Skip to content

Alphen aan den Rijn Kievitstraat 7

Centrum gezinswoning aan de rand van het centrum, tuin op het zuidwesten en 3 slaapkamers

Op loopafstand van het centrum in Alphen aan den Rijn treft u de woning aan de Kievitstraat. Centraal gelegen, met alle voordelen van het centrum binnen handbereik, maar zonder drukte voor de deur. In het centrum treft u een divers aanbod aan kledingwinkels, verswinkels, supermarkten én leuke horecagelegenheden aan de Oude Rijn. Op woensdag en zaterdag kunt daarnaast ook nog een lopend naar de (vers)markt. De woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt, omringd met meerdere speeltuinen. Op de begane grond heeft de woning een keuken met toegang tot de tuin. Met een prettige ligging op het zuidwesten. De ruime woning heeft maar liefst 3 slaapkamers. Niet alleen het stadcentrum maar ook recreatiegebied ‘Park Zegersloot’ en sportpark ‘De Bijlen’ zijn op maar enkele minuten lopen van de woning gelegen. Hier kunt u terecht voor vele vormen van ontspanning. Met enkele minuten bereikt u ook het treinstation van Alphen aan den Rijn met hier directe verbindingen naar Amsterdam Schiphol, Utrecht en Leiden. Met de auto bereikt u snel en gemakkelijk de verbindingswegen N11 en N207, dankzij deze wegen bent u in een mum van tijd in alle grote steden van de Randstad.

Wonen aan de Kievitstraat…
…is wonen in een kindvriendelijke woonwijk, aan de rand van het centrum met alle winkels en voorzieningen in de buurt

Alvast binnenkijken: https://youtu.be/dmCTwqPVfBE

De indeling is als volgt, de begane grond:
Via de voortuin bereikt u de voordeur alsmede de ruime entreehal van de woning. Bij binnenkomst treft u een garderobegelegenheid, de trapkast, de meterkast, toiletruimte, trapopgang en toegangsdeur naar de woonkamer. In de hal zijn de wanden neutraal afgewerkt met een laminaat vloer en een kijkglas naar de keuken. De toiletruimte is geheel betegeld in een lichte kleurstelling en is voorzien van een fonteintje.

De woonkamer:
Vanuit de hal bereikt u de riante woonkamer. De grote raampartij aan de voorkant van de woning zorgen voor een fijn daglicht in de riante woonkamer. Door de ruimte in de woonkamer heeft u voldoende mogelijkheden om een zit- en eethoek te creëren. Aan de achterkant van de woning is de doorgang naar de keuken. In de keuken is de loopdeur naar de achtertuin gesitueerd.

De keuken:
De keuken is voorzien van voldoende opbergruimte in de kasten zowel onder als boven. De kastjes van de keuken hebben een houtlook kleur en een grijs werkblad. Verder heeft de keuken een gaskookplaat met afzuigkap en is er voldoende ruimte om de keuken verder uit te breiden.

De 1e verdieping:
Middels de trap in de hal bereikt u de overloop van de 1e verdieping met toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. Daarnaast bevindt zich hier ook de trap naar de 2e verdieping.

De slaapkamers:
Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers gesitueerd. De slaapkamer aan de voorzijde is ca. 10 m² groot en beschikt over een grote raampartij, deze zorgen voor voldoende licht en geeft de mogelijkheid tot natuurlijke ventilatie. De slaapkamer beschikt over een wastafel, spiegel en een planchet. De slaapkamers aan de achterzijde zijn ca. 8 en 13 m² groot.

De badkamer:
De badkamer is volledig betegeld met witte tegels tot aan het plafond. De badkamer heeft een ruime douche en een wastafel met spiegel en planchet. Verder kan de badkamer goed natuurlijk worden geventileerd middels het draai- kiepraam.

De zolderruimte:
De woning heeft aan de achterkant van de woning een dakkapel, dit zorgt voor extra veel ruimte op zolder. Hier zou een extra slaapkamer gerealiseerd kunnen worden. Verder bevindt zich op zolder de aansluiting van de wasmachine.

De achtertuin:
De achtertuin is te bereiken via de keuken. Door de diepte en de ligging op het zuidwesten van de tuin geniet u hier van de vele zonuren. Achterin de tuin staat een fietsenberging van ca. 7 m². Tuin kunt u met de fiets bereiken via de achterom.

Bijzonderheden:
• De 17 m² van de 2e verdieping is niet mee berekend bij de woonoppervlakte van 75 m² ivm de stahoogte van ca 1,95 m op de 2e verdieping.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top