemming zal er een koopovereenkomst conform NVM-model opgemaakt worden, aangevuld met een aantal specifieke clausules (model is op kantoor aanwezig);
• Het transport van de woning zal plaatsvinden bij notariskantoor van Agt + Dussel Notarissen, Brainpark 1 gebouw Trias 2, K.P. van der Mandelelaan 100 te Rotterdam, Postbus 4121, 3006 AC Rotterdam, tel. 010-2425400 fax 010-2425450, mail zegers.karenina@vadnot.nl, www.vadnot.nl.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Kenmerken

Koopprijs € 299.000,- k.k.
Datum invoer 138 dagen geleden
Woonoppervlakte 74 m2
Aantal kamers 3
Energieklasse A

Media

Overdracht

Koopprijs € 299.000,- k.k.
Datum invoer 138 dagen geleden
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouw

Bouwvorm Bestaande bouw
Bouwjaar 1989
Dak type Plat dak

Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte 74 m2
Oppervlakte externe bergruimte 7 m2
Inhoud 208 m3

Indeling

Aantal woonlagen 1
Aantal kamers 3
Aantal badkamers 1
Badkamervoorzieningen Douche, Wastafel, Wasmachineaansluiting
Aantal woonlagen 1
Voorzieningen Gedeeltelijk gestofferd

Energie

Energieklasse A
Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Soorten warm water CV ketel

Buitenruimte

Liggingen In woonwijk, Vrij uitzicht
Tuintypen Geen tuin

Schuur / berging

Totaal aantal 1
Voorzieningen Voorzien van elektra

Garage

Soorten Geen garage

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten Openbaar parkeren

Heeft u interesse?

Laat uw gegevens bij ons achter.

Heeft u vragen?

Vergelijkbaar in de buurt

Back To Top