Skip to content

Alphen aan den Rijn Marsdiep 31

Ruime woning van 75 m² met 2 slaapkamers, een uitzonderlijk groot balkon van 17 m² en een eigen (fietsen) berging

De woning Marsdiep 31 ligt op de 2e etage van een midden in het groen gelegen appartementencomplex. Zo zijn er maar liefst 2 slaapkamers aanwezig naast de ruime woonkamer en de afsluitbare keuken. Het complex is gelegen in een wijk die wordt gekenmerkt door zijn ruime opzet en volgroeide beplanting. Daarnaast is de buurt zeer kindvriendelijk te noemen door de verschillende speeltuintjes, speelveldjes en een voetbalkooi bijna voor de deur. Er zijn zelfs op loopafstand 2 basisscholen en een middelbare school te vinden. Als je houdt van een wandeling ben je met enkele minuten bij de Oude Rijn of in het Weteringpark waar je een heerlijke wandeling langs het water kunt maken.

Wat je mag verwachten van de Marsdiep 31:
• Veel parkeerruimte op het vergunningsvrije parkeerterrein voor de deur
• Een eigen (fietsen)berging op de begane grond
• Ruime woonkamer met aansluitend het uitzonderlijk grote balkon
• Een afsluitbare (woon)keuken
• 2 slaapkamers
• Een badkamer en een aparte toiletruimte

Ook praktisch gezien is de ligging van het complex zeer prettig. Zo loop je binnen enkele minuten naar winkelcentrum ‘de Herenhof’, waar je naast 3 supermarkten ook vers- en andere winkels vindt. De bushalte met een directe verbinding naar het centrum en station van Alphen aan den Rijn én de direct bus naar Schiphol, is direct voor de deur te vinden. Ook ben je met enkele autominuten op de N11 of N207 naar de grote steden in de randstad.

Wonen aan het Marsdiep…
…is wonen in een groene en zéér kindvriendelijke buurt. Zo is er een diversiteit aan groenvoorzieningen, speeltuintjes en speelveldjes in de buurt. Dit naast de 2 basisscholen en een middelbare school.

De indeling is als volgt:

De begane grond:
Na het vergunningsvrije parkeerterrein komen we bij de moderne entree van het complex, hier is het bellenbord met de postbussen. Bij binnenkomst heb je de keuze tussen de trapopgang of de lift naar de 2e verdieping van het complex.

Het appartement:
Op de 2e verdieping aangekomen is via de overdekte galerij de voordeur van de woning toegankelijk. Bij binnenkomst de entreehal met de mogelijkheid tot garderobe, de meterkast en vanaf hier is er toegang tot de centrale hal. Vanuit de centrale hal zijn alle kamers van het appartement toegankelijk.

De woonkamer:
Vanuit de hal is de ruime woonkamer toegankelijk. De ca. 29 m² aan oppervlakte zorgt ervoor dat er verschillende indelingsvarianten mogelijk zijn. Aan de achterzijde van de woonkamer mooie woningbrede raampartijen en de deur naar het grote balkon.

De keuken:
De deels betegelde keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning, ook deze is toegankelijk vanuit hal. Het keukenblok in crème kleur heeft een hout kleurig werkblad. De flinke (woon)keukenruimte biedt nog leuke uitbreidingsmogelijkheden. De grote ramen bieden een leuk uitzicht en een mooie lichtinval.

De badkamer & het toilet:

De badkamer is ruim van afmeting en geheel betegeld. Er is een grote douchehoek met een thermostaatkraan en een wastafel met een spiegel en planchet. Ook is hier de aansluiting voor de wasmachine, deze kun je hier makkelijk kwijt door de fijne afmetingen. Naast de badkamer is de aparte toiletruimte te vinden.

De slaapkamer:
De woning heeft 2 slaapkamers. Beide slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van de woning, de slaapkamers zijn 6 m² en 12 m² groot. De slaapkamers zijn beide uitgerust met brede raampartijen en voorzien van een strakke laminaatvloer. De wanden zijn alvast behang vrij gemaakt.

Het balkon:
Het uitzonderlijk grote balkon aan de achterzijde is toegankelijk via de woonkamer. Het balkon heeft maar liefst 17 m² vloeroppervlakte en ligt op het oosten. Vanaf het balkon heb je een mooi uitzicht op het achtergelegen watertje en de groenstrook.

Overige bijzonderheden:
• Wanneer u een appartement koopt bent u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De stukken van deze vereniging zijn digitaal via ons kantoor verkrijgbaar. De servicekosten voor het appartement bedragen € 221,53 per maand. De servicekosten voor de berging bedragen € 27,69 per maand. Voorschot stookkosten € 130,- per maand.
• Koper is bekend dat het pand een voormalige huurwoning van Woonforte is. Verkoper heeft koper gemeld de woning zelf nooit te hebben bewoond en dus niet kan informeren over mogelijke gebreken van de woning. Dit risico is voor koper en daar is in de koopsom rekening mee gehouden. Koper heeft de mogelijkheid om voor zijn rekening een bouwkundige keurig te laten uitvoeren. Deze keuring dient plaats te vinden voor ondertekening van de koopovereenkomst doch uiterlijk binnen één week na mondelinge overeenkomst.
• Voor de overdracht is een vaste projectnotaris aanwezig te weten notariskantoor Kroes & Partners te Alphen aan den Rijn
• Als u de woning koopt gaat u akkoord met een zelfbewoningsverplichting en een verblijvingsbeding. Het verblijvingsbeding houdt in dat u de woning voor minimaal 3 jaar in eigendom dient te houden. In de eerste 3 jaar blijft u er zelf wonen (of eerstegraads familie) en kunt u de woning niet boetevrij verkopen. De zelfbewoningsverplichting houdt in dat u de woning koopt om zelf te bewonen (of u koopt het voor een eerstegraads familielid). Bij doorverkoop bent u als eigenaar verplicht om de zelfbewoningsplicht op te leggen aan een opvolgende koper (kettingbeding). Alle toekomstige eigenaren dienen de woning dus zelf te bewonen (of eerstegraads familie).
• Huurders van Woonforte die hun huurwoning achterlaten hebben voorrang ten opzichte van een ieder en verkrijgen een korting van € 5000,- op de koopsom.
• Woonforte behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top