Ga naar hoofdinhoud

Marnixstraat 25

Alphen aan den Rijn
€ 29.900,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Ruime garage met zeer gunstige ligging én op een steenworp afstand van het centrum van Alphen aan den Rijn

Op een steenworp afstand van het centrum van Alphen aan den Rijn bieden wij u een garagebox voor uw auto en/of overige bergruimte aan. De garagebox maakt deel uit van een VvE die beheer voert over het wooncomplex en de garageboxen.
De garagebox is gelegen aan de achterzijde van het appartementencomplex aan de Marnixstraat en is dag en nacht toegankelijk.

Vanaf de garage is het enkele minuten lopen naar het centrum van Alphen aan den Rijn, maar ook zit u bijna direct aan de Oranje Nassausingel. Dit betekend dat u binnen enkele minuten op de verbindingswegen N11 of N207 zit die u naar alle grote steden in de Randstad leiden. De afmetingen: ca. 5,54 x 2,96 meter (exclusief een extra inham aan de achterzijde) met plaats voor een auto en overige bergruimte. De garage is in totaal ca. 18 m² groot. De doorrijhoogte betreft 1,97 meter.
Kortom, een garagebox gelegen op een goede locatie!

Overige bijzonderheden:
• Wanneer u een garagebox koopt bent u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De stukken van deze vereniging via ons op kantoor digitaal te verkrijgen. De servicekosten voor de garage bedragen € 13,85 per maand.
• De overdrachtsbelasting op een garage is 8%
• Bij meerdere kandidaten voor de garage genieten bewoners van het complex de voorkeur.
• Indien er meerdere kandidaten reageren en de garage willen kopen zullen wij een ieder verzoeken een uiterst voorstel te doen.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Kenmerken

Koopprijs € 29.900,- k.k.
Datum invoer 141 dagen geleden

Media

Overdracht

Koopprijs € 29.900,- k.k.
Datum invoer 141 dagen geleden
Servicekosten per maand € 13,-
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouw

Bouwvorm Bestaande bouw

Oppervlakte & inhoud

Inhoud 0 m3

Indeling

Aantal woonlagen 0
Badkamervoorzieningen

Buitenruimte

Tuintypen Geen tuin

Schuur / berging

Totaal aantal 0

Garage

Soorten Geen garage
Totaal aantal garages 0
Oppervlakte 0 m2
Capaciteit 1

Heeft u interesse?

Laat uw gegevens bij ons achter.

Heeft u vragen?

Vergelijkbaar in de buurt

Back To Top