Skip to content

Alphen aan den Rijn Nijverheidsweg 62

TOP 4-kamerappartement aan de Rijnhaven, inclusief eigen parkeerplaats & duurzaam met Energielabel A+++!

Centraal gelegen aan het Rijnhavengebied, treft u het architectonisch fraai vormgegeven ‘Dok 2404’. Het luxueuze appartement dat wij u aanbieden is gelegen met zicht op het vaarwater welke de vernieuwde Rijnhavenkade verbind met het levendige Oude Rijn. De voorgaande mastenfabriek werd in gebruik genomen als meubelmakerij en maakte plaats voor Dok 2404 welke is gerealiseerd in een stoer jasje, met een licht hellend dak van zonnepanelen. Het gebouw oogt als een dok aan een scheepswerf en past helemaal in de Urban sferen van de Rijnhaven. De binnenzijde van het complex is luxe uitgevoerd met comfortabel onder het complex een parkeergarage welke 24/7 toegankelijk is. Er is een financieel gezonde VvE die o.m. de gezamenlijke binnentuin verzorgt.

Alvast binnenkijken: https://youtu.be/eBaPKJTyWXc

Hierna alvast een aantal hoogtepunten van dit appartement:
• Duurzaam appartement met warmtepomp mét koeling & balans ventilatie!
• Riante living van 43 m² met grote raampartij vanwaar u prachtig vrij uitzicht heeft
• Eigen parkeerplaats in de parkeergarage, met oplaadpunt voor de elektrische auto
• 3 ruim bemeten slaapkamers en een inpandige bergruimte

Vanaf station Alphen aan de Rijn zijn er uitstekende treinverbindingen richting Leiden, Gouda, Utrecht en onder meer een directe busverbinding naar Schiphol. Maar ook met eigen vervoer is de Randstad goed bereikbaar. Via de provinciale wegen N207 en de N11 en vervolgens de A4 en A12 zijn dorpen en steden in de Randstad uitstekend bereikbaar. In 20 tot 30 minuten bent u met de auto in Utrecht, Den Haag, Rotterdam of op Schiphol.

Wonen aan de Nijverheidsweg…
…is wonen in het nieuwe stadsgedeelte van Alphen aan den Rijn. De Baronie met woon-, winkel- en kantoorgelegenheid omringd door fraai vormgegeven nieuwe appartementen complexen.
Voor meer info: https://meeraanrijnhaven.nl/

De indeling is als volgt:
De begane grond:
De entreehal van het complex is modieus afgewerkt en biedt zitgelegenheid. Met de lift of de trap bereikt u de 4e etage, waar de woning zich bevindt. De lift gaat ook naar de parkeergarage.

Het appartement:
Bij binnenkomst de ruim opgezette hal. De ontvangsthal is voorzien van veel bewegingsvrijheid en wordt vriendelijk verlicht door de raamvlakken in de industriële stalen deuren en maken de woonkamer toegankelijk. Vanuit de hal zijn alle vertrekken bereikbaar.

De woonkamer:
De woonkamer is gerealiseerd met een plafondhoge glaspartij van ruim 10 meter breed en 3 meter hoog! Dit zorgt voor een prachtige lichtinval. En naast de hoeveelheid daglicht zorgt dit ook voor een mooi levendig uitzicht op het vaarwater en de haven. Mede door het hoge plafond voelt de woonkamer zeer ruimtelijk.

De keuken:
De open keuken is voorzien van een prachtig wit kookeiland en hoge kastenwand. De keuken beschikt over de benodigde inbouwapparatuur. Daarnaast is er gedacht aan een speelse nis annex koffie corner.
De keuken is voorzien van de navolgende inbouwapparatuur:
• Miele grote oven
• Miele magnetron
• AEG vaatwasser
• Bora inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging

De badkamer:
De ruime en moderne badkamer is tijdloos en strak afgewerkt, met witte wandtegels tot aan het plafond en licht grijze vloertegels. U heeft de beschikking over een ruime inloopdouche met scheidingswand, houten wastafelmeubel en een moderne ronde spiegel met verlichting.

De toiletruime en was-/bergruimte:
Vanuit de hal heeft ook toegang tot een separate toiletruimte. De toiletruimte is betegeld in dezelfde kleurstelling als de badkamer. Er zijn een vrij hangend wandcloset en een fonteintje aanwezig. In de bergruimte treft u de aansluiting voor de wasmachine en de droger en extra veel ruimte om op te bergen. Daarnaast vindt u in de technische ruimte de cv-ketel, de omvormer voor de zonnepanelen, warmtepomp en de balansventilatie.

De slaapkamer:
Het appartement beschikt over 3 slaapkamers, van ca. 7, 9 en 11 m² groot en bereikbaar vanuit de hal. Alle 3 de slaapkamers hebben een hoog plafond, wat de slaapkamers nog veel aangenamer maakt. Deze ruimtes zijn alle 3 voorzien van balansventilatie, waardoor de lucht op energiezuinigewijze in de slaapkamer blijft circuleren. Daarnaast zijn de ramen voorzien van een draai-/kiepsysteem.

Het balkon:
Aansluitend aan de woonkamer vindt u het heerlijke balkon, gelegen op het zuidoosten. Waardoor u gedurende de dag tot aan zonsondergang kunt genieten van de zon. Door de ligging van het appartement op de 4e etage heeft u prachtig uitzicht over De Rijnhaven.

De parkeerplaats en gemeenschappelijke fietsenberging:
Naast de gemeenschappelijke buitenruimte heeft u ook een eigen parkeerplaats (met elektra oplaadpunt) in de garage en 3 aangewezen stallingsplaatsen voor uw fietsen in de gezamenlijke fietsenberging, deze is vanuit buitenaf toegankelijk.

Overige bijzonderheden:
• Wanneer u een appartement koopt bent u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De stukken van deze vereniging zijn digitaal via ons kantoor verkrijgbaar. De servicekosten voor het appartement bedragen € 162,11 per maand. De servicekosten voor de parkeerplaats bedragen € 15,20.
• De kosten voor de lease van de warmtepomp/boiler en 10 zonnepanelen bedragen € 158,51 per maand.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Bijzonder bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top