skip to Main Content

Marnixstraat 83

Alphen aan den Rijn
€ 225.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Ruim (73 m2 woonoppervlak) en centraal gelegen appartement met uitzicht over het centrum, riante kamers en 3 balkons

Om de hoek van de Zegerplas én het centrum van Alphen aan den Rijn ligt dit royale driekamer appartement. Het appartement beschikt over drie balkons, elk met een eigen uitzicht over onze stad. De woning is voorzien van ruime kamers, ingebouwde kasten en een eigen berging gelegen onder het complex. Wilt u uw nieuwe woning ook nog eens volledig naar eigen wens inrichten? Dan is de Marnixstraat wellicht hét appartement voor u!
Alvast enkele bijzonderheden van de Marnixstraat 83 voor u uitgelicht:
• Centrale ligging in Alphen; in de luwte van het levendige stadscentrum
• Voldoende parkeergelegenheid voor de deur
• Brede woonkamer met aan weerszijden een royaal balkon
• Voldoende mogelijkheden om de woning volledig eigen te maken
• 2 riante slaapkamers, beide voorzien van ingebouwde kasten
Dit appartement aan de Marnixstraat is gelegen op een zeer centrale, gewilde plek in Alphen aan den Rijn. Werkelijk alles nabij: een winkelcentrum op loopafstand met o.a. sfeervolle restaurants, diverse terrassen aan het water en een supermarkt, en een bakker voor de dagelijkse boodschappen! Desalniettemin treft u ontspanning op steenworp bij de Zegerplas of een van de omringende parken. Tevens bereikt u vanuit de Marnixstraat verschillende uitvalswegen richting de grote steden van de Randstad.

Wonen aan de Marnixstraat…
…is centraal en tegelijk rustig wonen aan de rand van het centrum met ontspanning om de hoek.

De indeling is als volgt, de entree:
De centrale entree met de postbussen, de fietsenbergingen en het trappenhuis naar de boven- gelegen verdiepingen. Het appartementencomplex wordt zeer goed onderhouden. Zo worden regelmatig de gevels gereinigd en wordt ook het buitenschilderwerk netjes bijgehouden. De kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof met isolatieglas.
Het complex heeft een zeer actieve VVE van betrokken woningeigenaren. Regelmatig worden ledenvergaderingen gehouden.

De hal en woonkamer:
Wanneer u het appartement binnenkomt staat u in de ruime hal met toegang tot alle vertrekken: de keuken, de woonkamer, de badkamer, de separate toiletruimte en de twee slaapkamers. De hal is daarnaast voorzien van een ingebouwde kast en verbindt alle ruimtes met elkaar. De woonkamer is voorzien van balkons aan weerzijden en leent zich uitstekend voor verschillende inrichtingen.

De keuken:
De keuken is op dit moment voorzien van een recht keukenblok, maar biedt ruimte voor alternatieve inrichtingen.
• Toegang tot balkon
• Meerdere opstellingen mogelijk
• Uitzicht over de stad
• Voorzien van dubbele spoelbak

De balkons
De woning is voorzien van drie balkons. Waarvan twee gelegen aan de woonkamer en de derde gelegen aan de keuken. Zo heeft u vanaf elk balkon uitzicht over de stad.

De slaapkamers:
Het appartement bevat twee ruime slaapkamers die via de hal te bereiken zijn. De grote slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van het appartement. De tweede slaapkamer zit aan de voorzijde van het appartement. Deze slaapkamer is voorzien van een wastafel en inbouwkast.

De tweede slaapkamer:
De tweede slaapkamer biedt ruimte voor een bed en is voorzien van een ingebouwde kast. Hierdoor kunt u de ruimte optimaal benutten en er een fijne plek om te slapen van te maken. Naast deze ruimte in te richten als slaapkamer zou u deze ook uitstekend als kunnen inrichten.

Het sanitair:
Het separate toilet en de badkamer zijn praktisch naast elkaar gelegen en zijn toegankelijk via de hal. De betegelde badkamer is voorzien van een wastafel, radiator en inloopdouche. De toiletruimte is voorzien van een toilet en fonteintje.

“Een prachtige ligging binnen Alphen, nabij ontspanning en groen…”
“…En het bruisende stadscentrum”

Bijzonderheden:
• Wanneer u een appartement koopt bent u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De stukken van deze vereniging liggen ter inzage bij ons op kantoor. De servicekosten voor het appartement bedragen € 123,02 per maand, dit bedrag is exclusief voorschot stookkosten.
• Het maandelijks voorschot voor stookkosten bedraagt € 40,=.
• Koper is bekend dat het pand een voormalige huurwoning is. Verkoper heeft koper gemeld de woning zelf nooit te hebben bewoond en dus niet kan informeren over mogelijke gebreken van de woning. Dit risico is voor koper en daar is in de koopsom rekening mee gehouden. Koper heeft de mogelijkheid om voor zijn rekening een bouwkundige keurig te laten uitvoeren. Deze keuring dient plaats te vinden voor ondertekening van de koopovereenkomst doch uiterlijk binnen één week na mondelinge overeenkomst.
• Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid voor het complex

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Kenmerken

Koopprijs € 225.000,- k.k.
Datum invoer 77 dagen geleden
Woonoppervlakte 73 m2
Aantal kamers 4
Energieklasse D

Media

Overdracht

Koopprijs € 225.000,- k.k.
Datum invoer 77 dagen geleden
Servicekosten per maand € 40,-
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouw

Bouwvorm Bestaande bouw
Bouwjaar 1962
Dak type Plat dak

Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte 73 m2
Oppervlakte externe bergruimte 0 m2
Inhoud 245 m3

Indeling

Aantal woonlagen 1
Aantal kamers 4
Aantal badkamers 1
Badkamervoorzieningen Douche, Wastafel
Aantal woonlagen 4
Voorzieningen Gedeeltelijk gestofferd

Energie

Energieklasse D
Isolatievormen HR glas
Soorten warm water Geen

Buitenruimte

Liggingen In centrum, In woonwijk, Vrij uitzicht
Tuintypen Geen tuin

Schuur / berging

Totaal aantal 1
Voorzieningen Voorzien van elektra

Garage

Soorten Geen garage

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten Betaald parkeren, Parkeervergunningen
Parkeren toelichting parkeervergunning € 40,= per jaar

Heeft u interesse?

Laat uw gegevens bij ons achter.

Heeft u vragen?

Vergelijkbaar in de buurt

Back To Top