Skip to content

Alphen aan den Rijn Schelfhorst 7a

Een appartement van ca. 48 m² woonoppervlakte op loopafstand van winkelcentrum de Herenhof

Het appartement aan de Schelfhorst 7A, is gelegen in de groene ‘Horstenbuurt’. De wijk kenmerkt zich door zijn ruime opzet, vele groenvoorzieningen en speeltuintjes. Het appartement biedt je ca. 48 m² woonoppervlakte en beschikt over een ruime slaapkamer. Daarnaast beschikt de woning over o.a. een balkon welke toegankelijk is via een schuifpui en een eigen (fietsen) berging op de begane grond. De ligging biedt veel mogelijkheden. De woning heeft namelijk alles wat je nodig hebt op loopafstand. Om te beginnen is het nabij gelegen winkelcentrum ‘de Herenhof’ een gemak op zich, hier bevinden zich diverse verswinkels en supermarkten. Naast dit winkelcentrum zijn ook verschillende basis- en middelbare scholen in de buurt te vinden en het zwembad de Aquarijn. De bereikbaarheid is goed te noemen met op loopafstand directe busverbindingen naar Schiphol, het NS station en centrum van Alphen aan den Rijn. Met de auto ben je met een vogelvlucht op de N207 en de N11, zo ben je snel in alle grote steden in de Randstad.

De Schelfhorst 7A in een vogelvlucht:
• Ruime woonkamer met een open keuken
• Een balkon met glazen schuifpui
• Ruime slaapkamer met aansluitend een badkamer
• Eigen (fietsen) berging op de begane grond
• Energielabel B

Wonen aan de Schelfhorst…
…is wonen in de Horstenbuurt. Kenmerkend voor deze buurt is de groene opzet met diverse wandelpaden, bruggetjes en singels langs het Dijkslootpad, met verbinding naar recreatie gebied Park Zegersloot. Daarnaast is de Herenhof met diverse verswinkels en supermarkten dichtbij.

De indeling is als volgt:
De begane grond:

Rondom het complex is vergunningsvrije parkeergelegenheid. Via de overdekte entree kom je bij de portiek met hier het bellenbord en de brievenbussen. Via een keurige gezamenlijke entree bereik je de trap naar de 2e verdieping, hier is het appartement gelegen.
Ook zijn vanaf de begane grond de eigen (fietsen) bergingen toegankelijk.

Het appartement:
Een nette overdekte galerij brengt je naar de voordeur van het appartement. Je komt binnen in een lange entreehal met hier de mogelijkheid voor een kapstok. Ook heb je toegang tot bijna alle ruimten in dit appartement, te weten; de slaapkamer, het apart gelegen toilet, de cv-/meterkast en de woonkamer met de open keuken.

De woonkamer:
Je komt binnen in een grote woonkamer van ca. 25 m² met hier ook de open keuken. De fijne lengte- en breedtematen geven je verschillende mogelijkheden bij het indelen van de ruimte. Aan de achterzijde van de woonkamer bevinden zich een grote raampartij en een schuifpui met glas naar het balkon, zo geniet je van een fijne natuurlijke lichtinval

De keuken:
De keuken is uitgevoerd met een eenvoudig keukenblok in een rechte opstelling, met bergruimte boven en onder het werkblad.

De badkamer & het toilet:
Vanuit de slaapkamer bereik je de nette geheel betegelde badkamer. In de badkamer zijn een douche, een wastafel en een spiegel met planchet aanwezig. Verder bevinden zich hier de aansluitingen voor de wasmachine. Vanuit de entreehal heb je toegang tot het apart gelegen toilet.

De slaapkamer:
De slaapkamer is ca. 11 m² groot en biedt voldoende plaats voor een groot tweepersoonsbed en garderobe kasten. De raampartijen zijn voorzien van ventilatieroosters. Verder is er toegang tot de badkamer vanuit de slaapkamer.

Het balkon:
Aan de achterzijde van de woonkamer heb je doormiddel van een glazen schuifpui toegang tot het balkon. Het balkon is ca. 4 m² groot en biedt je de ruimte een zitje te creëren.

Overige bijzonderheden:
• Wanneer u een appartement koopt bent u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De stukken van deze vereniging zijn digitaal bij ons kantoor verkrijgbaar. De servicekosten voor het appartement bedragen € 108,31 per maand. De servicekosten voor de berging bedragen € 10,83.
• Koper is bekend dat het pand een voormalige huurwoning van Woonforte is. Verkoper heeft koper gemeld de woning zelf nooit te hebben bewoond en dus niet kan informeren over mogelijke gebreken van de woning. Dit risico is voor koper en daar is in de koopsom rekening mee gehouden. Koper heeft de mogelijkheid om voor zijn rekening een bouwkundige keurig te laten uitvoeren. Deze keuring dient plaats te vinden voor ondertekening van de koopovereenkomst doch uiterlijk binnen één week na mondelinge overeenkomst.
• Voor de overdracht is een vaste projectnotaris aanwezig te weten notariskantoor Kroes & Partners te Alphen aan den Rijn
• Huurders van Woonforte die hun huurwoning achterlaten hebben voorrang ten opzichte van een ieder en verkrijgen een korting van € 5000,- op de koopsom.
• Als u de woning koopt gaat u akkoord met een zelfbewoningsverplichting. De zelfbewoningsverplichting houdt in dat u de woning koopt om zelf te bewonen (of u koopt het voor een eerstegraads familielid). Bij doorverkoop bent u als eigenaar verplicht om de zelfbewoningsplicht op te leggen aan een opvolgende koper (kettingbeding). Alle toekomstige eigenaren dienen de woning dus zelf te bewonen (of eerstegraads familie).
• Als u de woning koopt met de korting van € 5000,- die u als huurder van Woonforte krijgt, dan gaat u akkoord met een verblijvingsbeding. Het verblijvingsbeding houdt in dat u de woning voor minimaal 3 jaar in eigendom dient te houden. In de eerste 3 jaar blijft u er zelf wonen (of eerstegraads familie) en kunt u de woning niet boetevrij verkopen. Koopt u de woning zonder de eerder genoemde korting, dan geldt er geen verblijvingsbeding.
• Woonforte behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top