Skip to content

Alphen aan den Rijn Nigeriapad 5

Ruime energiezuinige label A gezinswoning van 113 m² met een diepe achtertuin om de hoek van het Zambiapark in Kerk en Zanen

Dit is dé kans om leuk en betaalbaar te wonen in de populaire woonwijk Kerk & Zanen. Deze leuke woning is gelegen op een ideale locatie met alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik. De woning is praktisch ingedeeld en beschikt over ruim 113 m² aan woonoppervlakte.

Deze woning in het kort omschreven:
• Een lichte, tuingerichte woonkamer met aan de voorzijde de ruim bemeten open keuken
• 3 royale slaapkamers op de 1e verdieping
• Een badkamer met o.a. een douchecabine en mogelijkheid voor een ligbad
• De 2e verdieping is vrij indeelbaar en biedt alle mogelijkheid voor het realiseren van een riante 4e slaapkamer en eventueel een (berg)vliering
• Een ca. 10 meter diepe achtertuin op het zuidoosten

De ligging is zeer centraal ten opzichte van diverse basisscholen, het winkelcentrum Atlas, het centrum van Alphen aan den Rijn en het NS-station. Ook ideaal: het Europapark ligt letterlijk bij u om de hoek! In het Europapark vindt u meerdere wandelpaden, een recreatiestrandje met een waterspeelplaats en meerdere speelvelden.

Alvast binnenkijken: https://youtu.be/1yXIiG5FrvU

Wonen aan het Nigeriapad, is wonen in een zeer kindvriendelijke buurt met een speeltuin en een basisschool bijna voor uw deur.

De indeling is als volgt, de begane grond:
Bij binnenkomst betreedt u de hal welke toegang biedt tot de toiletruimte met fonteintje, de meterkast, de trap naar de 1e verdieping en de woonkamer.

De woonkamer:
De woonkamer is tuingericht en heerlijk licht door de grote raampartijen. Er is een praktische trapkast aanwezig en een deur naar de achtertuin. U beschikt hier over voldoende ruimte om een riante zit- en eethoek te creëren. Heeft u behoefte aan meer ruimte? Gezien de diepte van de tuin zou de woonkamer met gemak verder uitgebouwd kunnen worden.

De keuken:
De open keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en uitgevoerd met een eenvoudig wit keukenblok met veel kastruimte. Leuk detail is het grote raam aan de voorzijde, vanuit hier heeft u een uitzicht op de straat.

De 1e verdieping:
De overloop met het trappenhuis geeft toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. 2 slaapkamers (7 & 13 m²), waaronder de hoofdslaapkamer, zijn aan de achterzijde gesitueerd. De 3e slaapkamer (12 m²) ligt samen met de badkamer aan de voorzijde. Alle 3 de slaapkamers zijn voorzien van grote raampartijen met ventilatieroosters.

De badkamer:
De badkamer is in lichte kleurstelling uitgevoerd en voorzien van een douchecabine, een 2e toilet, een wastafel en een spiegel met planchet. Ook is er mechanische ventilatie en een raam voor natuurlijke ventilatie.

De 2e verdieping:
Overloop met hier de opstelplaats voor de cv-ketel en de aansluitingen voor de wasmachine en de droger. Deze verdieping is vrij indeelbaar maar biedt alle mogelijkheden voor het realiseren van een 4e en eventueel zelfs 5e slaapkamer.

Tip: Heeft u behoefte aan meer ruimte? Het is goed mogelijk om deze verdieping vergunningsvrij te vergroten d.m.v. een dakkapel.

De achtertuin:
De circa 12 meter diepe achtertuin biedt mede door deze diepte veel zonuren! Ligging op het zuidoosten. De achtertuin is grotendeels betegeld met een klein beetje groen. Er is een stenen berging van ca. 6 m² groot met elektra en een poort met een achterom.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top