Skip to content

Alphen aan den Rijn Rembrandtlaan 6

Een ca. 55 m² groot appartement met nog ca. 28 m² extra potentieel aan woonoppervlakte. Nabij het centrum van Alphen aan den Rijn!

Aan de rand van het centrum van Alphen aan den Rijn ligt de Rembrandtlaan 6. Het appartement is gelegen in een kleinschalig appartementen complex met een vriendelijke uitstraling. Aan de voor- en achterzijde van het complex zijn er veel vergunningsvrije parkeerplaatsen. Ook is het complex aan de voorzijde vrij gelegen aan een singel met zicht op de tennisbanen van Nieuwe Sloot, waar in de nabije toekomst fraaie nieuwbouw met woningen gerealiseerd zal worden. Het appartement is gelegen op de 3e woonlaag en beschikt over ca. 55 m² woonoppervlakte. Daarnaast heb je toegang tot een zolderruimte van ca. 28 m² oppervlakte, hier zou woonoppervlakte van gemaakt kunnen worden.

Een klein voorproefje van de Rembrandtlaan 6:
• Een ruime doorzon woonkamer
• Een afsluitbare keuken
• Een badkamer en een aparte toiletruimte
• Openslaande deuren naar het balkon aan de woonkamer, 2e balkon aan de keuken
• 55 m² woonoppervlakte, met nog eens 28 m² potentieel woonoppervlakte

De ligging van het complex is zeer gunstig voor een dynamische bewoner, in de directe nabijheid zijn namelijk veel faciliteiten te vinden. Zo tref je o.a. op ca. 5 min. lopen het levendige stadscentrum van Alphen aan den Rijn, met een divers winkel en horeca aanbod. Ontvlucht je liever de drukte? Aan de andere zijde van de Oranje Nassausingel is sportpark ‘De Bijlen’ en het recreatiegebied Park Zegersloot met de welbekende Zegerplas gelegen, een locatie alwaar iedere Alphenaar met plezier vertoeft.

Wonen aan de Rembrandtlaan…
…is centraal wonen in Alphen aan den Rijn nabij sport-, natuur- en winkelgelegenheid.

De indeling is als volgt:
De begane grond:

Achter en voor het complex zijn voldoende vergunningsvrije parkeerplaatsen. Je komt binnen middels de afgesloten entree, waar we ook de postbussen vinden. Bij binnenkomst heb je de mogelijkheid om naar de onderbouw te gaan waar zich de bergingen bevinden of met de trapopgang omhoog naar het appartement.

Het appartement:
Op de 3e verdieping aangekomen is er toegang tot het appartement. Je stapt binnen in de hal met hier de mogelijkheid voor de kapstok en de meterkast. Ook is er toegang tot de afsluitbare keuken, de slaapkamer, de toiletruimte en de doorzon woonkamer.
?
De woonkamer:
De ruime doorzon woonkamer is ca. 26 m² groot. Dankzij de fijne lengte- en breedtematen is er voldoende ruimte voor een zit- en eethoek. Ook is er extra opbergruimte in de vorm van een vaste kast. Aan de voorzijde van het appartement grote raampartijen en openslaande deuren naar het balkon. Met mooi weer kunnen de deuren heerlijk open gezet worden, zo heb je ook prachtig zicht op het voor gelegen groen. Aan de achterzijde van de woonkamer bevindt zich de trap naar de zolder. En onder de trap is veel opbergruimte in de kast.
?
De keuken:
De keuken bevindt zich aan de achterzijde van het appartement en is grotendeels betegeld. In de keuken staat een wit keukenblok met bijpassende bovenkasten. Verder is er vanuit de keuken toegang tot de badkamer en het 2e balkon. Dit balkon is gesitueerd op het zuidwesten en kijkt uit over het achter gelegen parkeerterrein. In de keuken zijn ook de aansluiting van de wasmachine.

De badkamer & het toilet:
De badkamer is bereikbaar via de keuken en de woonkamer. De badkamer is neutraal betegeld en beschikt over een douchegelegenheid en een wastafel. Daarnaast is er een klein raam aanwezig, hierdoor kan de ruimte natuurlijk geventileerd worden. Vanuit de hal is de apart gelegen toiletruimte bereikbaar.

De slaapkamers:
Het appartement beschikt over 1 slaapkamer, deze is gelegen aan de voorzijde van het appartement. De slaapkamer heeft een oppervlakte van ca. 10 m². De slaapkamer beschikt over een grote raampartij en een vaste kast.
?
De balkons:
Het appartement beschikt over 2 balkons, het balkon aan de achterzijde heeft een zonliggingen op het zuidwesten en is toegankelijk via de keuken. Het andere balkon kijkt uit over het voorgelegen groen en is toegankelijk via de openslaande deuren in de woonkamer.

De zolderverdieping:
Via de trap in de woonkamer is de zolderverdieping toegankelijk. De complete zolder biedt je ca. 28 m² potentieel woonoppervlak. De zolder is nu verdeeld in 3 ruimten. Eventueel kunt u de 2e verdieping gebruiken door het plaatsen van een dakkapel.
?
Overige bijzonderheden:
• Wanneer u een appartement koopt bent u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De stukken van deze vereniging zijn digitaal bij ons kantoor verkrijgbaar. De servicekosten voor het appartement bedragen € 111,58 per maand. De servicekosten voor de berging bedragen € 13,95 per maand.
• Koper is bekend dat het pand een voormalige huurwoning van Woonforte is. Verkoper heeft koper gemeld de woning zelf nooit te hebben bewoond en dus niet kan informeren over mogelijke gebreken van de woning. Dit risico is voor koper en daar is in de koopsom rekening mee gehouden. Koper heeft de mogelijkheid om voor zijn rekening een bouwkundige keurig te laten uitvoeren. Deze keuring dient plaats te vinden voor ondertekening van de koopovereenkomst doch uiterlijk binnen één week na mondelinge overeenkomst.
• Voor de overdracht is een vaste projectnotaris aanwezig te weten notariskantoor Kroes & Partners te Alphen aan den Rijn
• Als u de woning koopt gaat u akkoord met een zelfbewoningsverplichting en een verblijvingsbeding. Het verblijvingsbeding houdt in dat u de woning voor minimaal 3 jaar in eigendom dient te houden. In de eerste 3 jaar blijft u er zelf wonen (of eerstegraads familie) en kunt u de woning niet boetevrij verkopen. De zelfbewoningsverplichting houdt in dat u de woning koopt om zelf te bewonen (of u koopt het voor een eerstegraads familielid). Bij doorverkoop bent u als eigenaar verplicht om de zelfbewoningsplicht op te leggen aan een opvolgende koper (kettingbeding). Alle toekomstige eigenaren dienen de woning dus zelf te bewonen (of eerstegraads familie).
• Huurders van Woonforte die hun huurwoning achterlaten hebben voorrang ten opzichte van een ieder en verkrijgen een korting van € 5000,- op de koopsom.
• Woonforte behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top