Skip to content

Alphen aan den Rijn Luchtstraat 32

2-onder-1 kapwoning van 140 m² met een uitbouw op de begane grond en 1e verdieping, een riante tuin op het zuiden en dubbele parkeergelegenheid op eigen terrein

Alvast binnenkijken: https://youtu.be/_0NTh0Wd6fk

In een kindvriendelijke buurt ligt de Luchtstraat 32, een riante 2-onder-1 kapwoning. Dankzij het ruime perceel geniet u van parkeergelegenheid op eigen terrein voor 2 auto’s, en een riante achtertuin, welke ook nog op het zonnige zuiden ligt. Daarnaast zijn de begane grond én 1e verdieping voorzien van een uitbouw waardoor u van veel extra vierkante meters geniet. Hierdoor is er een ruime woonkamer en 4 zeer royale slaapkamer. De woning ligt in de bijzondere buurt Ecolonia, die in 1993 door toenmalig Koningin Beatrix is geopend! De wijk heeft een groene opzet met autoluwe woonerven en veel parkeergelegenheid. Er is een kindvriendelijke, veilige en rustige omgeving gecreëerd met veel speeltuintjes en groenvoorzieningen. De Luchtstraat bevindt zich op enkele minuten loopafstand van het groene Europapark en scholen. Ook het winkelcentrum ‘De Atlas’ en het station van Alphen aan den Rijn zijn goed bereikbaar. Het treinstation van Alphen aan den Rijn staat in directe verbinding met de stations van o.a. Den Bosch, Utrecht en Leiden. Met de bus is er een directe verbinding met luchthaven Schiphol. Met de auto bereikt u snel de N11, via deze verbindingsweg bent u snel in alle grote steden van de Randstad.

De Luchtstraat 32 in een vogelvlucht:

• Parkeergelegenheid op eigen terrein
• Een extra grote woonkamer dankzij een uitbouw
• Een halfopen keuken voorzien van inbouwapparatuur
• 3 zeer royale slaapkamers op de 1e verdieping
• Een terras van 15 m² op de 1e verdieping
• Een badkamer voorzien van een douche en ligbad
• Een 2e verdieping met een 4e grote slaapkamer, een wasruimte en opbergruimte
• Een riante tuin op het zonnige zuiden
• 19 m² bergruimte

Wonen aan de Luchtstraat…
…is wonen in een zeer kindvriendelijke buurt meet veel scholen, speeltuinen, winkelcentrum ‘De Atlas’ en het ‘Europapark’.

De indeling is als volgt, de begane grond:
Middels een ruime en groene voortuin bereikt u de voordeur van de woning. U betreedt een brede entreehal waar u de mogelijkheid voor een garderobe heeft. Ook heeft u vanuit hier toegang tot de meterkast, de geheel betegelde toiletruimte met fonteintje, de woonkamer en de trapopgang naar de 1e verdieping. De entreehal is prachtig afgewerkt met een eiken houtenvloer en tegen de wand een uit 1 geheel bestaande stenen plaat.

De woonkamer:
VVanuit de entreehal bereikt u de bijzonder grote woonkamer. Dankzij de uitbouw beschikt de woning over een woonkamer van maar liefst 43 m² groot. De fijne lengte- en breedtematen zorgen ervoor dat er diverse indelingsvarianten mogelijk zijn. De bijna volledig glazen achterwand met schuifpui zorgt voor een mooie lichtinval. De schuifpui creëert een effect die de tuin een verlengstuk van uw woonkamer maakt in de zomer. Aansluitend aan de woonkamer vindt u de halfopen keuken en een tussenhal. De vloer is prachtig afgewerkt met eikenhout en een prachtig detail is het geschuurde stucplafond.

De keuken:
De halfopen keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en bestaat uit 2 delen. De keuken is uitgevoerd in een hoekopstelling met witte kastfronten, rvs-handgrepen en een natuurstenen werkblad. Het tweede gedeelte is een hoogglans grijze kastenwand met eveneens rvs-handgrepen. Twee grote raampartijen aan de voorzijde zorgen voor leuk zicht op de groene voortuin en de wijk en zorgen voor een prettige, natuurlijke lichtinval.

De keuken is voorzien van de navolgende inbouwapparatuur:

• Koel-/vriescombinatie
• Magnetron
• Oven
• 6-pits gaskookplaat
• Afzuigkap
• Vaatwasser

Tussenhal en berging:
Vanuit de woonkamer is er een riante tussenhal toegankelijk, hier bevindt zich een grote vaste kast voor extra opbergruimte. Vanuit deze tussenhal heeft u tevens toegang tot de tuin en de berging. De berging is ca. 12 m² groot en is toegankelijk via een deur aan de voorzijde, ook is de berging voorzien van elektra.

De 1e verdieping:
Middels een nette trapopgang bereikt u de overloop van de 1e verdieping. De 1e verdieping is net zoals de begane grond uitgebouwd en hierdoor zijn er 3 extra grote slaapkamers ontstaan. Ook de badkamer bevindt zich op deze verdieping. De trapopgang op de overloop brengt u naar de 2e verdieping.

De slaapkamers:
De uitbouw op de 1e verdieping zorgt voor veel extra ruimte in de slaapkamers. De grootste slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en is ca. 18 m² groot en beschikt over een volledig glazen achtergevel. Hier is tevens een loopdeur van glas gesitueerd naar een terras van ca. 15 m² groot. De naastgelegen slaapkamer is ca. 10 m² groot en beschikt eveneens over een volledig glazen achtergevel. De slaapkamer aan de voorzijde is ca. 10 m² groot en beschikt over 2 raampartijen en een loopdeur naar een balkon aan de voorzijde.

De badkamer:
De badkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is geheel betegeld in een neutrale kleurstelling. In de badkamer zijn een ligbad met jet streams, een douchehoek, een wastafelmeubel, een spiegelkast, het 2e toilet en vloerverwarming aanwezig. Ook is er een rond raam wat zorgt voor natuurlijke lichttoetreding en ventilatie mogelijkheid.

De 2e verdieping:
Met de trapopgang bereikt u de overloop van de 2e verdieping. Vanaf hier heeft u toegang tot een grote vaste opbergkast, de was-/technische ruimte en de 4e grote slaapkamer. De was-/technische ruimte is grotendeels betegeld in een neutrale kleurstelling. De ruimte biedt niet alleen extra opbergruimte maar is ook voorzien van een wastafel, de aansluitpunten voor de wasapparatuur en de opstelplaats van de cv-ketel en mechanische ventilatie.
Ook op deze verdieping de 4e grote slaapkamer van ca. 17 m² groot. De grote ramen op de hoek van de kamer zorgen voor veel licht maar ook leuk zicht op de omliggende wijk. Ook is er extra bergruimte achter de knieschotten.

De achtertuin:
De woning beschikt aan de achterzijde over een prachtig grote achtertuin. Op het bestraatte gedeelte kunt u een leuk terras maken, de borders van de tuin zijn voorzien van mooie groene beplanting. De tuin ligt op het zonnige zuiden, hierdoor kunt u in deze tuin bijna de hele dag van de zon genieten. De tuin wordt dankzij de schuifpui een echt verlengstuk van de woonkamer in de zomer. Ook beschikt de tuin over een extra bergruimte.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top