Skip to content

Alphen aan den Rijn Saffierstraat 31

Royaal en NIEUW gerenoveerd appartement van ca. 120 m² met prachtig weids uitzicht over de Zegerplas en het omliggende groen vanaf de 6e verdieping.

Alvast binnenkijken: https://youtu.be/X5OSxoe_M90

De ligging van dit appartementencomplex is werkelijk uniek! Direct gelegen aan de Zegerplas met een vrij uitzicht over de achtergelegen groenstrook en het water. Het ruime 4/5-kamer appartement dat wij u aanbieden beschikt o.m. over een rijkelijk verlichte woonkamer met aansluitend een extra zijkamer en 3 grote slaapkamers. Tevens is het originele verwarmingssysteem vervangen door een energiezuinige methode waarbij restwarmte hergebruikt wordt en u een flinke reductie op de elektra rekening oplevert. Milieuvriendelijk en energiezuinig! Het 120 m² grote appartement wat wij u aanbieden is gelegen op de 6e verdieping, in de 1e van de 3 torens en beschikt over een aparte (fietsen)berging op de begane grond. Daarnaast is het volledige appartement recentelijk vernieuwd. Zo is er een riante hoekkeuken geplaatst, een prachtige vloer met hoge plinten, strak stucwerk aangebracht, zijn er mooie nieuwe deuren met nieuw deurbeslag geplaatst, is het sanitair vernieuwd en zijn alle binnen kozijnen geschilderd.

Graag lichten wij alvast enkele kenmerken aan u toe:
• Het volledige appartement is recent voorzien van strak stucwerk
• In het hele appartement ligt een mooie nieuwe houtlook laminaatvloer, met hoge witte plinten
• Er zijn strakke nieuwe deuren met nieuw RVS deurbeslag geplaatst
• Alle binnen kozijnen zijn recent geschilderd
• Ruime woonkamer (30 m²) en zij-/eetkamer (17 m²) met een prachtige lichtinval en weids uitzicht over de Zegerplas
• Een riante afsluitbare keuken met een nieuwe keuken in een hoekopstelling
• Een prachtige recent vernieuwde badkamer en een gescheiden toiletruimte met dezelfde mooie afwerking
• Woning breed balkon op het zuidoosten
• 3 grote slaapkamers met mogelijkheid tot 4 slaapkamers
• Een fietsen berging van ca. 7 m² groot op de begane grond

Op loopafstand winkelcentrum de Ridderhof met diverse verswinkels en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen, tevens ook het volgroeide recreatiepark ‘Zegersloot’ met uiteenlopend aanbod van wandel-/fietspaden, horecaondernemingen en watersport mogelijkheden. De bereik- baarheid van de Saffierstraat is uitstekend te noemen een bushalte richting o.m. Schiphol en uitvalswegen N11/N207 richting de grote steden om de hoek. Op slechts enkele minuten fietsafstand bereikt u het bruisende, reeds vernieuwde centrum van Alphen aan den Rijn met een groot winkelaanbod, theater, bioscoop en vele horecagelegenheden.

Wonen aan de Saffierstraat…
…is wonen aan het recreatiepark “Zegersloot” waarop u evengoed prachtig zicht heeft.

De indeling is als volgt:
De begane grond:

Via het grote parkeerterrein aan de voorzijde van het complex krijgt u toegang tot de afgesloten entree met de intercominstallatie en de brievenbussen. De entree is in 2017 volledig vernieuwd en gemoderniseerd. Hier kunt u middels de lift of het trappenhuis de bovengelegen etages bereiken. Het appartement bevindt zich op de 6e verdieping. Ook heeft u op de begane grond toegang tot de (fietsen)berging van ca. 7 m² groot.

Het appartement:
Via het trappenhuis en de lift is de 6e verdieping met toegangsdeur van het aangeboden appartement bereikbaar. De ontvangsthal met belinstallatie beschikt over de mogelijkheid voor een garderobe en geeft u toegang tot de woonkamer en de afsluitbare keuken. Vanuit een centraal gelegen hal zijn de andere ruimtes toegankelijk. Het hele appartement is recentelijk voorzien van strak stucwerk, een houtlook laminaatvloer en witte plinten. Dit valt direct op bij binnenkomst. Daarnaast zijn alle kozijnen geschilderd en zijn er mooie deuren met nieuw RVS deurbeslag geplaatst.

De woonkamer:
De woonkamer ligt aan de achterzijde van het appartement en is gericht op de prachtige, natuurrijke omgeving met als eyecatcher het uitzicht over de Zegerplas. De strak gestucte lichte wanden en plafonds zorgen voor een ruimtelijk en licht geheel. Naast de woonkamer ligt een extra zijkamer met toegang tot het balkon, de ruimtes hebben een open verbinding. De zijkamer vergroot de 30 m2 grote woonkamer met een extra ca. 17 m² aan woonoppervlakte. De ruimte leent zich uitstekend als eetkamer of werkruimte. Ook kunt u de ruimte afsluiten en een 4e slaapkamer realiseren.

De keuken:
De afsluitbare keuken ligt aan de voorzijde van het appartement en is vernieuwd. De riante hoekopstelling is uitgevoerd met lichte kastfronten en een donker werkblad. In de keuken zijn grote raampartijen aanwezig die zorgen voor een natuurlijke verlichting en leuk zicht op de buurt. Ook is er een ventilatierooster aanwezig, hierdoor kan de ruimte natuurlijk worden geventileerd.

De keuken is voorzien van de navolgende inbouwapparatuur:
• Combimagnetron
• Koel-/vriescombinatie
• Vaatwasser
• Inductiekookplaat
• Recirculatie afzuigkap

De badkamer & de toiletruimte:
Vanuit de tussen hal heeft u toegang tot de vernieuwde badkamer. De prachtige badkamer is geheel betegeld met een moderne betonlook tegel. Er zijn een riante inloopdouche met een glazen scheidingswand, een dubbele wastafelmeubel en een spiegel aanwezig. De toiletruimte is, net als de badkamer, volledig vernieuwd. De toiletruimte is deels betegeld met dezelfde betonlook tegels, met daarboven strak gestuukte wanden. Er is een vrij hangend wandcloset en een fonteintje aanwezig.

De slaapkamers:
Dit riante appartement beschikt over 3 ruim bemeten slaapkamers. De hoofdslaapkamer is toegankelijk vanuit de woonkamer en is ca. 16 m² groot. De andere 2 slaapkamers van ieder 9 m² groot zijn toegankelijk vanuit de tussen hal. Door het doorbreken van de tussen wand zou 1 extra grote slaapkamer te realiseren zijn. De 3 slaapkamers zijn net als de keuken voorzien van aluminium draai- en kiepramen en een brede ventilatieroosters.

Inpandige berg-/wasruimte:
Vanuit de tussenhal heeft u toegang tot een praktische inpandige berging van ca. 5 m² groot. In deze berging treft u de aansluitingen voor de wasmachine en eventueel een droger.

Het balkon:
Het appartement beschikt over een woning breed balkon op het zuidoosten met een schitterend uitzicht over de Zegerplas en de omgeving. De buitenruimte is toegankelijk via een deur in de zijkamer bij de woonkamer.

Omgeving Zegersloot:
De Saffierstraat grenst direct aan de Zegerplas. De Zegerplas vormt het hart van recreatiegebied Zegersloot. Dé plek voor Alphenaren om te genieten van rust, groen, water én gezellige dag horeca. Voor de actieve recreant is er een golfbaan, een onderwater duikpark met scheepswrakken, een waterskibaan en zijn ook diverse Alphense sportverenigingen in het gebied Zegersloot gevestigd. Uiteraard kunt u ook heerlijk wandelen-/fietsen en zelfs paardrijden over de kilometerslange wandel-, fiets- en ruiterpaden. Voor kinderen is er een grote kinderboerderij, een dag camping en een recreatiestrand met speeltuinen. Bezoekers centrum de Veenweide geeft meer informatie over de diversiteit in flora en fauna. Dichtbij het bezoekers centrum treft u een weide waar loslopende Galloway runderen grazen. Het recreatie gebied is de laatste jaren door de Gemeente Alphen aan den Rijn flink gerenoveerd met o.m. informatieborden, een nieuw recreatiestrand, een wandelvlonder door het water, herinrichting van de dag camping, een onderwaterpark voor duikers en verbetering van wandel- en fietspaden inclusief de verlichting.

Overige bijzonderheden:
• Wanneer u een appartement koopt bent u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De stukken van deze vereniging zijn digitaal via ons kantoor verkrijgbaar.
De servicekosten bedragen € 292,56 per maand.
• Het voorschot voor stookkosten wordt bepaald aan de hand van persoonlijk gebruik.
• Koper is bekend dat het pand een voormalige huurwoning is. Verkoper heeft koper gemeld de woning zelf nooit te hebben bewoond en dus niet kan informeren over mogelijke gebreken van de woning. Dit risico is voor koper en daar is in de koopsom rekening mee gehouden. Koper heeft de mogelijkheid om voor zijn rekening een bouwkundige keurig te laten uitvoeren. Deze keuring dient plaats te vinden voor ondertekening van de koopovereenkomst doch uiterlijk binnen één week na mondelinge overeenkomst.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top