Skip to content

Alphen aan den Rijn Marnixstraat 63

Ruim 3-kamer appartement met 3 zonnige balkons aan de rand van het vernieuwde centrum van Alphen aan den Rijn

De Marnixflat is uitstekend gelegen en heeft een actieve Vereniging van Eigenaren. Zo zijn bijvoorbeeld alle appartementen voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en draai/-kiepramen. Bovendien bent u met enkele minuten lopen in hartje centrum en het recreatiegebied Park Zegersloot. Het appartement dat wij u aanbieden biedt u onder meer een woonkamer met een diepte van maar ca. 9 meter, 2 slaapkamers en een aparte (fietsen)berging in het ondergelegen souterrain.

Alvast binnenkijken: https://youtu.be/FONzSjNJuoE

Het appartement is gelegen op de 1e verdieping en heeft u het volgende te bieden:
• Woonkamer van ca. 9 meter diep met grote raampartijen
• Een afsluitbare keuken voorzien van inbouwapparatuur
• 2 ruime slaapkamers met toegang tot een vaste kast
• Een vaste kast met de aansluitingen voor de wasmachine en opstelplaats van de boiler
• Een badkamer en separate toiletruimte
• Maar liefst 3 balkons, waarvan 2 op het westen
• Een eigen (fietsen)berging van ca. 9 m² groot

Door de gunstige locatie biedt het appartement veel mogelijkheden, zo bereikt u o.m. in 5 minuten het “nieuwe” centrum van Alphen aan den Rijn en recreatiegebied Zegersloot. In het nieuwe centrum is veel nieuwbouw gerealiseerd met een klassieke bouwstijl en een haventje. Uiteraard vindt u hier ook een ruim aanbod van winkels en horecagelegenheden. Met de auto bereikt u in een paar minuten de uitvalsweg N11 richting o.m. Leiden en Utrecht en ook de N207 richting Amsterdam. Bovendien is op circa 5 minuten fietsen het NS-station van het complex gesitueerd.

Wonen aan de Marnixstraat…
…is wonen in op één van de leukste woonlocaties van Alphen aan den Rijn. Met de sportvelden, Park Zegersloot én het centrum van Alphen aan den Rijn op loopafstand.

De indeling is als volgt:
De begane grond:
Aan de voorzijde treft u de overdekte entree met het bellenbord en de postbussen. Vanuit het trappenhuis bereikt u de bovengelegen verdiepingen maar ook het souterain, hier bevindt zich de (fietsen)berging van ca. 9 m². Het appartement is gelegen op de 1e verdieping.

Het appartement:
U komt het appartement binnen in een ruime hal van waaruit u toegang heeft tot alle vertrekken, te weten: de keuken, de woonkamer, de badkamer, de separate toiletruimte en de 2 slaapkamers. Ook is er een vaste kast toegankelijk waar u de aansluitingen voor de wasmachine en de opstelplaats van de boiler treft. De gestuukte wanden en lichte laminaatvloer die naadloos in de slaapkamers en woonkamer doorloopt zorgen voor een mooie basis.

De woonkamer:
De woonkamer is heerlijk ruim en heeft een diepte van ca. 9 meter! Deze afmetingen geven u de ruimte voor een mooie grote zit- en eethoek. Door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde wordt de ruimte heerlijk doorlicht. Tevens heeft u aan zowel de voor- als aan de achterzijde toegang tot een balkon.

De keuken:
De afsluitbare keuken is voorzien van veel werk-/ en bergruimte en alle benodigde inbouwapparatuur. De kastfronten zijn uitgevoerd in het hoogglans grijs met een zwart werkblad. Raampartijen aan de achterzijde zorgen voor een prettige natuurlijke lichtinval. Tevens is vanuit de keuken het 3de balkon te bereiken.

De keuken is voorzien van de navolgende inbouwapparatuur:
• Oven
• 4-pits gaskookplaat
• Afzuigkap
• Koel-vriescombinatie
• Vaatwasser

De badkamer en het toilet:
De badkamer is geheel en netjes betegeld in een neutrale kleurstelling. In de badkamer zijn een wastafelmeubel, een spiegelkast en een douche aanwezig. De naast gelegen en separate toiletruimte is deels betegeld in dezelfde kleurstelling als de badkamer. In de toiletruimte is tevens een fonteintje aanwezig

De slaapkamer:
Het appartement beschikt over 2 ruime slaapkamers die via de hal te bereiken zijn. De grote slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van het appartement en is ca. 10 m² groot. De 2e slaapkamer ligt aan de voorzijde van het appartement, is ca. 8 m² groot en heeft toegang tot een grote vaste kast. Tevens zijn in beide slaapkamers de kozijnen in kunststof uitgevoerd met een draai/-kiepsysteem.

De 3 balkons:
dit ruime appartement beschikt ook nog eens over 3(!) balkons. Met de 2 ruime balkons aan de achterzijde beschikt u over een rustige buitenruimte met een ‘stads’ uitzicht. Tevens liggen deze balkon op het westen, hier kunt u dus genieten van de middag en avondzon. Het 3de balkon ligt aan de voorzijde en is bereikbaar via de woonkamer.

Overige bijzonderheden:
• Wanneer u een appartement koopt bent u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De stukken van deze vereniging zijn digitaal via ons kantoor verkrijgbaar.
De servicekosten voor het appartement bedragen € 133,43 per maand. Voorschot energie € 50,- per maand.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top