skip to Main Content

Roerdompstraat 30

Alphen aan den Rijn
€ 189.000,- k.k.

Omschrijving

Ruim 3-kamer (voorheen 4) appartement met balkon zuid Gesitueerd aan de rand van het centrum

Aan de rand van het centrum bieden wij een ruim 4-kamer appartement aan. Eén groot voordeel, u kunt het appartement nog helemaal naar eigen wens inrichten. Het appartement is fantastisch licht en volledig voorzien van kunststof kozijnen met isolatie glas.

Hieronder volgt een beknopte omschrijving van het appartement:
• Veel parkeergelegenheid direct voor de deur (vergunning)
• Aan zowel de voor- als de achterzijde een vrij uitzicht
• Er is aan twee kanten een balkon, waarvan 1 op het zuiden
• Ruime woonkamer ruime kamer ensuite welke zich uitstekend leent als eetkamer (voormalige slaapkamer)
• 2 grote slaapkamers
• Dichte keuken met balkonnetje
• Badkamer + aparte toiletruimte
• HR cv-ketel, bouwjaar 2015
• Eigen (fietsen)berging met elektra op de begane grond

De locatie is uitstekend: de woning is gesitueerd in de Vogeltjesbuurt op loopafstand van het stadshart en de leuke horecagelegenheden welke aan ‘Het Nieuwe Haventje’ zijn gerealiseerd. De Vogeltjesbuurt is de afgelopen jaren op verschillende fronten herontwikkeld waardoor dit gebied écht onderdeel uitmaakt van het centrum van Alphen. De ‘Lage Zijde’ van het centrum is nog volop in ontwikkeling en wordt alleen maar leuker, zeker wanneer de nieuwe bibliotheek, De Kroon van Alphen en ‘Het Aarkadekwartier’ klaar zijn. Bovendien bereikt u met de auto met 5 minuten de uitvalsweg N11 en N207. Voor een groene ervaring fietst u binnen 10 minuten in naar recreatiegebied ‘de Zegersloot’ met zijn mooie wandelpaden, een recreatiestrandje, Wet ’n Wild en meer. Dichterbij is het Park Rijnstroom te vinden met wandelpaden, een theater/filmhuis en een restaurant.

Kortom, de faciliteiten en ligging van dit appartement aan de Roerdompstraat, staan garant voor een fijne woonsfeer. U kunt genieten van de vele voorzieningen die het gebied rijk is. Zo wordt op het Thorbeckeplein tweewekelijks de markt gehouden en biedt de nabijgelegen Hooftstraat u veel levendigheid met leuke horecagelegenheden, koffie barretjes en diverse (vers)winkels. Tevens bevindt zich op steenworp afstand het overdekte winkelcentrum ‘De Aarhof’ met een grote diversiteit aan winkels (HEMA, Etos, Blokker etc) en een supermarkt (Albert Heijn).

De indeling is als volgt, de begane grond:
Op de begane grond treft u de centrale entree met postbussen en het bellentableau met videofoon. Tevens bevinden zich hier de bergingen van de appartementen en de trapopgang. Het appartement is voorzien van een videofoon installatie zodat u kunt zien wie er bij u aanbelt. Middels de trapopgang in de centrale hal bereikt u het portiek op de 2e verdieping met toegang tot het appartement. Vanuit de entree komt u in de ruime hal die toegang biedt tot alle vertrekken. Tevens in de hal een praktische ingebouwde kast. Aan uw rechterhand treft u de woonkamer, welke aan de achterzijde van het appartement gesitueerd is.

De woonkamer:
De woonkamer is bijna 7 meter breed en hierdoor heerlijk ruim. De grote raampartijen op het zuiden zorgen voor een fantastische lichtinval en een leuk uitzicht over de ‘Vogeltjesbuurt’. In de woonkamer is een ingebouwde kast en een rookkanaal aanwezig. Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich aan de rechterzijde de (eet)kamer, dit is een voormalig slaapkamer waarbij de tussenwand is doorgebroken. Hier de toegang tot het eerste balkon met een zonligging op het zuiden, waar u de hele dag van de zon kunt genieten. Balkon toegankelijk vanaf de woonkamer; zonligging: zuid

De keuken:
De afsluitbare keuken ligt aan de voorzijde van het appartement en is toegankelijk vanuit de hal. Hier o.m. een eenvoudig Bruynzeel keukenblok met dubbele spoelbak, de HR cv-ketel en de aan-sluitingen voor de wasmachine. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het 2e balkon (zonligging: noord).

De slaapkamers:
Vanuit de hal heeft u toegang tot de twee slaapkamers, beide met kunststof raampartijen met draai-/kiepramen. Ook de hoofdslaapkamer is voorzien van een vaste kast.

De badkamer en toilet:
De badkamer is voorzien van douchegelegenheid en een wastafel. Naast de badkamer is het aparte toilet met fonteintje.

Overige bijzonderheden:
– Wanneer u een appartement koopt bent u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De stukken van deze vereniging zijn via ons kantoor digitaal te verkrijgen. De bijdrage voor de actieve VvE bedraagt € 182,50 per maand.
– Koper is bekend dat het pand een voormalige huurwoning is. Verkoper heeft koper gemeld de woning zelf nooit te hebben bewoond en dus niet kan informeren over mogelijke gebreken van de woning. Dit risico is voor koper en daar is in de koopsom rekening mee gehouden. Koper heeft de mogelijkheid om voor zijn rekening een bouwkundige keurig te laten uitvoeren. Deze keuring dient plaats te vinden voor ondertekening van de koopovereenkomst doch uiterlijk binnen één week na mondelinge overeenkomst.
– Koper aanvaardt de milieukundige toestand en eventuele aanwezigheid van asbest alsmede de gevolgen van door huurders achtergelaten vloerbedekking. Koper kan nimmer verkoper voor eventuele gevolgen van de milieukundige toestand aanspreken en vrijwaart verkoper voor alle aanspraken dienaangaande.
– Bij overeenstemming zal er een koopovereenkomst conform NVM-model opgemaakt worden, aangevuld met een aantal specifieke clausules.
– Het transport van de woning zal plaatsvinden bij notariskantoor Van Buttingha Wichers Notarissen te Den Haag

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Kenmerken

Koopprijs € 189.000,- k.k.
Datum invoer 11 dagen geleden
Woonoppervlakte 65 m2
Aantal kamers 4
Energieklasse D

Media

Overdracht

Koopprijs € 189.000,- k.k.
Datum invoer 11 dagen geleden
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouw

Bouwvorm Bestaande bouw
Bouwjaar 1962
Dak type Plat dak

Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte 65 m2
Oppervlakte externe bergruimte 6 m2
Inhoud 205 m3

Indeling

Aantal woonlagen 1
Aantal kamers 4
Aantal badkamers 1
Badkamervoorzieningen Wastafel, Inloopdouche
Aantal woonlagen 1
Voorzieningen Gedeeltelijk gestofferd

Energie

Energieklasse D
Isolatievormen Dubbelglas
Soorten warm water CV ketel

Buitenruimte

Liggingen In centrum, In woonwijk, Vrij uitzicht
Tuintypen Geen tuin

Schuur / berging

Totaal aantal 1
Voorzieningen Voorzien van elektra
Isolatievormen Geen isolatie

Garage

Soorten Geen garage

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten Betaald parkeren, Parkeervergunningen
Parkeren toelichting kosten vergunning centrum € 60,- per jaar

Heeft u vragen?

J. (Joep) Vergunst

06 - 1255 4944
j.vergunst@koppesmakelaardij.nl

T.W.A. (Thomas) van der Ziel

06 - 1368 9247
t.vdziel@koppesmakelaardij.nl

S. (Saskia) Klomp

06 - 5040 8906
s.klomp@koppesmakelaardij.nl

S.J.G. (Anneke) Wille

0172 - 434 561
a.wille@koppesmakelaardij.nl

Vergelijkbaar in de buurt

Back To Top