Ga naar hoofdinhoud

Louise de Colignystraat 2

Alphen aan den Rijn
€ 200.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

OPGELET! Betaalbaar HOEK 3-kamer appartement met 2 balkons
Ligging: Rijnhaven, Baronie, Bospark en centrum

Aan de rand van het Bospark en op loopafstand van de Baronie met de Rijnhaven is dit appartementencomplex gelegen. De buurt kenmerkt zich door zijn kleinschalige opzet met een mooie diversiteit aan bebouwing en veel groen. Het aan jou aangeboden appartement bevindt zich op de 1e verdieping en biedt een leuke afwisseling van verrassende woonruimte en vintage jaren ’60 elementen. Het appartement heeft namelijk een speelse en tegelijk praktische indeling met vaste kasten en grote raampartijen.

Wat je van nummer 2 aan de Louise de Colignystraat mag verwachten:
• Veel bergruimte door de ingebouwde kasten
• Ruime woonkamer met balkon (oost)
• Afsluitbare keuken met balkon (zuid)
• 1 slaapkamer en een kamer en-suite
• Gescheiden toiletruimte en badkamer
• Een (fietsen)berging in de onderbouw, voorzien van elektra

Het naastgelegen Bospark is een rustpunt in de wijk en tevens een directe verbinding naar het centrum. Het centrum van Alphen aan den Rijn is op loopafstand gelegen evenals scholen en tennisvereniging TEAN. Door deze centrale ligging zijn ook het NS-station en uitvalswegen naar alle grote steden direct bereikbaar. Op slechts 5 minuten loopafstand, aan het einde van de straat, winkelcentrum de Baronie met de Rijnhaven voor de watersportliefhebber. Winkelcentrum de Baronie is gevestigd in de als industrieel erfgoed aangemerkte voormalig chocolade fabriek, je vindt hier supermarkten en verswinkels voor je dagelijkse boodschappen.

Wonen aan de Louise de Colignystraat…
…Is wonen nabij het authentieke stadspark Het Bospark met o.a. een kinderboerderij en diverse wandelpaden.

De indeling is als volgt:

De begane grond:
Je komt het complex binnen via de afsluitbare portiekdeur. Hier is het bellenbord met de brievenbussen en de trapopgang richting nummer 2. De onderbouw met de (fietsen)bergingen is via het trappenhuis toegankelijk. Deze berging is voorzien van elektra.

Het appartement:
Op de 1e woonverdieping aangekomen vind je de entreedeur van het appartement. Bij binnenkomst een diepe entreehal met toegang tot bijna alle vertrekken, te weten: de woonkamer, de gescheiden toiletruimte, de afsluitbare keuken en de slaapkamer

De woonkamer:
De woonkamer van ca. 18 m² heeft een fijne natuurlijke lichtinval door het grote raampartijen aan de achterzijde. Aan de zijkant van de woonkamer is een balkon gesitueerd, deze is via een loopdeur met glas toegankelijk. Ook is er een praktische vaste kast aanwezig voor extra bergruimte. aan de voorzijde is een kamer en-suite gesitueerd, de kamers worden van elkaar gescheiden door een glazen scheidingswand. Deze is ook simpel te verwijderen om zo een grotere woonkamer te creëren voor bijvoorbeeld een eethoek

De kamer en-suite:
Middels de loopdeur met glas is de kamer en-suite toegankelijk. De kamer is ca. 11 m² met strakke wanden en een groot raampartij wat zorgt voor een fijne lichtinval. Om te ventileren is er een draairaam en ventilatierooster aanwezig. Daarbij is ook hier praktische bergruimte in de vorm van een vaste kast.

De keuken:
De deels betegelde keuken is heerlijk licht door de raampartijen. De ruimte is uitgevoerd met een modern keukenblok in een rechte opstelling met een spoelbak. Via de keukendeur is het balkon op het zuiden toegankelijk, zo kunt u heerlijk tijdens het koken van het zonnetje genieten. In de keuken is de opstelplaats van de cv-ketel aanwezig

De badkamer:
De badkamer is keurig betegeld en praktisch ingedeeld. De badkamer beschikt over een douchegelegenheid, een wastafel, een planchet en een spiegel. Tevens vinden we hier de aansluiting voor de wasmachine.

De slaapkamer:
Het appartement is voorzien van een slaapkamer van ca. 8 m². De slaapkamer kan geventileerd worden middels het draairaam en het ventilatierooster. Verder is er een praktische inbouwkast aanwezig. Daarbij is de kamer lekker koel door de ligging op het noorden!

De balkons:
Aan de voor- en zijkant van het appartement bevindt zich een balkon. Het balkon aan de keuken is gelegen op het zonnige zuiden. Het balkon toegankelijk vanuit de woonkamer is op het oosten gericht.

Overige bijzonderheden:
• Wanneer u een appartement koopt bent u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De stukken van deze vereniging zijn digitaal via ons kantoor verkrijgbaar. De servicekosten voor het appartement bedragen € 124,89 per maand. De servicekosten voor de berging bedragen € 15,07 per maand.
• Koper is bekend dat het pand een voormalige huurwoning van Woonforte is. Verkoper heeft koper gemeld de woning zelf nooit te hebben bewoond en dus niet kan informeren over mogelijke gebreken van de woning. Dit risico is voor koper en daar is in de koopsom rekening mee gehouden. Koper heeft de mogelijkheid om voor zijn rekening een bouwkundige keurig te laten uitvoeren. Deze keuring dient plaats te vinden voor ondertekening van de koopovereenkomst doch uiterlijk binnen één week na mondelinge overeenkomst.
• Voor de overdracht is een vaste projectnotaris aanwezig te weten notariskantoor Kroes & Partners te Alphen aan den Rijn
• Als u de woning koopt gaat u akkoord met een zelfbewoningsverplichting en een verblijvingsbeding. Het verblijvingsbeding houdt in dat u de woning voor minimaal 3 jaar
• in eigendom dient te houden. In de eerste 3 jaar blijft u er zelf wonen (of eerstegraads familie) en kunt u de woning niet boetevrij verkopen. De zelfbewoningsverplichting houdt in dat u de woning koopt om zelf te bewonen (of u koopt het voor een eerstegraads familielid). Bij doorverkoop bent u als eigenaar verplicht om de zelfbewoningsplicht op te leggen aan een opvolgende koper (kettingbeding). Alle toekomstige eigenaren dienen de woning dus zelf te bewonen (of eerstegraads familie).
• Huurders van Woonforte die hun huurwoning achterlaten hebben voorrang ten opzichte van een ieder en verkrijgen een korting van € 5.000,- op de koopsom.
• Woonforte behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Kenmerken

Koopprijs € 200.000,- k.k.
Datum invoer 223 dagen geleden
Woonoppervlakte 55 m2
Aantal kamers 3
Energieklasse C

Media

Overdracht

Koopprijs € 200.000,- k.k.
Datum invoer 223 dagen geleden
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouw

Bouwvorm Bestaande bouw
Bouwjaar 1956
Dak type Zadeldak

Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte 55 m2
Oppervlakte externe bergruimte 6 m2
Inhoud 177 m3

Indeling

Aantal woonlagen 1
Aantal kamers 3
Aantal badkamers 1
Badkamervoorzieningen Douche, Wastafel, Wasmachineaansluiting
Aantal woonlagen 1
Voorzieningen Gedeeltelijk gestofferd

Energie

Energieklasse C
Isolatievormen Grotendeels dubbelglas
Soorten warm water CV ketel

Buitenruimte

Liggingen Aan park, In woonwijk, Vrij uitzicht
Tuintypen Geen tuin

Schuur / berging

Totaal aantal 1
Voorzieningen Voorzien van elektra

Garage

Soorten Geen garage

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten Openbaar parkeren

Heeft u interesse?

Laat uw gegevens bij ons achter.

Heeft u vragen?

Vergelijkbaar in de buurt

Back To Top