Skip to content

Alphen aan den Rijn Paddestoelweg 58

Penthouse appartement van 58 m², gelegen op de bovenste verdieping met een groot dakterras op het zuiden

Op een mooie locatie, op loopafstand van het recreatiegebied ‘de Zegersloot’ vinden we het kleinschalige appartementencomplex aan de Paddestoelweg/Stuifzwam. Gelegen in de Paddestoelbuurt, een buurt welke zich kenmerkt door zijn ruime en autoluwe opzet met woonerven, plantsoenen en vele speelmogelijkheden voor kinderen.

Alvast binnenkijken: https://youtu.be/XPhN5hNmhkc

De Paddestoelweg 58, een écht penthouse!
• Groot terras van ruim 11 m² gelegen op het zuiden
• Eigen berging op de begane grond
• Zeer aangename ruime woonkamer met veel daglicht en extra hoogte in het dak
• Op loopafstand van de Zegerplas en winkelcentrum Ridderhof of Herenhof
• Kleinschalig complex van 9 appartementen met gezonde en actieve VvE

U bevindt zich op loopafstand van de Zegerplas welke het hart vormt van recreatiegebied Park Zegersloot. Dé plek voor Alphenaren om te genieten van rust, groen, water en gezellige dag horeca. Ook diverse Alphense sportverenigingen zijn in het recreatiegebied Zegersloot gevestigd. Uiteraard kunt u er ook heerlijk wandelen, fietsen en zelfs paardrijden over de kilometerslange wandel-, fiets- en ruiterpaden. Tevens bevindt u zich op loopafstand van het zwembad Aquarijn, basisscholen en het winkelcentrum de Ridderhof met diverse verswinkels en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Ook is de bereikbaarheid van de Paddestoelweg uitstekend te noemen met een bushalte richting o.m. Schiphol en uitvalswegen N11/N207 richting de grote steden om de hoek. Op slechts enkele minuten fietsafstand bereikt u het bruisende, vernieuwde centrum van Alphen aan den Rijn met een groot winkelaanbod, theater, bioscoop en vele horecagelegenheden.

Wonen aan de Paddestoelweg…
…is wonen op loopafstand van de Zegerplas.

De indeling is als volgt:
Aan de achterzijde van het appartementencomplex zijn de trappen naar de woningen gesitueerd. Op de 3e verdieping bevindt zich het appartement dat wij u aanbieden. Op deze verdieping bevindt zich ook maar 1 appartement.

Het appartement:
Het appartement is gelegen op de bovenste verdieping, van het kleinschalige complex. U stapt de woning binnen via de entree. Vanuit hier zijn de volgende vertrekken te bereiken: badkamer, toilet, slaapkamer en de woonkamer met keuken.

De woonkamer:
De woonkamer is ruim 20m² groot en doordat de woning op de bovenste verdieping is gelegen beschikt de woonkamer over een extra hoog plafond. Mede daardoor is dit een zeer ruime kamer, met meerdere indelingsmogelijkheden. Vanuit de woonkamer is de keuken te bereiken, de ruimte is deels afgesloten door de tussenliggende berging. Verder is de woonkamer voorzien van een prachtige houten vloer.

De keuken:
De deels betegelde keuken bevindt zich grenzend aan de woonkamer. Het keukenblok heeft blauwe keukenkastjes, een bruin/grijs werkblad en donkere handgrepen. In de keuken is de toegang tot een ruime berging. De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: gasfornuis, afzuigkap, combi oven/magnetron en een vaatwasser.

De badkamer en toilet:
De badkamer is volledig betegeld met witte wandtegels tot aan het plafond en zwarte tegels op de vloer. De badkamer is voorzien van een wastafel, planchet, spiegel en ruim ligbad, inclusief douche. Verder bevindt zich hier de aansluiting voor de wasmachine.

De separate toiletruimte is deels betegeld in dezelfde kleurstelling als de badkamer en is voorzien van een toilet en een fonteintje.

De slaapkamer:
Het appartement beschikt over 1 ruime slaapkamer van ca. 11 m². De slaapkamer is heerlijk licht door de raampartijen en biedt daarmee de toegang tot het dakterras. In de slaapkamer staat een grote vaste kast en er is tevens ruimte voor een groot bed.

Balkon:
Aan de slaapkamer ligt een heerlijk groot terras, met een oppervlakte van ruim 11 m². Het dakterras biedt volledige privacy. Door de ligging op het zuiden kunt u het grootste gedeelte van de dag genieten van de zon.

Overige bijzonderheden:
• Wanneer u een appartement koopt bent u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De stukken van deze vereniging zijn digitaal via ons kantoor verkrijgbaar.
De servicekosten voor het appartement bedragen € 285,- per maand. Dit is inclusief de kosten voor de berging, verwarming, kookgas, warm en koud water.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top