Skip to content

Alphen aan den Rijn Marnixstraat 165

Te huur LUXE 3-kamer appartement (73 m2 woonoppervlakte) op de 4e woonlaag met 3 balkons in de luwte van het centrum.

Dit 3-kamer appartement is recentelijk compleet gerenoveerd, gasloos en instapklaar! Zo treft u glad gestucte wanden keurig gewitte plafonds en het hele appartement is voorzien van een PVC laminaat die is afgewerkt met een hoge witte plint. Daarnaast heeft het appartement een ideale ligging in de directe omgeving van het centrum en recreatiegebied Zegersloot.

Wij nemen u mee in een vogelvlucht:
• Gelijkvloers wonen!
• 3 balkons
• Luxe afwerking met een PVC vloer, verlichting en prachtige raambekleding
• Ruime woonkamer met toegang naar het balkon aan de voorzijde en achterzijde
• Een nieuwe keuken met Miele inbouwapparatuur
• 2 ruim bemeten slaapkamers
• Compleet uitgevoerde badkamer met een inloopdouche en een wastafelmeubel
• Een inpandige wasruimte welke zelfs is voorzien van een Miele wasmachine en een droger
• Op loopafstand van het centrum

De indeling is als volgt:
De begane grond:
Op de hoek van de Marnixstraat treft u de entree met parkeergelegenheid direct voor het complex. Via de afgesloten entree is het trappenhuis toegankelijk en bereiken we op de 4de verdieping de toegangsdeur van de woning.

Het appartement:
De hal is ruim opgezet en biedt toegang tot alle vertrekken, te weten: de woonkamer, de twee slaapkamers, de keuken, de gescheiden toilet- en badkamerruimte. Ook is hier de kast aanwezig met de MIELE wasmachine en droger.

De woonkamer:
Via een open doorgang bereiken we de woningbrede woonkamer van ca. 28 m2. De woonkamer is voorzien van balkons aan weerzijden en leent zich uitstekend voor verschillende inrichtingen. Daarbij, is het bovenste hoekappartement voorzien van een zijraam welke extra lichtinval en uitzicht verzorgt in de zithoek.

De keuken:
De vernieuwde keuken is voorzien van Miele apparatuur te weten:
• een oven
• een inductie kookplaat
• een afzuigkap
• een koelkast
• een vaatwasser
Middels de keukendeur bereikt u één van de drie balkons.

De sanitaire ruimten
Zowel de toiletruimte als de badkamer zijn volledig vernieuwd en identiek qua tegelwerk. De toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet met een fonteintje, de badkamer is voorzien van een wastafelmeubel en een douchecabine.

De slaapkamers:
Het appartement beschikt over twee slaapkamers, deze liggen tegenover elkaar. Beide slaapkamers zijn respectievelijk groot (12 m2 en 8 m2) en beschikken over draai-/kiepramen. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een vaste kast, de kast van de slaapkamer aan de achterzijde is bij de wasruimte gevoegd.

De 3 balkons:
En dan de luxe over drie balkons te beschikken! Twee op het westen en één op het oosten, zo heeft u op deze hoogte onbelemmerd genot van zowel de vroege ochtendzon als late avondzon.

Overige bijzonderheden:
• Het appartement is luxe uitgevoerd en voorzien van verlichting.
• Maandelijks betaalt u een voorschotbedrag voor verwarming van ca. € 60,= per maand.
• Jaarlijks betaalt u voor één parkeervergunning € 43,= per maand.

HUURVOORWAARDEN
Om in aanmerking te komen voor deze huurwoning dient u rekening te houden met een aantal voorwaarden:
– De huurperiode is minimaal 1 jaar
– De borg bedraagt 1 maand huur

Inkomenseisen
De inkomenseis is 3 x maandhuur = netto salaris of 4 x maandhuur = bruto salaris.
Hierbij mag, indien geval van een tweede inkomen van partner, het hoogste inkomen volledig meegenomen worden en het laagste voor de helft.
Aan te leveren stukken
Geïnteresseerden moeten altijd de volgende documenten aanleveren:
– Veilige kopie identiteitsbewijs, zijnde een geldig paspoort of identiteitskaart zie www.rijksoverheid.nl of gebruik de app KopieID.
– Kopie van 3 recente loonstrookjes, op één volgende loonstroken
– Bankafschrift of print screen van bankrekening waar salaris op vermeld staat
– Recente werkgeversverklaring, niet ouder dan 3 maanden
– Recente verhuurdersverklaring/ hypotheekhouders verklaring, niet ouder dan 3 maanden
– Inschrijfformulier
– Een uittreksel BKR. Op te vragen via www.bkr.nl.
– Bij definitieve verhuur uittreksel BRP (voorheen GBA)

Bent u zelfstandig ondernemer, dan geldt:
– Kopie geldig legitimatiebewijs
– Jaarrekening van de afgelopen 3 jaar
– Kopie uittreksel Kamer van Koophandel
– Accountantsverklaring
– Recente verhuurdersverklaring/ hypotheekhouders verklaring
– Inschrijfformulier

Gepensioneerden:
– Kopie geldig legitimatiebewijs
– Recent AOW overzicht
– Recent Pensioenoverzicht
– Recent Bankafschrift of print screen van bankrekening waar inkomen op vermeld staat
– Inschrijfformulier

WERKGEVERSVERKLARING
Bij het aanvraagformulier wordt een werkgeversverklaring gevraagd. Deze verklaring dient van recente datum te zijn en te zijn ondertekend door uw werkgever. Naast de werkgeversverklaring dient u drie recente loonstroken bij te voegen. Indien u geen werkgever heeft, dient u de meest recente jaaropgave van uw inkomen te overleggen. Zelfstandigen dienen een recente, door accountant of administratiekantoor opgemaakte balans en verlies- en winstrekening over een volledig boekjaar te overleggen. Tevens dient een kopie legitimatiebewijs bijgevoegd te worden. Zowel de aanvrager als de eventuele partner dienen deze gegevens te verstrekken.

VERKLARING EIGENAAR / BEHEERDER / HYPOTHEEKHOUDERS(S)
In het aanvraagformulier wordt tevens, indien u momenteel een woning huurt, een verklaring van uw huidige verhuurder gevraagd of, indien u een eigen woning heeft, een hypotheekhouders verklaring. Ook deze verklaring dient te zijn ingevuld. Indien u samen met een partner gaat huren, dan wordt deze ook getoetst. Dit houdt in, dat hij of zij dezelfde aanvraag gegevens dient in te leveren. Wilt u later een eventuele partner medehuurder laten worden, dan moet u dit apart melden en aanvragen. Heeft u iemand nodig die voor u garant staat, dan wordt deze ook getoetst.

Incomplete inschrijfformulieren kunnen wij niet in behandeling nemen. Een aanvraag kan zonder opgaaf van redenen worden afgewezen. De aanvrager zal een huurovereenkomst tekenen conform het model dat bij de desbetreffende verhuurder gebruikelijk is.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top