Skip to content

Alphen aan den Rijn Raafstraat 80

Te huur modern 2-kamer appartement op de 3e verdieping met:
• een luxe keuken met o.m. een 5 pits gasfornuis
• een ruime woonkamer met diverse indelingsmogelijkheden
• een royaal balkon op het zuiden
• een drempelloos gelegde laminaatvloer & strak gestuukte wanden
• een gemoderniseerde badkamer met bad en toilet

De woning is aan de rand van het centrum van Alphen aan den Rijn gesitueerd, alwaar in deze periode veel nieuwbouw ontwikkeld wordt. De buurt wordt modern en krijgt een fraaie uitstraling. Het appartement is gelegen op loopafstand van winkels, horeca, een haventje en goede open-baarvervoer voorzieningen. Ook uitvalswegen naar de grote steden in de Randstad zijn direct binnen handbereik.

Naast de fraaie afwerking en moderne details is dit appartement. Daarnaast is de hele woning voorzien van kunststof kozijnen met draai-/kiepramen en dubbelglas. Het appartementencomplex is in 2014 aan de zuidgevel voorzien van een volledig nieuwe geïsoleerde gevel.

De indeling is als volgt:
De begane grond: De centrale hal met de brievenbussen, het bellentableau en de trapopgang naar de verdiepingen. Op de begane grond bevinden zich tevens de fietsenbergingen.

Het appartement:
Middels de trapopgang in de centrale hal bereikt u de entree van het appartement op de 3e verdie-ping. Vanuit de entree komt u in de ruime hal die toegang biedt tot alle vertrekken.
De woonkamer is ruim van afmeting en biedt toegang tot onder meer het balkon op het zuiden. In de woonkamer is eveneens een apart eetgedeelte aanwezig. Kortom een woonkamer met diverse indelingsmogelijkheden. Het gehele appartement is voorzien van een drempelloos gelegde lami-naatvloer en strak gestuukte wanden en plafonds.

De keuken is uitgevoerd met lichte fronten en een antraciet kunststof werkblad. De keuken is uit-gevoerd met de volgende (inbouw) apparatuur:
• een koel-/ vriescombinatie
• een RVS 5-pits gasfornuis
• een RVS afzuigkap
• een combimagnetron
• een vaatwasser

In de keuken is er tevens een deur aanwezig die toegang biedt tot het balkon aan de voorzijde. Door de aanwezigheid van deze deur en het raam is er een prettige lichtinval in de keuken. Aan-grenzend aan de keuken bevindt zich een openruimte met de mogelijkheid voor een gezellige ontbijthoek. Tevens in deze ruimte de opstelplaats voor de wasmachine en droger. De badkamer is bereikbaar vanuit de hal en is voorzien van een ligbad en een wastafelmeubel met lades. De badkamer is uitgevoerd in een neutrale kleurstelling. Ook bevindt zich in de badkamer het toilet.

Vanuit de hal heeft u toegang tot de ruime slaapkamer. Deze slaapkamer is gesitueerd aan de voor-zijde (de koele noordzijde) van het appartement en biedt een prettige lichtinval door de grote raam-partij. In de slaapkamer is een inbouwkast/nis aanwezig die zorgt voor een extra opbergruimte.

Het appartement beschikt over 2 balkons, aan zowel de voor- en achterzijde. De balkons zijn bereikbaar vanuit de woonkamer en de keuken. Het balkon aan de achterzijde, welke vanuit de woonkamer te bereiken is, is gesitueerd op het zuiden. Hier kunt u dus heerlijk de gehele dag van de zon genieten.

Huurvoorwaarden
De inkomenseis is 3 x maandhuur = netto salaris of 4 x maandhuur = bruto salaris.
Hierbij mag, indien geval van een tweede inkomen van partner, het hoogste inkomen volledig meegenomen worden en het laagste voor de helft.

Aan te leveren stukken
Geïnteresseerden moeten altijd de volgende documenten aanleveren:
– Kopie geldig legitimatiebewijs
– Kopie van 3 recente loonstrookjes, op één volgende loonstroken
– Bankafschrift of print screen van bankrekening waar salaris op vermeld staat
– Recente werkgeversverklaring, niet ouder dan 3 maanden
– Recente verhuurdersverklaring/ hypotheekhouders verklaring, niet ouder dan 3 maanden
– Inschrijfformulier
– Bij definitieve verhuur uittreksel BRP (voorheen GBA)

Bent u zelfstandig ondernemer, dan geldt:
– Kopie geldig legitimatiebewijs
– Jaarrekening van de afgelopen 3 jaar
– Kopie uittreksel Kamer van Koophandel
– Accountantsverklaring
– Recente verhuurdersverklaring/ hypotheekhouders verklaring
– Inschrijfformulier

Gepensioneerden:
– Kopie geldig legitimatiebewijs
– Recent AOW overzicht
– Recent Pensioenoverzicht
– Recent Bankafschrift of print screen van bankrekening waar inkomen op vermeld staat
– Inschrijfformulier

WERKGEVERSVERKLARING
Bij het aanvraagformulier wordt een werkgeversverklaring gevraagd. Deze verklaring dient van re-cente datum te zijn en te zijn ondertekend door uw werkgever. Naast de werkgeversverklaring dient u drie recente loonstroken bij te voegen. Indien u geen werkgever heeft, dient u de meest recente jaaropgave van uw inkomen te overleggen. Zelfstandigen dienen een recente, door accountant of administratiekantoor opgemaakte balans en verlies- en winstrekening over een volledig boekjaar te overleggen. Tevens dient een kopie legitimatiebewijs bijgevoegd te worden.
Zowel de aanvrager als de eventuele partner dienen deze gegevens te verstrekken.

VERKLARING EIGENAAR / BEHEERDER / HYPOTHEEKHOUDERS(S)
In het aanvraagformulier wordt tevens, indien u momenteel een woning huurt, een verklaring van uw huidige verhuurder gevraagd of, indien u een eigen woning heeft, een hypotheekhouders ver-klaring. Ook deze verklaring dient te zijn ingevuld.

HUURPERIODE
De eventueel te sluiten huurovereenkomst geldt voor minimaal 12 maanden.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzonder bepaling:Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenares

Back To Top