Skip to content

Alphen aan den Rijn Poortwachter 29

Bieden vanaf € 325.000,= k.k.

Ruim 3-kamer appartement van ca. 79 m² met een groot balkon op het westen en direct gelegen aan het Weteringpark! We bieden u Poortwachter 29 te koop aan, een mooi gerenoveerd appartement op een fantastische plek! Dit appartementencomplex wordt gekenmerkt door de prachtige ligging aan het Weteringpark. Vanaf het appartement wandelt u eenvoudig het park in. Het 3-kamer appartement beschikt o.a. over een lichte en ruime woonkamer met aangrenzend de keuken, 2 ruime slaapkamers en een zeer riant balkon gelegen op het westen.

Alvast binnenkijken: https://youtu.be/71EYiMfbE_0 

Hierbij alvast wat mooie kenmerken opgesomd:
• Direct gelegen aan het Weteringpark
• Een zeer ruime woonkamer met aangrenzend de keuken
• 2 slaapkamers
• Inpandige berging in de woning
• Luxe nieuwe (2024) badkamer en separate toiletruimte
• Balkon op het westen
• Voldoende vrije parkeerplaatsen in de omgeving
• Een gezamenlijke fietsenberging

De ligging is natuurlijk prachtig! Tegen het Weteringpark aan, een prachtig park met diverse speelgelegenheden voor alle leeftijden. Het park dankt zijn naam aan het naast gelegen ‘Heimanswetering’ waar u in de zomer een duik kunt wagen of uw boot kunt aanleggen in de haven. Ook de dagelijkse voorzieningen zijn niet ver, op enkele minuten fietsen vinden we namelijk het winkelcentrum ‘de Herenhof’. Hier vindt u o.a. drogisterijen, verswinkels en supermarkten. Tevens vindt u hier goede busverbindingen naar onder andere Schiphol en het station en centrum van Alphen aan den Rijn. Tot slot zijn verbindingswegen zoals de N207 snel bereikbaar.

Wonen aan de Poortwachter…
…is wonen in een natuurrijke omgeving met verschillende leuke wandel- en fietsroutes.

De indeling is als volgt:
De begane grond:

Aan de voorzijde van het complex is veel vergunningsvrije parkeergelegenheid waarna u toegang heeft tot de afgesloten entreehal. In deze entreehal bevinden zich de postbussen- en het bellenbord. Na de entreehal zijn de bovengelegen verdieping toegankelijk per lift of trap. Ook de gezamelijke fietsenberging bevindt zich op de begane grond.

Het appartement:
Via de overdekte galerij op de 2e verdieping is het appartement toegankelijk. Bij binnenkomst een ruim opgezette entree met toegang tot de woonkamer met keuken en balkon, de slaapkamers, inpandige berging, badkamer, toilet en de kast met cv-installatie. De meterkast is gelegen aan de galerij, aan de linkerkant van de voordeur.

De woonkamer:
De recent opgeknapte woonkamer met ca. 28 m2 woonoppervlakte is goed indeelbaar door de fijne lengte- en breedtemaat. Grote raampartijen aan de achterzijde zorgen voor een prettige lichttoetreding, ook is er aan de achterzijde een loopdeur naar het balkon gesitueerd. Verder heeft u vanuit de woonkamer toegang tot de keuken.

De keuken:
Vanuit de woonkamer betreedt u de keuken. De prachtige nieuwe vloer is doorgelegd in de keuken, waardoor de ruimtes geleidelijk overlopen. Een keukenblok in een rechte opstelling beschikt over veel bergruimte in de boven- en onderkasten. De keuken beschikt over een afzuigkap en een spoelbak. Een groot raam aan de voorzijde zorgt voor natuurlijk licht in de keuken.

De badkamer & het toilet:
De badkamer is recent geheel gerenoveerd. De badkamer is geheel betegeld in een grijze kleurstelling en voorzien van een dubbele wastafel met meubel, spiegel met verlichting, inloopdouche en design radiator. Tevens beschikt het appartement over een apart gelegen toiletruimte met een fonteintje. De toiletruimte is deels betegeld in dezelfde kleurstelling als de badkamer.

De slaapkamer:
Het appartement beschikt over 2 slaapkamers. De hoofdslaapkamer is aan de achterzijde gelegen en heeft een oppervlakte van ca. 13 m2. Ook biedt deze slaapkamer toegang tot het balkon. De 2e slaapkamer is aan de voorzijde gesitueerd en beschikt over 10 m2 gebruiksoppervlakte. Beide kamers zijn voorzien van raampartijen met ventilatierooster, zo is er natuurlijk licht en de mogelijkheid tot natuurlijk ventilatie. ?

Het balkon:
Het balkon is maar liefst (bijna) 10 m² groot en biedt daardoor voldoende ruimte om een lekkere zithoek te creëren. De zonligging op het westen en het groene uitzicht maken dit zitje nog leuker. Het balkon is vanuit de grote slaapkamer en de woonkamer toegankelijk.

Overige bijzonderheden:
• Wanneer u een appartement koopt bent u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De stukken van deze vereniging zijn digitaal bij ons kantoor verkrijgbaar.
De servicekosten voor het appartement bedragen € 179,94 per maand.
• Koper is bekend dat het pand een voormalige huurwoning van is. Verkoper heeft koper gemeld de woning zelf nooit te hebben bewoond en dus niet kan informeren over mogelijke gebreken van de woning. Dit risico is voor koper en daar is in de koopsom rekening mee gehouden. Koper heeft de mogelijkheid om voor zijn rekening een bouwkundige keurig te laten uitvoeren. Deze keuring dient plaats te vinden voor ondertekening van de koopovereenkomst doch uiterlijk binnen één week na mondelinge overeenkomst.
• Het transport van de woning zal plaatsvinden bij notariskantoor Van Buttingha Wichers Notarissen te Den Haag

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top