Skip to content

Alphen aan den Rijn Sperwerstraat 16

Een maisonnette woning van ca. 79 m² groot met 2 riante slaapkamers en een balkon op het zuiden aan de rand van het centrum van Alphen aan den Rijn

Alvast binnen kijken: https://youtu.be/AP1NZSiwnKQ

De maisonnette woning van ca. 79 m² die wij u aanbieden is gelegen in een kleinschalig complex aan Sperwerstraat en ligt op steenworpafstand van het stadshart van Alphen aan den Rijn. Om de hoek treft u het gezellige Thorbeckeplein met de tweewekelijkse versmarkt, een zeer divers winkelaanbod en horecagelegenheden met gezellige terrassen aan het water. Bovendien wordt er momenteel hard gewerkt aan de uitstraling van Alphen aan den Rijn, zo wordt het centrum met o.m. overdekt winkelcentrum ‘De Aarhof’ in een modern jasje gestoken.
Ook gaat u wonen op loopafstand van sportpark ‘De Bijlen’ en recreatiegebied ‘Park Zegersloot’, waar u verschillende sportverenigingen treft of een wandeling door de natuur kunt maken.
Tevens bereikt u binnen enkele autominuten de uitvalswegen richting de grote steden van de Randstad en met 6 á 7 min. fietsen bent u op het NS-station.

Wat u kunt verwachten van de Sperwerstraat 16:
• Een ideale ligging aan de rand van het stadscentrum van
Alphen aan den Rijn
• Een riante en lichte woonkamer
• Een afsluitbare keuken aan de voorzijde
• 2 (voorheen 3) ruim bemeten slaapkamers op de 1e verdieping
• Een grote badkamer met een bad met douchegelegenheid
• Een ruim balkon op het zuiden
• Een (fietsen)berging van 7 m² groot
• Kunststofkozijnen met triple HR+++ glas

Wonen aan de Sperwerstraat, is wonen nabij het hart van Alphen aan den Rijn! Hier treft u terrassen langs het water en een divers winkelaanbod. Daarnaast vindt u voor ontspanning ook recreatie- en sportparken in de nabije omgeving.

De indeling is als volgt:
De begane grond:
Aan beide zijden van het kleinschalige appartementencomplex heeft u toegang tot een trappenhuis. Via deze weg heeft u toegang tot de 1e verdieping, hier bevindt zich het appartement.

Het appartement:
U betreedt de woning in een lange entreehal met de mogelijkheid voor een garderobe. Vanuit de entreehal heeft u toegang tot de woonkamer, de keuken, de op maat gemaakte trapkast en de trapopgang naar boven. In de trapkast zijn de meterkast en aansluitingen voor de wasmachine gesitueerd.

De woonkamer:
Via de hal komt u binnen in de woonkamer van ca. 25 m² groot. Wat gelijk opvalt is de prachtige lichtinval in de woonkamer, dit komt door een grote raampartij aan de achterzijde. Verder is de woning voorzien van inbouwspots en een donkere laminaatvloer. De fijne afmetingen maken dat u hier voldoende ruimte heeft voor een zit- en eethoek.

De keuken:
De afsluitbare keuken is aan de voorzijde van het appartement gelegen en is ruim bemeten. De keuken is deels betegeld en de riante U-opstelling zorgt voor veel werkruimte. Daarnaast is er veel bergruimte boven en onder het werkblad. Een raampartij aan de voorzijde zorgt voor een natuurlijke lichtinval en de mogelijkheid natuurlijk te ventileren. Tevens is de keuken de opstelplaats van de cv-ketel.

De keuken is voorzien van de navolgende inbouwapparatuur
• 4-pits gaskookplaat
• Afzuigkap
• Vaatwasser

De 1e verdieping
Middels de trapopgang in de entreehal bereikt u de overloop van de 1e verdieping. Vanaf de overloop heeft u toegang tot een extra kast boven de trap, de 2 slaapkamers en de badkamer. Het balkon is toegankelijk middels de slaapkamer aan de achterzijde.

De badkamer:
De badkamer is gesitueerd in het midden van de verdieping en is in zijn geheel betegeld. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel met verlichting, het 2e toilet en een riant hoekbad met douchemogelijkheid.

De slaapkamers:
Vanaf de overloop heeft u toegang tot de slaapkamers. De 1e slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is ca. 13 m² groot. Ook zijn er in deze slaapkamer grote raampartijen en een loopdeur met glas naar het balkon, ook hier zijn alle kozijnen van kunststof met triple glas. De 2e slaapkamer is eveneens ca. 13 m² groot en ligt aan de voorzijde van de woning. Van deze slaapkamers zou u op eenvoudige wijze 2 kamers kunnen maken.

Het balkon:
Het balkon bevindt zich aan de achterzijde van het appartement en is toegankelijk via de grootste slaapkamer. De 4 m² geeft u de mogelijkheid hier een leuke zitgelegenheid te creëren. Daarnaast ligt het balkon op het zuiden en kunt u hier dus van veel zonuren genieten.

Wanneer u een appartement koopt bent u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De stukken van deze vereniging zijn digitaal via ons kantoor verkrijgbaar.
De servicekosten bedragen € 75,- per maand.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top