Skip to content

Alphen aan den Rijn Marokkostraat 10

Bieden vanaf: € 425.000,= k.k.

Ruime energiezuinige label A gezinswoning van 113 m², met 4 slaapkamers en een diepe achtertuin op het zuidoosten

Midden in de geliefde woonwijk Kerk & Zanen vindt u de Marokkostraat 10, een woning van ca. 113 m² groot met een ruime tuin en eigen berging. De ligging van deze ruime gezinswoning is buitengewoon kindvriendelijk te noemen. Zo is er een leuke speeltuin met groot speelveld om de hoek van de woning. In de buurt treft u ook het leuke Europapark met o.a. een voetbalveld, skatebaan en tennisbaan. Daarnaast zijn er in de omgeving, op loopafstand verschillende basisscholen te vinden.

Alvast binnenkijken: https://youtu.be/ylrPIYMb0Mc

Ook zijn de voorzieningen voor diverse dagelijkse behoeftes dichtbij, zo is het maar enkele minuten lopen naar wijkwinkelcentrum ‘De Atlas’. Hier vinden we een supermarkt, verswinkels en een drogisterij. Ook is het maar enkele minuten lopen/fietsen naar het station van Alphen aan den Rijn. Vanuit hier heeft u een directe verbinding met grote steden als Leiden, Utrecht en Amsterdam. Met de auto bent u ook snel op de N11 en N207, vanuit hier zijn bijna alle grote steden te bereiken.

Wat kunt u verwachten van de Marokkostraat 10?
• Een woonkamer op het zuidoosten met de mogelijkheid voor een uitbouw
• 3 slaapkamers op de 1e verdieping
• Een badkamer met douchehoek en een mogelijkheid tot ligbad
• Een ruime 2e verdieping waar mogelijkheden zijn voor meerdere slaapkamers
• Een achtertuin op het zuidoosten
• Een (fietsen)berging van ca. 6 m² groot en
• Energielabel A

Wonen aan de Marokkostraat…
…is wonen midden in de geliefde woonwijk Kerk & Zanen, met een speelveld en speeltuin om de hoek. Maar ook vlakbij het Europapark met een recreatie strandje, speelpleinen, wandel- en fietspaden en een zelfs hondenstrandje. Ook zijn er jaarlijkse evenementen met o.m. Koningsdag en een foodtruck festival.

De indeling is als volgt, de begane grond:
Via de voortuin bereikt u de voordeur van de woning. Bij binnenkomst betreedt u de hal met garderobe mogelijkheid en toegang tot de toiletruimte met fonteintje, de meterkast, de trap naar de 1e verdieping en de woonkamer.

De woonkamer:
De woonkamer van ca. 24 m² groot is tuingericht en heerlijk licht door de grote raampartijen. Er is een praktische trapkast aanwezig en een deur naar de achtertuin. U beschikt hier over voldoende ruimte om een riante zit- en eethoek te creëren. Heeft u behoefte aan meer ruimte? Gezien de diepte van de tuin zou de woonkamer met gemak verder uitgebouwd kunnen worden.?

De keuken:
De open keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en uitgevoerd met een eenvoudig wit keukenblok met veel kastruimte. De keuken is deels betegeld met witte wandtegels.

De 1e verdieping:
Via de trapopgang bereikt u de overloop van de 1e verdieping. Vanaf de overloop heeft u toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de 2e verdieping. ?

De slaapkamers:
2 slaapkamers (7 & 13 m²), waaronder de hoofdslaapkamer, zijn aan de achterzijde gesitueerd. De 3e slaapkamer (12 m²) ligt aan de voorzijde. Alle 3 de slaapkamers zijn voorzien van grote raampartijen met ventilatieroosters.

De badkamer:
De badkamer is in lichte kleurstelling uitgevoerd en voorzien van een douchecabine, een 2e toilet, een wastafel en een spiegel met planchet. Door de ruime opzet is een ligbad ook mogelijk. Door middel van het raam kan de ruimte voldoende natuurlijk worden geventileerd.

De 2e verdieping:
Via de trapopgang bereikt u de 2e verdieping van de woning. Op de 2e verdieping vindt u de opstelplaats van de cv-ketel en hier zijn de aansluitingen voor de wasmachine en droger gesitueerd. De 2e verdieping biedt voldoende mogelijkheden voor het creëren van een slaapkamer. Door het plaatsen van een dakkapel aan de voor- en/of achterzijde kunt hier eventueel meerdere slaapkamers creëren.

De achtertuin:
De diepe achtertuin biedt door zijn diepte en ligging op het zuidoosten veel zonuren! De achtertuin is deels betegeld met aan weerszijde groenborders. De tuin biedt voldoende mogelijkheden voor het creëren van verschillende zitjes. Aan de achterzijde van de tuin is er een stenen berging van ca. 6 m² groot met elektra aanwezig.

Bijzonderheden:
• Koper is bekend dat het pand een voormalige huurwoning is. Verkoper heeft koper gemeld de woning zelf nooit te hebben bewoond en dus niet kan informeren over mogelijke gebreken van de woning. Dit risico is voor koper en daar is in de koopsom rekening mee gehouden. Koper heeft de mogelijkheid om voor zijn rekening een bouwkundige keurig te laten uitvoeren. Deze keuring dient plaats te vinden voor ondertekening van de koopovereenkomst doch uiterlijk binnen één week na mondelinge overeenkomst.
• Het perceel maakt nog deel uit van een groter perceel, bij verkoop dient het perceel van Marokkostraat 10 kadastraal uitgemeten te worden. De kosten hiervoor zijn voor de koper.
• Voor het opmaken van de leveringsakte is een vaste project notaris aangesteld
• Bij overeenstemming zal er een koopovereenkomst conform NVM-model opgemaakt worden, aangevuld met een aantal specifieke clausules (model is op kantoor aanwezig)
• Voor de overdracht is een vaste projectnotaris aanwezig, te weten: notariskantoor Van Agt en Dussel Notarissen

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top