Skip to content

Alphen aan den Rijn Stadhoudersplein 13

Bieden vanaf: € 200.000,= k.k.

Centraal gelegen modern appartement ca. 47m2 met een extra eigen inpandige berging

Op de 1e verdieping van ‘De Stadhouder’ is een modern, energiezuinig en goed onderhouden appartement gelegen met huisnummer 13. Het voormalige kantoorgebouw is in 2005 her ontwikkeld tot een modern appartementengebouw met een actieve Vereniging van Eigenaren. In het appartement treft u een woonkamer, open keuken, slaapkamer, separate toiletruimte, badkamer en een wasruimte. Op de 1e verdieping van het complex treft u tevens uw privé berging.

Alvast binnenkijken: https://youtu.be/6quDtt0r8fY

Stadhoudersplein 13 :
• Ruime woonkamer met Frans balkon
• Moderne open keuken met inbouwapparatuur
• Separate toiletruimte
• Extra ruime berging met was-/stookruimte
• Externe geïsoleerde berging recht tegenover het appartement!
• Energiezuinig met o.m. WTW installatie en energielabel A

Het complex is gelegen op een zeer gunstige locatie, zo is het enkele minuten lopen naar winkelcentrum De Baronie. Hier treft u verschillende supermarkten, vers winkels, eetgelegenheden én de Rijnhaven met de jachthaven. Ook het centrum van Alphen aan den Rijn is maar enkele minuten lopen. Hier treft u een nog groter aanbod aan winkels, maar ook horecagelegenheden en kledingwinkels. Dan is er ook nog bijna voor de deur een directe busverbinding tussen Schiphol en het station van Alphen, vanuit hier zijn alle grote steden toegankelijk. Gaat u liever met de auto? Dan zijn de verbindingswegen de N11 en N207 ook dichtbij.

Wonen aan het Stadhoudersplein…
…is wonen op loopafstand van De Baronie, het centrum van Alphen aan den Rijn én het Bospark.

De indeling is als volgt:

De begane grond:
Voor het appartementencomplex is er de gelegenheid uw auto vergunningsvrij te parkeren op het terrein van de VvE. We komen vervolgens bij de afgesloten entreehal met het bellentableau, de postbussen, de lift, het trappenhuis en de algemene fietsenstalling. Dit appartement beschikt daarnaast ook nog over een privé berging tegenover de woning op de 1e verdieping. Deze berging is geisoleerd en voorzien van elektra.

Het appartement:
Op de 1e verdieping aangekomen bereiken we middels de corridor de voordeur van het appartement. Vanuit deze hal heeft u toegang tot alle kamers van het appartement. De meterkast van het appartement is toegankelijk vanuit de corridor.

De woonkamer:
Vanuit de hal kom u in de ruime woonkamer van ca. 21 m2. De woonkamer strekt over de gehele lengte van het appartement. De openslaande deuren aan de achterzijde van de woonkamer laten overvloedig daglicht binnen en versterken de lichte sfeer in de woonkamer. Tevens strekt door het gehele appartement een drempelloze eiken vloer welke zorgt voor een naadloze overgang tussen de verschillende kamers.

De keuken:
Aansluitend aan de woonkamer treft u de open keuken. De keuken is uitgevoerd in een rechte opstelling met witte kastfronten, een donker composiet werkblad en een speels met glas mozaïek betegelde muur. Door de vele kasten beschikt u over veel opbergruimte.
De keuken is voorzien van de navolgende inbouwapparatuur:
• Koel-/vriescombinatie
• 4-pits gaskookplaat
• Afzuigkap
• Combimagnetron/-oven

De badkamer & separate toiletruime:
De smaakvolle badkamer is volledig betegeld met een witte wandtegel en een witte vloertegel. Er is een douchecabine, mechanische ventilatie, een strak wit wastafelmeubel met lade en een bijpassende spiegel. Direct naast de badkamer is de separate toiletruimte met het toilet en een fonteintje.

De slaapkamer:
Het appartement beschikt over 1 slaapkamer. De slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van het appartement en heeft een oppervlakte van ca. 7 m2.

Overige bijzonderheden:
• Wanneer u een appartement koopt bent u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De stukken van deze vereniging zijn digitaal via ons kantoor verkrijgbaar.
De servicekosten voor het appartement bedragen € 70,20 per maand. De servicekosten voor de berging bedragen € 7,71.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top